Sari la conținut

tsunamy69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tsunamy69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    in zona

tsunamy69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Salutare, Am fost vizitat saptamana trecuta de caprioara de aici. Am sunat pe la 01:30, a venit la 02:30 (dupa ce a spus ca ajunge in 20 de minute) cu pestele. Fata are undeva in jur de 20 ani, de etnie. Are niste sani foarte frumosi si un cur interesant. Cum pe mine ma intereseaza doar oralul, aici voi datalia mai multe Cum a venit mi-a spus ca o finalizare (100 ron, taxi inclus) inseamna 20 de minute. Moment in care am percutat si am aruncat pntalonii dupa mine spunandu-i sa aiba grija de fiecare minut a inceput fara maini, a adaugat maini sin cand in cand, la un moment i-am spus sa aiba grija si de OUA, moment in care am primit un reply: "nu-mi place" Am insistat si am terminat "manual" pe fata tinerei, doar ca in mom in care am terminat am avut grija sa nu ratez niciun cm de par .... Acum note: Seriozitate 8 - a spus ca ajunge in 20 min a ajuns in 40 Aspect fizic 8 - de etnie, fata de 6 dar fund si sani de 9 Oral 7 - prea multe maini, fara zone adiacente Altceva nu am aflat ... PS: pozele par reale ...
  2. Salutare, Zilele trecute am sunat-o, am stabilit ca o sun dupa ce parchez masina la carrefour ceaa ce am si facut la 30 min dupa ce vorbisem cu ea la telefon. Am sunat, am vazut ca nu raspunde la telefon, am fost pana in carrefour, am mai sunat de 3-4 ori la intervale de 5-10 minute si m-am carat pana la urma pe acelasi drum In concluzie, bila neagra de la mine ...
  3. Salutare, Zilele trecute m-am intalnit cu Sabrina. Am luat-o de la maternitate si am intrebat-o daca prefera sa mergem la mine sau in masina avand in vedere ca ma intereseaza doar un oral cu CIM. Am mers in padure, am gasit un loc de parcare, in padurea era clima perfecta de dat o muie I-am dat top-ul jos, am pus-o in genunchi si eu m-am asezat cu fundul pe capota calda a masinii. O suge bine, pacat ca se opreste din 30 in 30 secunde sa-mi spuna ca o am mare si ca termin greu ... I-am spus ca apreciez, dar as aprecia si mai mult daca nu si-ar mai lua buzele de pe ea ) Pana la urma am finalizat in gurita ei, a scuipat (nu inghite), ne-am imbracat si am lasat-o acasa . Note - 7 dar are potential. Tarif - 70 lei oral cu finalizare si atat.
  4. Salutare, Am fost aseara la: "Doua studente in vacanta, aer conditionat, dus, loc parcare, am venit doar pt.15 zile, studente 19 ani si 20 ani, iti oferim show lesby, sex oral, normal 69, fin.anala, zona Baba Novac-Mihai-Bravu (non stop) 04 aug, 03:39 0758332898 / 0766603018 Pret: 150 lei" Pana la urma nu stiu care-i faza ca vad ca primul numar coincide, restul nu sunt pe forum. Blocul / hotelul este pe mihai bravu pe diagonala fata de BCR. Am subat, o voce placuta mi-a spus serviciile, cand am ajuns mi-a dat prin telefon indicatiileexacte. Cand am ajuns am vazut o masina a politiei lpcale, probabil la filaj. Am urcat la fete si cand au deschis usa - stupoare - erau doua, una mai urata ca cealalta. Niciuna nu acea treaba cu nicio poza posata in acest thread sau in anunt (scriu de pe mobil si nu pot atasa poze ) Cum am intrat, una din ele a inceput sa ma mangaie pe pula direct, a incercat niste glumite (cum ca de acum e a ei, si ca va avea grija sa o faca fericita )) ). Stramosii fetelor se plimbau cu cortul ... Nu de mult ) Amandoua au niste burti hidoase (cred ca au nascut). Eu nu am ramas, deci alte informatii nu mai am . Spor la treaba
  5. Multumesc tare mult pisicuts. Revin cu o completare: ea este in pozele de la mare (in care i se vede fata). Eu vazusem ultimele poze.
  6. Salutare, am luat anuntul de pe AT, am vazut ca nu apare la cautare pe aici si am zis sa-mi incerc norocul Ei bine, lucrurile stau cam asa: Sun sa ma programez, imi spune ca e libera si-mi recia poezia (bla bla ... 120 fin, 150 h). No bine zic, dar pozele ? M-a intrebat care poze ... Ii spun de cele de pe at, cere clarifiari ea: Mai sunt cu cineva, stau in pat, stau ... Initial am vrut sa plec , da m-am gandit ca e corecta fata si ca poate nu vrea sa puna poze reale ... Ma cheama in rond la alba iulia. Ajung in rond si o sun dupa ce parchez masina ... Imi spune ca e pe burebista, i-am spus sa ma tina de vb in telefon sa ma asigur ca nimeresc bine. In timp ce vorbeam cu ea a mairaspuns la un telefon. Ajung in fata scarii si va un taxi ca opreste langa mine (m-am gandit ca poate are o colega si facem un gang bang) ) Am intrat in lift cu celalalt (fratioare, daca esti pe aici ridica manuta ) ) la care tipul ma intreaba unde merg, eu zic la 4, el la 8 (cred ca s-a gandit: etajul 4 * 2 prosti = 8 sa fie ) ) Anyway ... Ajung la domnisoara cu pricina. Nu are nicio treaba cu pozele (scuze, scriu de pe tel si nu am cum sa le atasez ) imbracata intr-un body cu o fata de vitica. Avand in bedere ca era a doua incercare pe seara asta, am zis ... Asta e oricum de la o muie nu a murit nimeni ... Prea repede Asa ca-i spun a vreau doar oral neprotejat si ii dau 80 lei pt asta. A fost de acord si am trecut la fapte ... Dus am fcut in chiuveta, local, oricum prosoape, hartie, servetele nu avea. Bun, a inceput oralul cu mana, nota 5 sa spunem. Eu intins pe spate, ea in fata mea ... Dupa vreo 5 min m-am ploctisit si am pus-o sa stea cu capul peste marginea patului. S-a conformat si am inceput sa o fut in gura vreo 5 min ... Dupa m-am plictisit si am pus-o sa-mi linga OO. Am pus-o sa deschida gura si am terminat pe fata/in gura/ pe par ... In concluzie: Plusuri: e docila, face ce o pui si nu comenteaza prea mult; Accepta fin orala Pat, canapea si o masuta ... Ai loc de experimentat Minusuri: are burta Nu are sani Are un cur mic si plin de celulita. Programeaza mai multi clienti simultan Ap murdar, fara prosop / servetele De normal / anal nu stiu / nu m-a interesat. In cazul in care am uitat ceva va rog sa-mi spuneti. Multumesc pentru intelegere Rog sa ma ajute cineva cu pozele multam!
  7. Salutare salutare :)Fost, vazut placut ... si acum varianta mai lunga ...Locatie, pe bulevardul Unirii, pe langa magazinul f64; apartamant cu doua camere destul de ok; curatenie de un 7-8 cel putin in baie.fetele: doua brunete si blonda din poze care este reala 100%; blonda am inteles ca are 18 ani si ca are si copil deci sanii sunt cam moi si lasati. dar, in schimb este foarte draguta la fata; ochi verzi / albastrii.preturi: 100 finalizarea / 30 min; 150 ora, 2 fin;servicii: CIM (pe mine atat m-a interesat), chiar mi-a specificat sa nu-mi dau drumul pe sanii ei, si i-am spus ca depinde de ea sa prinda tot cu limba ;concluzie: raport pret / calitate ok, de revenit la "shaorma"
  8. Salutare,este prima data cand postez si sper sa ma conformez cerintelor :)Am fost la Ela la locatia indicata - Barbu Vacarescu - Petrom / KFL samd.Pozele atasate sunt reale, arata exact ca in poze.Decartat 150 lei - masaj + 1 finMai sta cu o blonda, mai sta cu o tipa pe care am si vazut-o dar care nu mi-a inspirat nimic (era cam sictirita) Prosop curat, baia mica dar cu gel de dus. Eu am intrat in camera din dreapta care are canapeaua lumanari apa si suc pe masa.Din cate am inteles are 23 ani, ft multe kilograme (imio plac mai mult cele slim, dar cele mai bune partide de oral le-am primit de la cele plinute )M-am dus pentru Masaj si Oral - exact asta am primit, nu ma pasioneaza FK, deci nu stiu si nici normalul de data aceasta. Am beneficiat de o partida de oral pe cinste cu finalizare intre sani. Nu accepta CIM :(Foarte comunicativa si cu o atitudine super ok.In concluzie, o recomand atata timp cat va intereseaza un masaj + oral executat de o fata plinuta (pozele sunt reale)."Fir intins" :
×
×
  • Creează nouă...