Sari la conținut

eva bruneta

Neverificata
  • Număr conținut

    236
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

7 Urmăritori

Despre eva bruneta

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

11.943 citiri profil

eva bruneta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

486

Reputație

  1. Buna dimineata! Astazi voi fi la birou pana la ora 20 si am doar cateva locuri libere. Va pup si va astept!
  2. Buna dimineata! In cursul zilei de astazi ...am cateva locuri libere. Va pup si va astept!
  3. Buna dimineața! Cum voi ajunge in Oradea voi ruga un client sa îmi fac doua poze ca sa ma vezi completa dar îți poți imagina puțin ca nu am gambe de fotbalist. Va pup! Începând cu ziua de duminica o sa încep programările pentru zilele care voi sta in Oradea.
  4. Buna dimineata! In cursul zilei de azi am cateva programari libere. Va pup si va astept!
  5. Acestea îmi spune recenziile din Cluj :*
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/97663-eva-bruneta-0731766523/
  7. Buna! Am specificat puțin mai sus ca prețurile și serviciile au rămas aceleași și sunt scrise și in semnătura mea. Va pupic!!!
  8. Buna dimineața! Voi avea locația la Nufărul plaza...voi rămâne 3 zile in Oradea începând din data de 12.10 pana pe 14.10 pana la 8 seara. Va pup și va aștept!
  9. Buna!!! Începând cu data de 12.10 îmi anunț prezenta in Oradea! Deocamdată nu am rezervat locația ca sa va pot da mai multe detalii, va pot spune doar ca prețurile și serviciile mele vor rămâne la fel! Eu lucrez doar pe programări pe care eu va rog sa le confirmați cu o ora înainte... Deocamdată voi fi in Cluj și va rog cei din Oradea sa specificați data și ora la care doriți sa ma vizitați și sa îmi precizați pana la ce ora va pot Răspunde la mesaje!! Va pup și va aștept cu drag!!!
  10. Buna dimineața! Astăzi este ultima zi in Cluj pe aceasta săptămâna! Revin cu drag începând de luni! Va pupic
  11. Buna dimineata!!!! Am ajuns in cluj...locatia este prea bine cunoscuta in strada horea... Cadoul meu este 150 de lei finalizarea si 250 de lei ora...serviciile sunt desctise la inceputul topicului. Va rog sa nu insistati cu dominare pentru ca nu ofer acest serviciu. Va pup si va astept!!! Va multumesc!!
×
×
  • Creează nouă...