Sari la conținut

sick2017

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sick2017

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sick2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Sti ca daca este adevarat ceea ce zici tu ceea ce ai facut acum constituie fapta penala prevazuta de Art. 264 si anume favorizarea infractorului care se pedepseste de la 3 luni la 7 ani deoarece ai instiintat un asa zis grup organizat de o actiune a DIICOT-ului asupra sa, sper ca daca ce ai spus tu mai sus este adevarat sa te ia si pe tine cineva la intrebari. Si apropo amatorilor de injuraturi pe forum sa stiti ca noi, membri care avem un minim de bun simt de pe forum si nu va raspundem limbajului vostru de birjari suntem foarte indignati de prezenta voastra pe acesta nu sunt atat de interesat eu personal cat si alti utilizatori ca mine de disputele dintre voi. Frumos ar fi sa vi le rezolvati in privat!
  2. Va salut! Am sa scriu si eu o scurta recenzie despre experienta mea cu Nicol. In cursul zilei de ieri am prins o portita libera si am zis sa o sun pe tipa zis si facut am sunat fata si am stabilit sa ne intalnim in 30 de minute.Locatia fiind un apartament pe Corneliu Colosu foarte frumos aranjat si curat. Fata m-a primit super ok imbracat intr-o rochie scurta si cu niste platforme imense destul de ok fata putin mai plinuta decat ma asteptam (clar pozele o avantajeaza) Actiunea a debutat printr-un oral neprotejat fara mari artifici a luat doar capul in gura si cam atat si un normal protejat ea deasupra defapta asta fiind singura pozitie la cererea mea a ramas pe tocuri deoarece aveam eu o fantezie cu picioarele ei. Per total fata de treaba nu este o asa mare frumusete de femeie cu s-a scris mai sus mi se pare acceptabila putin cam plinuta pentru gusturile mele este destul de rigida si nu se da dupa client m-am simtit ca pe banda rulanta cu toate ca nu te grabeste verbal dar o simti lrin serviciile prestate si mi sa parut putin cam sictirita. Halatul: 200lei/fin 300lei/h Atitudine: 7 (politicoasa fata si cam atat) Oral neprotejat: 6 (fara DP fara artificii cum s-ar spune destul de saracut) Normal: 7 (nimic special) De revenit clar nu. De recomandat doar amatorilor de fete/femei plinute. Morala: “La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!”
  3. Da voi vreti si fata sa fie ok si daca se poate si finaizarea 50 de lei. Nu se poate fratilor daca ar fi toate fetele bune la 150-200 de lei ora ne-am umple toti de boli nu mai suntem in 2010 cu 200 lei/ora sa te dai cu o escorta de lux.
  4. Foarte tare doamna am incercat-o si eu acum 2 ani face un oral de nota 10 din pacate nu am putut sta mai mult atunci o sa revin cu mare placere
  5. Se pare ca domnisoara a revenit. Anuntul, cel putin, este exact la fel. Nu, este aceeasi fata colegu am vizitat-o si eu acum cateva saptamani si imi aduc aminte fata
  6. Are cineva un numar de telefon la cel afisat suna ocupat multumesc
×
×
  • Creează nouă...