Sari la conținut

cerone

Serious Contributor
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cerone

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cerone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-39

Reputație

  1. "Habar n-au sa scrie si sa citeste....." Asa e. Niste inculte !
  2. Hai ca si voi o luati prea in serios, ce naiba. "Recenzia tip B, impresionista", dupa cum a intitulat-o, e de fapt o ironie fatza de criticile primite in legatura cu notele de 10 acordate Patriciei. Eventual si o autoironie. Chiar n-are rost sa fie gratulat cu invective. Oricum, e de neclintit, n-ai ce-i face, asa e el. Intr-un fel, e o figura, oricum pe forumul asta nu mai e nimeni ca el. Unicul ! (Jet Li) :D
  3. Du-te in p.m. cu minusurile tale cu tot. Ba paduchiosule, eu le-as da insa habar n-am care sunt alea trei fete. Are dreptate @pipilica. Imbatranesti si-mbatranesti urat. Impusca-te !
  4. Incearca sa nu mai scrii. Nu e punctul tau forte. Pa !
  5. Pe Sasha cel mai rau o enerveaza @vasilepoamarosie :laugh2 Este, Sasha ? =)) =))
  6. Poti sa dai minusuri banditule pana ramai ciung. Ce dai, aia esti. De cand te chinui cu minusurile astea, abia ai reusit pe la - 40.Vai de steaua ta de amarat ce esti. Degeaba, numai cine nu vrea, nu vede ce talhar esti. Au mai vrut unii sa-ti administreze o corectie. Pana la urma o sa gasesti ce cauti, fgm.
  7. Irlandezul se baga-n toate. A boxat cu Mayweather, a pierdut prin KO tehnic in repriza a 10-a. E tare-n cusca de MMA, intr-adevar. Hai fata, unde te-ai teleportat din Dorobanti ? Zona doar. Pana atunci, ia cel mai scump videoclip.
  8. Degeaba, parsivule. Atata timp cat n-ai raspuns la niciuna dintre intrebarile puse, e clar ca esti pana-n gat in rahatel. Incerci s-a dai la-ntors cu oboseala, cu randamentul - prostii, sa-i aburesti pe naivi. Vezi tu in episoadele urmatoare - Ely (Diana), Jacqueline, s.a. In direct si la o ora de varf !
  9. @ Indubitabil are dreptate. Evident ca forumul este, in principal, pentru informatii despre fete si serviciile oferite, mai ales daca acestea nu sunt postate in anuntul escortei. Cum adica, suni si-ntrebi !. Atunci nu mai vem nevoie de forum. Ana ar trebui sa raspunda intrebarilor cu privire la servicii ori sa posteze serviciile oferite. Zic. Oricum, din cate stiu, nu ofera nici CIM, nici COF. Anal nu, footjob chiar nu stiu. Altminteri, bineinteles, Ana este o tipa super.
×
×
  • Creează nouă...