Sari la conținut

deville9

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

7 Urmăritori

Despre deville9

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

deville9's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

74

Reputație

  1. Rupe-ne cu detaliile, conferentiare. Ora la care ai gasit faptura, locatia cat mai exacta (un google maps nu poate strica), amanunte care sa ghideze publicul doritor catre duduie ca na, nu sunt(em) toti familiarizati cu traseul si topografia locului.
  2. Saptamana trecuta a fost actiune fix pe treaba asta. Care se simte tare in oua sa dea anunturi de-astea in continuare, sa vada ce se intampla.
  3. Faptul ca pleci din start cu intentia de a inchiria unor persoane care practica prostitutia intra la art. 213 NCP care spune : "1. Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi." "4. Prin practicarea prostituţiei se înţelege întreţinerea de acte sexuale cu diferite persoane în scopul obţinerii de foloase patrimoniale pentru sine sau pentru altul." Desigur, si daca esti de buna credinta initial si inchiriezi fara sa stii despre ce e vorba dar ulterior afli (nu conteaza cum) si continui sa inchiriezi intri tot la art.213. Mult succes pe viitor, 7 ani ca maine trec!
  4. Asa se intampla cand le-ai futut pe toate de pe continentul pe care esti si esti nevoit sa schimbi continentul... "Buos", daca vrei "latine", cum le zici tu, e plina Spania de ele. Si nu risti gloante-n cap.
  5. Nu e aceeasi. Cea din poze e una slabuta, bine proportionata, cu niste tate de mare angajament, frumusica si manierata. Despre ea spuneam ca sta(tea) uneori la strada. Cea grasa era si ea pe-acolo dar am crezut ca e de la "paza si protectie".
  6. Hahaha sa mori tu c-au venit gaborii, au facut tot circul ala dupa care tie ti-au dat banii "tai" iar pe ceilalti i-au confiscat. Hahaha bai baiete, tu nu esti doar mincinos dar esti si prostanac, inca te hranesti cu folclor urban de acum 30-35 de ani cand eram copii si ne faceam "filme" cu politia care vine, face si drege. Mi-a placut comentariul tau, m-a intors in timp cand eram copii si vorbeam prostii.
  7. Are cam pe-acolo, 19-20-21. Te poti convinge cu ochii tai noaptea pe Mihai Bravu, pe la magazinele alea cu gresie si faianta. Uneori sta acolo.
  8. Si ti-ai facut tu cont nou aici special ca sa ne anunti pe noi treaba asta, asa-i? Nici proxenetii nu mai sunt ce-au fost.
  9. Da' matale esti cu dizabilitati, iti e greu sa ii iei numarul de telefon din anuntul al carui link il ai deja?
  10. Daca o pupa si ii zice "iubi" ca aia sa dea pizda pe bani si asa el sa aiba bani de pacanele si 2.0 TDI ala nu e , ala e 🦜.
  11. Dar de ce majoritatea pleaca de la premisa ca vor fi batuti de pesti? Sunteti domnite, nu aveti curaj sa dati cu pumnul ? Sau credeti ca toate ciorile alea sunt Jason Statham? Daca iese taraboi cioara e in mai mare belea decat tine, favorizarea practicarii prostitutiei/proxenetism. Nu mai puneti botu' la intimidare!
  12. Intorsura Buzaului este in judetul Covasna. Esti mult mai aproape de Brasov (cca 45 km) si Sf. Gheorghe (cca 40 km) decat de Buzau ( cca 120 km).
  13. Boierule, comentariul meu nu era despre "rebreanu", "hogas", "bratescu voinesti", comentariul meu era despre fractura logica din ceea ce-a spus cumatru' ala : o promovezi pe aia da' o faci de cacat ca e fata ta ca ai prins ideea, nu avea nici un sens. In rest, care pe cine pesteste, unde, cum si de ce...nu ma intereseaza. Le vine randul tuturor dupa cum probabil constatati. Trebuie doar rabdarea si tutun. Ca doar nu degeaba a zis poetu' "atunci cand tu te crezi rege/ vine Garda sa te lege".
  14. Coitze, n-are nici o logica ce spui! Adica el o impresariaza pe aia, ii deschide topic si apoi spune ca aia e de cacat? Tu esti bine la capoc?
  15. Ne organizam, nu mergem haotic. Topic nou cu inscrieri pe lista, evident. 🤭
×
×
  • Creează nouă...