Jump to content

singur eu

Maistru Curvar
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Reputatie Excelenta

About singur eu

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu am incercat azi, dar era ocupat intervalul orar in care aveam loc. De doi clienti chiar... Poate ne impartasec ei ceva din experienta de azi.
 2. Aprop, nu cred ca pozele din anuntul de pe prima pagina sunt ale ei. E drept ca nu am vazut-o despachetata, dar pare modesta atitudinea ei, fata de pozele de acolo care par mai profi. Parerea mea, subiectiva.
 3. Cum ar zice presedintele nostru, Klaus: Bifat, dar nu prea... Adica, vizitat azi, blocul cu 5 etaje vizavi de spalatoria cu fise de pe Energeticienilor (9-11). Nu am ramas deoarece: oral doar protejat, nu accepta sa ii faci oral, nu intorci capul dupa ea pe strada, micuta, nu pot spune urata, dar o figura modesta... nu cred ca reusea sa imi scoale pula, cu preze montat. Era infasurata intr-un prosop, nu am observat nici tate vizibile. Poate erau prea presate de prosop... Bomboana de pe coliva, la intrarea in scara astepta un tip, cam pe saracie, asa. Adica hainele, da?. A intrat
 4. Putin probabil sa gasesti asa ceva in Berceni...
 5. Alea sunt degețele, prietene...
 6. Nu întâmplător, ne cunoaștem. Adică eu pe tine. La tine a fost curat în casă, nu am obiecții. Despre dotare, la telefon ai zis 17 cm. Live, a fost o semierectie pe care abia ai pus preze... nu ai putut penetra. Poate nu te-am inspirat/excitat eu. Nu sunt vreun idol dar nici monstru. Poate într-adevăr problema este la mine pentru că 9 din 10 transe nu au avut erecție, deși, repet, sunt absolut normal, banal, cum vreți voi. Dar nu respingător. Finalizare doar la oră, mi-ai adus la cunoștință în pat. Am greșit eu că nu am întrebat înainte. Daca vrei și insiști îți pot da
 7. Depinde de așteptări, personalitata lor, a ta, etc. Sunt multe variabile. Eu personal (aici o să primesc multe înjurături și urări) sunt dezamăgit de "fetele" de pe la noi. Nu am apucat să vizitez chiar pe toată lumea dar am mai mult de 10 dintre ele bifate. Fără excepție am pățit așa: 1. Sigur am erecție... cu excepția Eva travestita ( prea mare dotarea, te rupe) - știu nu este transă - și Abby, la fel, dispărută brusc din peisaj, toate celelalte au fost semi erecții. Nu dau nume să nu mi-o iau. 2. Deși la telefon finalizau toate, live am primit asta: aaa, puișor, eu (nu)
 8. Pentru moment este moca... până revine, dacă mai revine. Altfel, când activa era 150 fin/ 300 ora. Cu anal inclus.
 9. Greșit, colegul, cred. Este alt număr ăla pus de tine.
 10. Am sunat acum și este tot închis telefonul.
 11. Și la Jysk sunt reduceri. Să cumpere odată prosoapele alea și să deschidă taraba.:))
 12. Mai sus puțin zice Gică cum și ce. Cică pare că igienizează cuibușorul de nebunii.
×
×
 • Create New...