Jump to content

catalinee

Maistru Curvar
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Reputatie Excelenta

About catalinee

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca si asta este de 150 nr...🤣🤣🤣
 2. Am fost si eu la domnisoara . Aspect: 8.5-9 cu forme, pe gustul meu Atitudine: 10 , m a invitat inauntru , am stat putin de vorba , am baut ceva iar la final am fumat o tigara,nu m am simtit deloc grabit. Oral: 8-9 incearca si deep , lins la oua cam 10-15 minute Normal: 8,5-9se implica, nu comenteaza la pozitii Toata actiunea a durat 25-30 minute , mi a placut ca nu te grabeste deloc. Locatie: 9 Tarif: 100 de lei Eu o sa mai revin la ea.
 3. Am fost in ieri la "domnisoara", confirm spusele colegului de mai sus, fata este pe fastfuck, nici bine nu incepi cu normalul si iti spune sa termini mai repede. Nu recomand!
 4. Salutare , am vorbit acum cu ea si mi-a spus ca este 200/400.
 5. Salutare , am sunat o pe " domnisoara" , ajung la locatie bloc a5 si imi spune ca nu are prezervative noroc ca aveam la mine , incepe cu un oral protejat de 2 minute , trecem la normal 2 minute si imi spune ca mi a trecut timpul... nu am patit niciodata asa ceva , mi am pastrat calmul si am plecat iar sponsorul ei era la usa , de evitat aceasta specie ca sa nu spun altfel. A mai spus ca la ea numarul dureaza intre 7 si 10 minute.
 6. Salutare colegi , am fost acum la domnisoara si nu are nicio o legatura pozele cu realitatea, nu am ramas.
 7. Am sunat-o astazi pe domnisoara, am stabilit ca ajung 10 minute, ajung la locatie , bloc G3 dar din nefericire pt mine nu a mai raspuns. In concluzie: total neserioasa.
×
×
 • Create New...