Sari la conținut

kostass

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kostass

  • Dată Naștere 03.06.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    All over

Vizitatori Recenți Profil

659 citiri profil

kostass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputație

  1. Care mai sunt preturile ? Ultima oara cand activa finalizarea era 300 lei si ca durata 15 minute ..
  2. Au inceput sa se repatrieze pasaricile .. :) Hai ca e de bine
  3. As vrea o recomandare din partea managerului referitor la o programare pt seara de vineri .. Ca si optiune ce recomandati ? Sa vin la locatie sa aleg o fata disponibilia ? Ma gandesc ca fiind vineri seara o sa fie ocupate majoritatea .. sau cu programare din timp ? Mentionez ca ma intereseaza in primul rand ca maseoza sa fie frumoasa .. as aprecia o recomandare din partea dvs .. Si nu ceva de genul toate sunt frumoase .. Multumesc
  4. imi cer scuze .. se pare ca ironia mai fina trebuie sa vina cu un dictionar explicativ pentru unii .. n-ai inteles nimic .. si da crede-ma ca inteleg mai multe decat tine si despre pensii si despre fete frumoase dar inca o data e prea greu pentru unii ..sa citeasca printre randuri .. vorba aia .. mergi pe burta ca apa-i mica ..
  5. Ideea este ca avem chestia asta cu fetele frumoase noi ca natie :) Problema este ca majoritatea sunt la export .. nu stiu cine o sa ne plateasca pensiile :) treaba e ca fac bani multi acolo ..chiar daca le doare pasarica ..sunt majoritatea tinere si au anduranta :) Am vizitat de curand Fkk urile din Germania si iti cad plombele ce frumuseti autohtone am intalnit acolo .. chestia este sa nu te dai roman ..ca fetele au principii ..daca esti roman se inchide magazinul :) vorbesc intre ele si nu mai prinzi nimic .. am patit-o o data si mi-am invatat lectia .. deci e de apreciat cand dai de vreo frumusete pe la saloane de masaj .. ca escorta e si mai greu ..
  6. Adevarul este ca m-am tot uitat la pozele ei cand era activa .. asta cu milf ul am observat-o .. idee este ca partea cu milf ul nu prea m-a atras .. ceva mai tinerel mi se pare mai interesant .. oricum o sa tin cont de recomandare .. cand reapare o sa bifez .. multumesc de recomandare
  7. :) sigur .. mi se pare corect sa si dai informatii nu numai sa iei Am mai vazut o fata interesanta pe pagina web Vip zone .. de pe Kogalniceanu ..tot Rania o cheama .. ma gandesc sa incerc .. la Artemis pe site nu am vazut nimic interesant .. desi este prezentat ca salon de lux .. poate mai sunt fete care nu au poze pe site .. Nu stiu Royal , Jadore .. desi mi se par ok ca si comunicare actualizeaza pe forum fetele si ofertele .. nu par sa aiba in echipa vreo bunaciune .. daca din poze nu te atrage nimic la fata locului sigur e mai trist ..
  8. am avut tot felul de experiente mai mult sau mai putin placute la saloanele de masaj .. ultima experienta a fost cu Rania de la Noblesse o fata tanara si frumoasa ,blonda , super corp sani tari.. ,slim ,dar cu permisivitate 0 ..nici macar atingeri pe sani ..nimic ..doar o laba oarecum pe repede .. ce caut eu la masaj in primul rand sa fie fata frumoasa sa fie de 9-10 .. nu ma intereseaza un masaj bine facut daca fata nu indeplineste criteriul de frumusete .. daca se poate si permisiva .. in limita bunului simt .. as aprecia o recomandare de o frumusete care este disponibila la saloanele din Bucuresti .. sa le iau la rand sa fac vizionare nu prea as vrea .. ultima oara am fost la Mon Amour si am plecat , inteleg ca au pretul mai mare ..locatia este ok de lux.. dar fetele cel putin cand am nimerit eu nu erau ok. de 6-7 ..
  9. Multumesc pt raspuns .. scuze nu am avut rabdare sa citesc in urma ..
  10. Buna ,se poate si pentru outcall ? Poti sa mi dai niste detalii ? Se poate face programarea cu o zi inainte ? Si care este cadoul ? Multumesc
  11. am ajuns si eu prin toamna .. o seara de joi .. ma asteptam la ceva mai bun.. calitatea fetelor nu este pe masura preturilor cerute .. la inceput o forteaza ele ..pleaca de la 1.500 lei /30 min , eu am ajuns la 800 lei dupa ce a vazut ca nu pun botul.. oricum tot mi se pare foarte mult .. 30 min/800 lei adica ora 1.600 lei ..am zis ca dac tot sunt acolo sa vad care i treaba ..fata cam de nota 8-9 .. in nici un caz vreo frumusete .. la banii astia futi cam oriunde in Europa si futi o fata de 10 .. oricum am inteles ca clubul e mai mult pt straini .. merita incercat o data .. ca si experienta .. a doua oara deja e teapa ..
×
×
  • Creează nouă...