Sari la conținut

piticu_

Serious Contributor
  • Număr conținut

    494
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre piticu_

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

piticu_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

275

Reputație

  1. Dacă citeai ai fi văzut că am fost eu și am găsit cert doar una.
  2. Poate ai găsit-o în alt loc... dar garsoniera aia clar nu are loc pentru 2 persoane și un client. Eu am să mai merg la ea pentru că mi-a plăcut mult de tot. Altă ofertă decât 250/h protejat eu nu am primit. Dar am să o întreb despre ce zici tu.
  3. Am discutat pe whatsapp, și m-a sunat după ce am întrebat-o dacă poate vorbi. Pozele sunt reale, e aproape de Piața Romană, o garsonieră în care e singură. De aia cred că cei care tot au dat informații despre ea și „colega ei” sunt poate rău intenționați.
  4. Da, nu aș fi spus altfe că am avut o experiență bună.
  5. Am incercat și eu. Nu are colegă, nu am găsit nimic riscat sau sugestii pentru neprotejat, dimpotrivă o experiență extraordinară cu o tânără mișto abia venită din alt oraș.
  6. cel puțin 3 identități văzute în pozele din anunțurile acestui număr, deci clar nu sunt reale... în altă parte găsisem că ar fi avut loc pe iancu de hunedoara visavis de spital...
  7. Rin e mult prea departe și izolat. Eu prefer locații în centru și nu la margine (majoritatea lucrăm sau stăm ziua mai în centru) și unde putem ajunge facil (de obicei cu mașina și putem parca). De aia rondul de la Alba Iulia e de exemplu un loc bun. Sau în apropierea locurilor care au parcare și acces (cum e blocul din spatele KFC Dristor).
  8. Am văzut că postezi și la Constanța... Mai ești în București?
  9. Chestia cu "sună pentru detalii" realizezi că nu are rost. Uite, am să sun eu azi, am să ascult detaliile și am să le scriu aici. Tot acolo se ajunge. Mai bine pui tu direct aici și evităm și posibilele erori de interpretare din partea mea.
  10. Păi poți pune aici serviciile astea "noi". Pozele nu sunt foarte... explicite.
  11. Poți te rog da niste coordonate, limite mai clare? Preferabil gps, cote precise. Dacă tot s-ar apuca cineva să caute pentru tine, să nu te deranjeze aiurea cu ceva care nu îți corespunde intereselor personale..
  12. Am trecut și eu puțin pe la ea. Uimitor, am găsit o persoană foarte plăcută pentru companie. 21 de ani, mămică de 3. Am mers pentru că acceptă acum și CIM. Nu e în top servicii, însă e blândă și deloc agresivă în comportament/limbaj, și asta mi-a plăcut. Dacă apreciați siluetele foarte slim/skinny, e ce trebuie. Bonus, cică acceptă și anal însă... doar cu dimensiuni mai mici decât a mea. Nu știu dacă e doar pentru marketing dar înclin să cred că chiar face cu cei mai puțin dotați. Așa că nu am avut ce face decât să o iau ca pe un compliment și să ratez backdoor-ul... 200 lei pentru o finalizare orală „de succes”.
  13. Din poze ea pare să fie. Am încercat să ajung mai de mult la ea, când am reușit mi-a dat țeapă și nu a mai răspuns așa că nu am mai încercat să revin.
  14. Dacă tot nu am primit răspuns am băgat o fisă și am verificat personal... Corect, are oferta suplimentată cu asta. Tot în blocul de lângă IGP este, mai era o fată care cică lucrează în același apartament. Locul este suficient, duș dotat și funcțional. Ea este o "mamacita", milf așa mai stil latino, drăguță la corp (nu e Barbie după 2 sarcini dar milf e milf) și cu fundul ăla mișto. Dar mai plăcută chiar e în modul cum se poartă înainte și în timpul operațiunilor. Nu am stat mult, eram pe fugă eu și eram curios despre ea, nu mai fusesem și chiar voiam să verific cum e un COF. Am avut parte de niste ON foarte potrivit, chiar m-am lăsat să mă mișc eu destul de mult și ea s-ar ajustat la ritm bine. Și bum trosc, s-au întâmplat finalizarea. Calm, frumos, discuții plăcute, ciao la revedere. Fata merită, Mersi Aly.
  15. Bun, deci a apărut în ofertă CIM/COF, corect?
×
×
  • Creează nouă...