Jump to content

fabiano

Serious Contributor
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About fabiano

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Resita

Recent Profile Visitors

2,672 profile views

fabiano's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

-12

Reputation

 1. Aviz lingăilor care ridica în slavi toate scursurile, se simte cineva? 😬
 2. 12.08.2022 la 16:36, bengos93 a spus: Nu am fost niciodata la domnisoara asa ca ce va zic acum e off-topic si n-are legatura cu natura serviciilor promovate de aceasta. Vreau doar sa va spun ca eu nu ma mai iau demult dupa topicul de pe Arad. Avem o categorie de oameni pe care-i stim toti si nu vreau sa dau nume, de obicei membrii premium care umfla notele escortelor de parca ar primi comision pentru publicitate. Genul de oameni care n-au futut niciodata gratis si se simt euforici daca-s bagati in seama, chiar si pe banii lor. Problema e urmatoarea, datorita acestor specimene, suntem pusi pe drumuri tot pe banii si pe timpul nostru, lucru care as dori sa se remedieze in viitorul apropiat. Nu se mai poate lua nimeni dupa voi. Oricum eu m-am obisnuit sa studiez recenziile din alte orase ale domnisoarelor venite in Arad. Asa ca daca credeti ca a-ti rezolvat ceva cu publicitatea falsa, v-ati supt singuri la directie.
 3. Luata de pe forumul din Timișoara, asta ca să vedeți ca nu am mințit cu nimik și mai sunt mulți alții care au pățit la fel.
 4. Luata de pe forumul din Timișoara, asta ca să vedeți ca nu am mințit cu nimik, și mai sunt mulți alții cu același pățanie.
 5. Total de acord, @unsuflet@unsuflet este unu din acei lingăi. A mințit ca nu este de etnie, dar se vede din avion ca este cioara.
 6. Chiar vrei sa spun tot? Sa spun ca după 5 min te ai ridicat din pat și fără nici un motiv real ai zis sa ies afara. Am trecut peste și am zis ok, dar da mi o parte din bani pt ca am plătit o ora,dar ce credeți, aceasta cioara nu a vrut sa îmi dea nimik înapoi și s a făcut ca suna pestele sau a sunat pestele nu știu sigur și ii zicea sa vina sa ma scoată din casa. Dar ce sa vezi, eu nu ma sperii asa ușor asa ca am sunat la politie. Dupa 5 min ma suna sa cădem la înțelegere sa îmi dea banii și sa spun la politie ca ne am înțeles. Am acceptat înțelegerea, ca sunt băiat finuț altfel ii făcea dosar penal. Deci în concluzie aceasta cioara a vrut sa ma dea afara după 5 min fără sa îmi dea măcar o parte din bani înapoi, eu plătind o ora. Trageți voi concluziile ce fel de țigancă borata poate sa fie.
 7. Cat de tâmpită sa fi sa crezi ca cineva crede ca am blocat liftul? Pai oare numa eu umblu cu liftul ala ma drogata ordinara ce ești?
 8. Țigancă borata și drogata nu ți rușine sa minți? Întrebați aceasta țigancă ce înseamnă pentru ea party? Am întrebat eu,răspunsu ei a fost dacă am ceva de tras pe nas sa tragem împreună. O drogata împuțită se ruga de mine sa ii fac rost de droguri. Țigancă borata ce ești ma mir ca nu iti este rușine.
 9. Singura recenzie pe bune. La fel am pățit și eu în resita.
 10. La început vorbește frumos, te invita sa bei suc sau apa, asta pana se vede cu banii în mana,dupa se schimba radical, exact comportament de cioara jegoasa. Sa nu se înțeleagă ca as avea ceva cu cele de etnie roma, dar pot sa număr pe degete cele de etnie care au fost ok.
 11. O penala mai mare nu exista. Am fost cu așteptări mari la cât o lauda unii lingăi. Oral slab de tot, nici vorba de deep, nu ai voie sa o atingi deloc, nu pune mana pe tâte ca ma dor, la savarina nu ca sunt iritata, ia mana de oe cap, deci practic trebuie sa stai cu mâinile la spate. Mai zicea cineva de pe topic de Arad ca nu este de etnie, nu numai ca este de etnie, dar are și comportament de cioara penala. Așadar nu va luați după toți lingăii care nu au tupeu sa zică adevărul și o ridica în slavi. Credeam ca @Leftereanu este de încredere, dar se pare ca m am înșelat. O cioara infecta, paru este nespălat de cel puțin o săptămână. Te pune pe tine sa faci dus dar ea nu face ca cică își strica machiajul. Aștept și alte recenzii pe bune la cei care au fost la aceasta cioara, sunt sigur ca sunt destui din resita care au fost la ea.
 12. Chiar vrei sa spun tot? Sa spun ca după 5 min te ai ridicat din pat și fără nici un motiv real ai zis sa ies afara. Am trecut peste și am zis ok, dar da mi o parte din bani pt ca am plătit o ora,dar ce credeți, aceasta cioara nu a vrut sa îmi dea nimik înapoi și s a făcut ca suna pestele sau a sunat pestele nu știu sigur și ii zicea sa vina sa ma scoată din casa. Dar ce sa vezi, eu nu ma sperii asa ușor asa ca am sunat la politie. Dupa 5 min ma suna sa cădem la înțelegere sa îmi dea banii și sa spun la politie ca ne am înțeles. Am acceptat înțelegerea, ca sunt băiat finuț altfel ii făcea dosar penal. Deci în concluzie aceasta cioara a vrut sa ma dea afara după 5 min fără sa îmi dea măcar o parte din bani înapoi, eu plătind o ora. Trageți voi concluziile ce fel de borata poate sa fie.
 13. Mai ai și tupeu sa scrii aici! Dacă eu sunt drogat tu ce draq ești ma? Erai băută și drogata ciorba penala. Ia zi cu ce mint?
×
×
 • Create New...