Jump to content

andreicluj85

Serious Contributor
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

156 Reputatie Excelenta

About andreicluj85

 • Rank
  Obama
 • Birthday 01/07/1985

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cei drept , e liber la păreri , vreau să zic și eu două vorbe , și anume : Am vizitat și eu această doamnă acum vreo 2-3 ani cred . Pe atunci , dacă rețin bine cred că avea preturi mai mici . Ca vârstă ,evident că are cu vreo 10 ani , zic eu, mai mult decât declara , de fapt cum procedează majoritatea femeilor din branșă. Ca aspect fizic (față , corp) rămâne corijentă însă ca prestație olimpică . Face doamnă asta un oral de îți tremură toate mădularele nu doar genunchii . Suge , și-o bagă până în gât ,linge , suge ouăle , limbi în fund , practic e că o ședință de psihoterapie orală pt n
 2. Bună . Săptămâna asta activezi , că nu am văzut nici o postare pe topic ?
 3. Dacă ar fi reală , la cât de bine arată și-ar fi pus : " tânără 28 de ani "
 4. Lumea zice că ar fi cam pe grabă fata, la finalizare ai avea cam 10- 15 min max alocat . Nu prea ai timp de duș și nici de igienizare după.
 5. Eu as zice ca e un client nemultumit de serviciile primite si vrea doar sa se răzbune si sa puna fetele intr-o lumina proasta
 6. Cum face finalizarea , prin ce metodă ? , manual ( labă ) sau oral ?
 7. Chiar eram curios sa trec pe la o TS sa vad cum e , dar la ce povești aveți pe aici , mă mai gândesc bine înainte !!
 8. Atenție la contul alex25lovebj. Cont nou creat . Eu aș zice că e un alt truc nesimțit prin care fata ne ea de proști !
 9. La anal am vazut că are + 50 . Eu am crezut că se referă la lungime
 10. Ai mai lucrat în domeniu ? Unde ? Măcar până îti faci clientelă și recenzii pozitive , renunța la cei + 50 !
 11. Salut. Ce pot sa-ți recomand cu adevărat e să ai mare grijă că acest hobby se poate transforma ff ușor în viciu sau obsesie .
 12. Nu vă înghesuiți prea tare . Am fost eu . Locatie Dunării 20. Pozele o avantajeaza mult si sunt mai vechi . Fata are vreo 30 și ceva de ani iar numărul kilogramelor e format din trei cifre . Serviciile lasa de dorit . ON a fost defapt un frecuș cu mâna 20 de secunde , pus guma pe scula semitrează si supt până la finalizare. Nici macar nu s-a dezbrăcat . Nici vorbă de duș nici înainte nici după , a venit direct cu șervețele. Gf zero și cu ușor iz de transpirație . Plătit 100 pt 6 min.
×
×
 • Create New...