Sari la conținut

ionut485

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionut485

  1. Emma , eu te astept cu un masaj :))
  2. După mai multe încercări , am reusit sa ajung si eu la fetita asta astăzi! Am Atenționat o de la început că sunt un băiat mai rusinos si urât pentru a nu fi impactul prea puternic M-a asteptat dupa usa pregatita de prima repriză cu sosetele lungi si corpul Evei :)) , intrat putin la baie apoi in dormitor. Un oral neprotejat plăcut , adânc ( am chinuit o putin ... Nu ma saturam:)) ) , schimbat în 69 , ne amai facut putin de cap cu oralul apoi a venit deasupra. Cand a obosit , am trecut si eu pe la spate , un fund tare frumos :)) , apoi am schimbat, eu in misionar , unde am si finalizat. Fumat o țigară , vorbit putin despre politica , apoi inapoi in dormitor. A 2 a repriză a început tot cu un oral bun , apoi am rugat o sa stea in lateral si bine am facut:)) , apoi a venit iar ea deasupra si cand am obosit amândoi, " ce fini la poezi" Sa dau si niste note ca a fost prea drăguță Aspect -10 , genul mei , foarte drăguță, tatuaje , slabuta Gfe- de la mine 10 , o fată deșteaptă cu care ai ce discuta , Oral 9 - putin mai deep mai umed și era de 10 , aici sunt eu mai pretențios:))) Normal,- 10 , .
  3. Diseară la 22 programare la fata asta frumoasa ! Revin cu o recenzie , @talibanusper sa nu pățesc ca si cu Ema sa zică lumea că e nevasta mea :)) si ca sunt egoist
  4. Astăzi liber ceva ? Vreau sa iti fac un masaj :))
  5. P.S , azi e ziua mea , vrei sa fi cadoul perfect ? :)))
  6. Ema , ramane preferată mea , fata asta chiar știe ce înseamnă GFE! Cand intri pe usa ei ai impresia ca miroase a dragoste, (folosești cumva uleiuri cu miros de dragoste ) ? :)))
  7. buna. Azi am avut timp sa scriu recenzia in urma vizitei mele la aceasta zeița a mesajului. Voiam de mult sa să merg la un masaj atat de bun asa ca sambata dimineata am avut noroc si am facut o programare. Am ajuns in locație, una destul de modestă, dar primirea a fost una foarte buna. Nimeni eu nu este deloc grăbită si te face sa te simti minunat in prezenta ei. Intrat la dupa care a început cu un masaj de relaxare ca la carte dupa care a urmat Masajul erotic care a fost unic , nu am mai intalnit asemenea masaj in Constanta . Pentru Masajul erotic nu am cuvinte decat sa va recomand sa o vizităm cat mai des pentru ca asa ceva nu vom mai gasi in Constanta prea curand dupa parerea mea ! nota 10 + pentru masaj De revenit cu toata increderea. Mersi mult pentru Masajul perfect !
  8. buna. Azi am avut timp sa scriu recenzia in urma vizitei mele la aceasta zeița a mesajului. Voiam de mult sa să merg la un masaj atat de bun asa ca sambata dimineata am avut noroc si am facut o programare. Am ajuns in locație, una destul de modestă, dar primirea a fost una foarte buna. Nimeni eu nu este deloc grăbită si te face sa te simti minunat in prezenta ei. Intrat la dupa care a început cu un masaj de relaxare ca la carte dupa care a urmat Masajul erotic care a fost unic , nu am mai intalnit asemenea masaj in Constanta . Pentru Masajul erotic nu am cuvinte decat sa va recomand sa o vizităm cat mai des pentru ca asa ceva nu vom mai gasi in Constanta prea curand dupa parerea mea ! nota 10 + pentru masaj De revenit cu toata increderea. Mersi mult pentru Masajul perfect !
  9. Am tot zis ca intru sa scriu recenzia .. dar mai mereu am fost ocupat. Acum 2 saptamani.. inainte de antrenament am hotarat sa incep dimineata frumos cu nimeni altcineva inafara de Larissa. Sunat pe la 8 jum , imi spune care are o programare facuta de ceva timp dar pentru ora 10. Asa ca am avut si eu putin timp sa profit de serviciile ireprosabile. Sorry pt incidentul cu geaca :)) mai ales ca era alba. Ajuns la locatie , indrumat la telefon , am stat in living la 2 3 tigari , povestit impreuna cu Larissa si colega ei. Am cerut voie la baie , dupa mine intrand imediat si Larissa. Iesita cu un prosop peste ea , picioare inalte si frumoase, deja ma gandeam cum sta capra aceasta femeie frumoasa. Okkk. Am ajuns si in dormitor , unde Larissa a inceput cu sarutari si un oral de nota 10 , deep chiar f deep :)) apoi schimbat 69 pt ca vroiam sa gust chizda aia frumoasa. Si nu regret deloc. Pus prezervativul, Larissa m a tratat cu spatele la inceput , :)) a trecut peste cu fqta la oglinda si si a facut treaba f f bine. Schimbat cateva pozitii , la capra un mic mic incident care a stricat putin momentul .. din cauza mea :)) dar finalizat in misionar. Si cam asa incepe o dimineata perfecta . Cand am timp voi reveni cu siguranta ! Sper ca iti amintesti de mine
  10. Deabea astept sa o vizitez pe Alis . Revin curand cu recenzia
  11. Buna dimineata. Astazi de la ce ora te pot gasi?
  12. Sii.. DA! Claudia este o escorta care ar trebui pusa in top 3 . Nu stiu cum era inainte , eu am cunoscut o pentru prima data astazi si nu regret nici un minut petrecut cu ea. Facut programarea de dimineata pentru pranz , Claudia a fost f punctuala. Nu este deloc grabit , ne am cunoacut putin la o tigara , intrat eu la dus dupa care ea. De mentionat ca a intrat la fus inainte , si intre finalizari. Deci igiena 10+ . Foarte frumoasa, buzele mari si corp fain. Nu a stat macar 1 minut pe telefon. Nu mi a amintit cat mai am sau sa refuze ceva. In dormitor a inceput cu un oral foarte adanc si placut , schimbat lady on top , apoi eu deasupra , la a 2 a finalizare am schinbat 3 pozitii . Gemete placute sarutari pe corp, priviri care te fac sa o doresti mai mult . Note : Igiena 10 + Oral : 10 ( deep , atenta la orice) Normal : 10 + se misca foarte bine si ii place FK: Da. Halat:200 l /h Merita din plin banii ! De revenit . Eu personal consider ca e una dintre cele mai bune de pe piata momentan.
  13. Buna dimineata tuturor! Am fost incantat de ceea ce am citit despre Claudia si am hotarat sa fac o programare . Fata asta chiar merita apreciata si vizitata de noi dupa ce vad din spusele voastre. Revin curand cu o recenzie despre cum a decurs intalnirea. Sunt sigur ca va avea parte de inca o recenzie plina de note de 10 .
×
×
  • Creează nouă...