Sari la conținut

aventurist

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aventurist

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

aventurist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. aventurist

    Salon?

    Salut, nu știam unde sa adresez o întrebare, deci am ales acest topic, am auzit ca prin București ar fi un salon fain de escorte, calitate toate bine și frumos, dar nu găsesc nicăieri nici indiciu la asa ceva, poate cineva să-mi dea vreun pont?
  2. Salutare lume, vin cu o încercare de a găsi o domnișoară, daca mai activează desigur. Era sub numele Alexandra, locația ei fiind o perioada mai îndelungată intr-un bloc vis-a-vi de profi, de la bariera București, în Ploiești, în fața blocului un loc de joaca pentru copii, blonda, cu parul puțin mai sus de umeri, ochii verzi, înălțime cam 1.70 slim(slăbuță), sânii micuți, o nuanță alba a pielii, drăguță, nu știu ce sa mai scriu 😅 Ultima data am vizitat-o acum 1-1,5 ani și a dispărut, vin cu încercarea de a o găsi, poate ma ajută cineva cu info. Sa aveți o săptămână productivă 😊
  3. Nu ma refer la sex, ci la finalizare prin tehnici de masaj, sa fie ceva bine, nu doar dupa putin masaj mecanic o laba
  4. Dupa o recomandare am vizitat-o pe Andreea de cateva ori, draguta d-ra, dar se rezuma totul la doar o l@aba, doar masajul de relaxare se merita cat de cat la ea, dar mi-a placut salonul si as dori sa-l mai vizitez, imi recomandati pe cineva de acolo care m-ar face fericit?
  5. aventurist

    Recomandare

    Salutare, cer scuze ca nu scriu unde trebuie dar, vin cu o rugăminte, de la acei mai experimentați, recomandați-mi o domnișoară pentru masaj, nu am mai vizitat și aș dori ca prima data sa fie bine, îmi plac fetele slim ( pt ca și eu sunt astfel, nu accept altele ca na, nu imi plac și "nu ajung sa ma bucur". As fi foarte recunoscător pentru recomandări. O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...