Sari la conținut

bayern munchen

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bayern munchen

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.071 citiri profil

bayern munchen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Depresivul ca depresivul, dar îți zic și alții ca ești sărăcie și singurul lucru pe care îl faci e sa sugi pula la propriu. Practic esti un wc-u public. După ce sugi pula la un fraier vine și suge și Emil pula aluia când te pupa pe buze :)))
  2. Foamea in gușă la emilut țiganul :)))). Orice proasta suge pula când altceva nu stie sa facă :))). Dar și mai rău e când nici sa sugi pula nu ești în stare.
  3. Da, am fost acum vreo 2-3 ani la ea. Iti dai seama ca e ca o BMW din ala din Bulgaria cu 300 000 km rulaj. Dar nou vopsit (silicoane, botox) sa dea bine la cocalari și prosti. Dar nu e bine ca exista și prosti, nu? :)). Am fost și eu cândva dacă am ajuns sa ma duc la ea. Noroc ca am alte site-uri pe care le frecventez decât obositele astea mecanice cu program fix. Numeri pe degete curvele care mai merita vizitate.
  4. Nu face FK ca are șobolanul ala slinos. Doar cu ala face. Oricum nu face prețul care îl cere. E o pitipoanca basita care s-a întors sa facă bani ca să bage ceva la maț. Ar fi mișto dacă as chema un echipaj de politie tocmai când e cu un client :)). Servicii slabe, doar la corp arata bine
  5. Care se baga cu mine la un double pentration cu vanessa?
  6. Iti dai seama ca la banii lor roiesc femeile atat de mult in jurul lor incat nu mai stiu ce sa apuce si s-au decis sa ia "bunaciunile" de pe nimfomane.
×
×
  • Creează nouă...