Jump to content

dropys

Maistru Curvar
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Reputatie Excelenta

1 Follower

About dropys

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  București

Recent Profile Visitors

1,030 profile views
 1. Salutare, mister elucidat...... D'onșoara, draguță, inăltuță, tinerica si cam atât, dupa ce ia banii se gândește ca mai sunt ,"N" minute, o dă in oboseală, gemete false, etc. Am fost 1h, on, o singura viteza, ajutat de mână, np, o singura pozitie, m am jucat putin, dar in raport cu atitudinea simturile mele au fost stimulate 1/4 din capacitate, asadar un nr. anost, la nr 2 a continuat sub aceiasi partitura. Fata 7 Gfe 3 On 4 Np 4 Overall 5, nu recomand decat daca sunt coaiele tari, pentru un scurt!
 2. Buna, incerc sa te sun, telefon inchis.
 3. Incerc maine sa bag o fisa. Aurora care e modalitatea de contact mai eficienta?, sms, spel, watsapp?
 4. Piesă ! Săptămâna viitoare sper sa am timp sa ajung sa o cunosc pe frumoasa Adriana. Adriana unde ai locatia?
 5. Sa-ti fie de bine! Mergem dupa ce mai trece coada.
 6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-miniona-sexy-confirm-cu-tatuajele-si-chipul-militari-residence/4e7982he0f8274fe2g9h84g4e21h6f39.html Ultra fast fuck, o finalizare la ea are 5 minute.
 7. Buna, incerc sa te sun, ai telefonul inchis, am lasat un mesaj, nr cu 97 la sfarsit, suna ma tu, te rog!
 8. Bine ai revenit, sper ca de data asta vizita va fi mai de lunga durată, săptămâna viitoare rupem "poarta"!!!
 9. Cam asa e la majoritatea, daca te porti ca un domn, ele se vor deschide ca o floare si te vor ruga sa o polenizezi. Exceptie fac "mai ai mult, nu atinge aici, ma doare, nu fac, e extra " la care merita sa dai tare si sa le umilesti, sa vada; "ca daca dragoste nu e, nimic nu e"! Pana atunci ciocane tari si sange in vene!!!
 10. Offf, o sa ramana un mare GOL in Militari, dar viata merge inainte si iti doresc succes in ceea ce ai ales sa faci mai departe!
 11. Salutare, mai activeaza?, am incercat ieri sa o contactez si avea telefonul inchis, o am in vizor de cand activa la Oradea, dar din pacate nu am reusit sa mai ajung pe acolo. Pe topicul de Oradea e numai de bine ! @ellaella22 cand incepi activitatea, mai esti in Militari Residence?
 12. Salutare, am vizitat azi faptura, se prezinta fresh teen, bine proportionata, sani medii tip para, draguta, amabila, usor smekerita, am fost o finalizare, cauta sa termine repede, daca vede ca esti ok se muleaza bine, participa, trăiește, a fost o experienta oki. On 6, de incalzire asa merge Np 8, pentru prima data, e ok. Voi mai reveni pentru o ora sa analizez mai bine oltencuța. Ps. Nu e de etnie, are potential, daca se implica un pic mai tare poate face carieră. Spor la futut !
×
×
 • Create New...