Sari la conținut

placehold

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre placehold

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

placehold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

14

Reputație

  1. Lasa-i mai mult gen data viitoare, lasa-i și din partea mea, gen am crezut de numa recenzia ta, gen că e autentică :)
  2. Merci de raspuns, am cautat după număr si nu găsisem. Probabil am lăsat caracterele cu spații sau ceva.
  3. Aici titlul de pe publi: Poze reale 100%100 Fac și Deplasări Nouă În Oraș New New New!!!! Naturala și cum mult bun simt !!!
  4. Tu chiar așa vorbești ? Ce-i cu idolatrizarea asta, ai puțin respect față de tine, măcar față de tine.
  5. Intervin puțin pentru ca: Nu te deranjează exprimarea tipului care vorbește ca ultimul țăran, fără scrupule, complet needucat. (analizez strict după exprimare) 🙂 dar, in schimb agasezi pe cineva ce-ți explică ce servicii oferă. Ai o perspectivă interesantă cum ai sărit complet peste relatarea aia grobiană de-a dreptul, dar te-a deranjat fata asta ce îți explică ferm ce oferă, vorbind ca de la om la om.
  6. La fel recomand si eu + Soporului. Mai e ok si in Buna Ziua, aproape de Lidl, tot din pricina locurilor de parcare. Nu recomand Valeriu Bologa/Viva Vity
  7. As fi vrut sa fiu egoist si sa nu scriu nimic, cumva mai mult pe ideea de nu aș vrea s-o împart cu altcineva dar, trebuie să știe că e apreciată. Deci... din punctul meu de vedere: E dezinvoltă, te face sa te simți bine primit, pe mine m-a făcut sa nu am trac de scenă, eu fiind o persoană destul de timidă. Te face destul de ușor sa stabilești un raport cu ea, pentru că are o prezență caldă și primitoare. Cum eu sunt mai vanilla, pentru mine e: ca si aspect 10/10. (Nu e simpatică, nu e drăguță, e frumoasă) ca și persoană tot 10/10.
  8. Bine ca ai scris, eram nehotărât în privința salonului. Acum că ti-am citit recenzia foarte autentică și credibilă, cu siguranță nu voi incerca vreodată sa-l vizitez.
  9. Am fost la ea mai demult, experiența mea e taman invers. Personal, nu e pe gustul meu (not my type) din punct de vedere fizic. Dar, referitor la ce ai zis tu, nici poveste. Se pliaza după tine, e mare aliat cu igiena, nu se comporta robotic, e o persoană de treabă cu care ai șanse sa te conectezi. Deci după mine Aspect:6 Servicii: 10 as zice ca se adapta și implica conform cerințelor. De revenit: Cel mai probabil nu, din cauză că nu e pe gustul meu din punct de vedere fizic. Tu ai scris mult și degeaba si ai vorbit pe lângă subiect, cu aluzii și tot felul. Eu pot interpreta recenzia ta doar cu rea intenție și deloc sinceră. E important cum te exprimi.
  10. Poti sa termini cu spam-ul ăsta? Scrie-i personal. E a nu știu câta oara când intrebi de pozele alea.
  11. Uite ce am reușit printr-o simplă căutare (4 secunde mi-a luat):
  12. Deci iti cam pierde bani huh ?
×
×
  • Creează nouă...