Sari la conținut

infokfc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre infokfc

infokfc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-14

Reputație

  1. MA PIS PE FATA TA BOCCIO SI PE PESTELE TAU CARE POSTEAZA
  2. Da, in care ma pis eu pe amandoua! Ca nici de futut nu sunt bune
  3. De parca ma puteai lua cu forta! Ma cacam eu pe voi poate.
  4. Asta in pauzele in care te spermeaza mosii in gura sau in cur, nu?
  5. FUTU-TI MORTII MATII! DE AIA MA CHEMAI? SA-MI SUGI PULA GRATIS ATUNCI! :sado
  6. Deci asta era surpriza care mi-o pregatea daca veneam la ea azi?
  7. Pe mine nu m-a ranit destul? De cate ori mi-a frant inima?
  8. DA, RECUNOSC! Sunt indragostit de ea de 2 luni! De cand am vazut-o, m-am indragostit pe ascuns de ea. O iubesc, dar si o urasc patimas totodata! Fiindca nu-i sincera cu mine si face misto! Alta intrebare?
  9. Evident ca le-a furat de pe site-uri rusesti: Секси шлюхи в чулках Ce a postat ea: vs poza reala care apartine al unui fotomodel rus http://fhg.eroticbeauty.com/media/3E2BFBF91EB6E4B4D5B55D19AD9DAFAF/w_E8FFFB787D58EDF4BDAC770101AB3E1C.jpg
  10. TU AI VOTAT OPTIUNEA A TREIA? Lesbianca dracului! Este ca-i lingi pizda Inesukai de sperma dupa fiecare sedinta?
  11. Esti suparata ca nu ti-am acceptat oferta sa vin la tine gratuit ?
  12. Ce preferati? Care e cea mai sincera? Escorta - care ti-o spune pe fata ca e platita sa se culce cu mai multi barbati, isi blureaza chipul in poze, dar atunci cand se indragosteste si te iubeste, chiar o spune sincer si te fute gratis ? Pitzipoanca - care spune ca te iubeste doar atunci cand ai portofelul plin si mertzan , dar care te inseala cu alti 2-3 gigei prin cluburi sau hoteluri? (P.S. vedetele , cantaretele, dansatoarele, fotomodelele intra cam tot aici) Tocilara - aia care sta mai mereu cu nasul in carti, in Excel, care lucreaza prin banci, firme IT, contabilitate, finante, avocatura, management, administratie etc. , care te iubeste prin a-ti da citate din carti si a se lauda cu rank-urile la World of Warcraft sau Overwatch, dar care are panza de paianjen la pizda? Casnica - face mancare buna, iti spala rufele, face curatenie, iti creste plozii, dar e grasa, urata, si te cicaleste la cap toata ziua, ba si te bate, dar care ofera sex gratuit mai in fiecare noapte in functie de stare?
  13. Nu stiu.....eu am invatat ca nimic nu-i gratuit pe lumea asta. Am auzit de clienti care au platit si tot au fost tepuiti. Plus ca e tare aiurea ca o fata, dupa ce am insultat-o de nenumarate ori si am mistocarit-o pe forum, sa ma invite gratuit la ea. E ciudat! Decat daca nu cumva vrea sa se razbune. Si ce mi-e frica mai tare decat sa ma tepuiasca sau sa puna sa fiu batut e sa-si dea seama cum arat, sa-mi stie si nr. de telefon, avand posibilitatea de a ma reclama la tribunal pentru hartuire sexuala online.
  14. Pentru asta, maine vin la tine si te MUSC DE PIZDA...ca doar ai spus ca sunt CAINE! Iar tu o sa ma musti de Pula cat mai tare! Asa cum ai zis....GRATIS!
×
×
  • Creează nouă...