Sari la conținut

darius76

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre darius76

Vizitatori Recenți Profil

1.509 citiri profil

darius76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

8

Reputație

  1. Colegul de mai sus, sau poate ar trebui să pun ghilimelele de rigoare, zice ca are locație, eu am sunat o de vreo 3 ori dar nu mi a răspuns.
  2. Da, Tulcea a devenit jenant de săracă în oferte...aceleași, aceleași, aceleași, cu alte numere de telefon...mai vin unele din afară dar care sunt pe la sfârșit de carieră, noroc că mai avem drum prin Constanța, București...
  3. Subscriu, am avut si eu parte de un ON natural, fara nicio solicitare. Ce i drept, intalnirea nu a fost in locatia ei. Spor!
  4. I a făcut o cineva și a bătut pwula de ea, bine, cineva care a avut acces la pozele ei, ca sunt reale...mi a răspuns și era foarte iritată...
  5. Gigele, da' chiar n am insistat și nici nu o să.... Spor să ai!
  6. Nici eu nu stiu cum e Maria si nici nu voi sti, mi am luat tepa de la ea o data, tot pe motiv de ,, fidel", motiv pentru care este stearsa de pe lista. Chestia cu fidelizarea nu i ok, chiar daca imi fac cumparaturile numai de la Kaufland, la casa, sa platesc, stau la rand, nu ?? Si apoi mai sunt cele care nu s pe piata on line, adevaratele independente, cam pe astea m am axat. De exemplu, pe ,,dameza de la Cataloi" am cunoscut o cu mult inainte sa apara acolo, numai ce facuse 18 ani, in garsoniera unui prieten... Avem nr ei insa eu, din principiu, nu merg de mai mult de 3 ori la aceiasi... Spor sa ai!
  7. Cam da. Cam Da. Nu i ok, etic, deontologic etc. Ar trebui taxată cu aceiași monedă.
  8. Eu insist, hai să o lăsăm în pace, în lumea ei...
  9. A acaparat asta tot forumul...zic eu ca merită un mare și binevenit block...
  10. darius76

    Recomandări

    0748 804 756, doar deplasări, având acces la locația unui amic, am încercat o. A fost punctuală, corespunde cu cea din poze, fizic plăcut, marele neajuns ca și oralul îl face protejat. La oral i aș de un 8, la normal un pic mai mult, ascultătoare, deși n am încercat decât 2 poziții, părea ce se implică. Halatul, 300/h în care e inclus taxiul. Una peste alta, o experiență plăcută, dacă aș mai avea locație la dispoziție, aș mai da o tură cu ea. S'aveti spor.
  11. Are și anal. În prezent cred că este cea mai profi la noi în Tulcea. Părerea mea.
  12. Deci, punctual: 1. 150/250 - clasic pt. Tulcea, se stie. 2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/raissa/5127f5f33h9372h1dhh6fe52i424igdd.html Da, aici ai dreptate. 3. Da. Peace man!
  13. 0791208194 Raissa/Noua in oras Aseara tarziu am reusit sa i fac o vizita. Locatia ok, apartament in C5. Fatuca, singura in apartament, simpatica la fata, de etnie zic eu, cca 20 ani cu plus sau minus 1 - 2, nu mi dau seama, corp fain, cur, sani, nici skinny nici chubby, exact ce trebuie dupa gustul meu, in jur de 160, poate cativa cm in plus. Atitudine, cam plictisita, poate ca eram ultimul client, totusi, nu m a grabit deloc desi telefonul i a sunat de 2 - 3 ori. Referitor la actiune, as tinde catre un 9, au fost momente in care s a implicat activ. Halatul clasic, cu 50 extra CIM dar a refuzat COF ori COB (??). De revenit, pentru corpul ala eu as mai cauta o o data pana pleaca, e din Ct. Spor!
×
×
  • Creează nouă...