Sari la conținut

fubropro

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fubropro

  1. A revenit Kriss, in seara asta am reusit sa o chem la mine, a ramas la fel de frumoasa si placuta cum am cunoscut-o initial. Tin sa precizez ca si a facut si un upgrade la sani (silicoane)… sunt superbi, perfecti, parca ar fi naturali. S-a prezentat impecabil, imbracata frumos si avand o igiena de nereprosat. E greu sa descriu cat de bine m-am simtit cu ea, insa pot sa spun pt mine a fost si a ramas de 10+. Pt mine este o raritate…. Te simti cu ea ca si cu o iubita, GFE 10+. O recomand pt cei care sunt foarte pretentiosi si cauta femei superbe. ( eu cel putin sunt si nu merg la orice escorta) Ca si note au ramas ca si in comentariul meu precedent. Atitudinea-10 Aspect-10 On-10 Np-10 De repetat - cu siguranta DA Halatul- 600 ora ( face doar deplasari momentan) Sincer poate pare mult dar pt mine a meritat si nu regret. In loc sa merg la altele si cand deschid usa sa fug ca de dracu (cum am patit de multe ori, si aveam si o pofta de crapam), pt ca majoritate au poze care nu prea reprezinta realitatea din nefericire, si mai si pierd timpul am pulea si consum combustibil aiurea si mai si primesc teapa ca atunci cand ajung nu mai raspund….
  2. Am avut placerea de a ma intalni cu aceasta domnisoara. Va spun ca este cea din poze si este foarte frumoasa…. Piesa de rezistenta va spun din punctul meu de vedere este fundul ei…. Pfuuu cand s-a dezbracat si s-a intors cu spatele…. Ochi mei s-au lipit de fund 🤣. Este placuta, ai ce discuta cu ea, din punctul meu de vedere este ce trebuie. Ca si actiune merita, face deep bun si des, isi da silinta si te face sa te simti bine, se uda natural, schimba pozitii, da contre, geme, te asculta … face ce-ti doresti. Mai mult de atat nu am ce sa spun. Aceasta este strict parerea mea. Fiecare cu parerea lui. Eu recomand sa o incercati inainte de a comenta aiurea. Mi-a precizat faptul ca pentru swing face gratis…. Bine inteles trebuie sa fie placut cuplul cu care se doreste acest lucru. In fine cum am spus si m-am repetat mai sus este strict parerea mea, pentru cine o accepta bine pentru cine nu aia e. Nu ma intereseaza alte comentarii inutile. Notele mele sunt: Atitudinea-10 Aspect-10 Op-10 Np-10 De repetat - cu siguranta DA Halatul- 400 ora ( face doar deplasari momentan)
  3. Am vizitat-o astazi pe Briana si am decis sa las o recenzie pentru prima data de cand ma aflu pe forum. Am stabilit o programare pe whatsapp cu 1 ora inainte. Am ajuns la ea dupa cum am stabilit. Detalii intalnire: Locatie: - 9.5 zona Iulius Mall, apartament curat, bine intretinut, etaj 4. Aspect: 10 - foarte frumoasa (arata ca in poze), sani superbi siliconati, fund demential, fata frumoasa. Foarte bine proportionata. GFE: 10 - parca te cunosti cu ea de o viata. OP: 9.5 - foarte bun. Stie meserie. NP: 10 - implicare maxima cu gemete si contre. Rupe patul cu tine. Pret 1 finalizare: - 200 lei. Durata nu stiu ca nu m-am uitat la ceas. Mie mi-a placut mult. O recomand cu incredere.
×
×
  • Creează nouă...