Sari la conținut

arkan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre arkan

arkan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Am inteles... Dar nu ne prezinti si noua domnisoara cu care apari pe anuntul? Cine este....
  2. Ceva noutati despre doamna?
  3. Are cineva vreun feedback de la basareabeanca. Am sunat si chiar are accent de "moldovanca"!!!http://www.anuntul.ro/anunt/SUNA_de_origine_slava_ten_alb_catifelat_foarte_atragatoare_si_finuta_ofer_compa_31392990760.197.493
  4. Nu a fost vizitata de nimeni de pe aici?
  5. inalta' date=' picioare lungi, sani nr. 2, are o fatza cu trasaturi turcesti / mongole o scurta caracterizare....[/quote']foarte corect, trasaturi asiatice (ochi usori migdalati) si draguta la fata. iar corpul este bine proportionat, inalta si cu sani medii.@ piticu - ai cumva numarul de telefon al Adynei?Aceasta este:http://www.anuntul.ro/anunt/ADYNA_bruneta_apetisanta_sani_tari_si_fundulet_bombat_experta_in_sex_total_fina_3023561ADYNA, bruneta apetisanta sani tari si fundulet bombat, experta in sex total, finalizare orala incendiara! La mine placerea nu se exprima numai in cuvinte ci mai ales in fapte! Vino si convinge-te. poze 100% reale si recente - 0734.433.401 Poze gasesti pe anuntul!!!!
  6. inalta, picioare lungi, sani nr. 2, are o fatza cu trasaturi turcesti / mongole o scurta caracterizare....
  7. Uite aici o lady care s-ar putea incadra in categoria ta:Estera - 0724.184.287 are poze pe Anuntul!!!
  8. Intotdeauna m-au fascinat roscatele si mai ales mature. As vrea sa o incerc pe doamna dar nu vreau o teapa. Ceva review-uri are cineva?
  9. Corect. Radu are o abordare particulara a domeniului' date=' cum ziceam in alt post, jurnalism pizdologic. Normal ca asta vine si cu anumite ajustari astfel incat sa se incadreze in literatura de specialitate. Pe de alta parte el prezinta un punct de vedere personal, nu ar avea cum altfel. Una peste alta "efortul" lui este ceva bun in piata, atata vreme cat este perceput si tratat corect.[/quote']Fiecare e liber sa aiba parerea lui, doar alte reviwe-uri pot sa dovedeasca daca a avut sau nu dreptate!!!
×
×
  • Creează nouă...