Sari la conținut

osimplaandree

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre osimplaandree

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

osimplaandree's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputație

  1. Niciodată nu am priceput de ce sunt anumiți oameni atrași de picioare. Exista alte părți ale corpului cu adevărat frumoase și mult mai curate:))Ma întreb, ce fac footfetishiștii vara? Cum arată un picior frumos? Mic/mare?
  2. Unii pe aici sunt atât de nebuni încât confunda prostituatele cu iubitele😂
  3. Și dacă ar exista, ce? Ce ai face cu ea?:))Ai fute-o...la cap?😂
  4. Nu îl plătesc ca nu am nevoie de mesaje private și alte minuni trăiesc foarte bine dând bani pe altceva util.Balacareste.te cu un bărbat ca nu ma interesezi.Eu doar ti.am dat un răspuns deoarece te.ai luat de mine.Treaba ta ce faci noaptea nu vreau sa ma implic.
  5. Ce legătura are vinderea de pizda cu ștersul unui topic doar tu știi.Probabil ai băut apa atât de rece încât ti.a înghețat creierul.
  6. La cele 60 postari de pe acel topic e nevoie de 7 conturi SP care sa minuseze tot, asta insemnand un final "fericit" de -420 puncte. Cu un rating de -420, setarea facuta de Pisicuts duce automat la banarea contului. Simplu, doar aritmetica! Dacă ai înțelege românește m.ai înțelege și pe mine.Vreau sa dispara topicul postat de mine nu sa îmi fie banat contul.
  7. Nu sunt naiva sunt doar neexperimentata pe siteul asta.Pe toate celelalte poți șterge postari și nu știu cum funcționează aici treaba cu conturi sp sau alte minuni de care vorbiți:))Nu am intrat aici ca itist
  8. https://media1.tenor.com/images/f169f385f05a88996d5359867f0bc5ef/tenor.gif?itemid=4276898 Nu așa se face?
  9. Nu ma pricep dar din ce am văzut trebuie sa cer unui moderator sa îmi șteargă topicul. Am unul singur in care am aflat ce am vrut așa ca nu își mai are rostul doresc ștergerea topicului.
  10. Multumesc!Tot nu înțeleg dc unii ma cred barbat:-?
  11. Cine a zis ca vreau un amant de pe site?:))Am deja logodnic și vorba aia:nu se încurca oalele și nu e bine sa frecventeze aceleași cercuri amanții și aia luați cu acte:(
  12. Ce glume:))Nimic nu ma poate ajuta inafara de un amant banuiesc
  13. Am adus in discutie threesomeul de prea multe ori.Nu trebuie sa caut deoarece la fel ca orice persoana am oameni care oricând i.as suna nu m.ar refuza pt craciun sau altceva:))Incercam sa îl recuperez pe cel pe care l.am ales dar între timp am fost luminata.Ma refuza pe mn pt ca nu le refuza pe altele ceea ce cred ca o sa practic si eu:>
×
×
  • Creează nouă...