Sari la conținut

andreas69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreas69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    botosani

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

andreas69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Buna Ionut! Da chiar am fost saptamana trecuta si singurul lucru nou era faptul ca erau 6 fete..in rest aceleasi servicii, aceeasi locatie; si bineinteles relaxare totala, intimitate, o vorba buna,care acum pe Pandemie sunt perfecte si sA nu uit si de partea erotica care e “la ea acasa”:) si pleci satisfacut garantat acum nu bag mana in foc pt cei care frecventeaza si alte servicii si au alte asteptari. Masajul erotic e pr oamenii adevarati care stiu exact ce vor si cauta erotism la cote inalte In prima faza relaxare, apoi excitare superba si apoi finalizare prin anumite tehnici..
  2. Mai Petro ce inseamna mai exact la tine “tarfe?” Banuiesc ca stii de esti familiarizat cu aces gen de femei:))
  3. Pare sa fie mai puține fete perioada asta , dar important e ca găsești pe cineva care sa.ti facă un masaj de calitate într-un ambient curat și discret! Sincer eu prefer aceste servicii decât sa merg sa f.. dupa alții😲 Masurile care se iau perioada aceasta e faza cu temperatura la intrare și dezinfectarea mâinilor plus dus obligatoriu înainte și după masaj..💆 Legat de preț e 200 ședința de 45 min, dar uneori dacă ești client mai vechi poți sta și o ora de 200 lei😉
  4. Am.fost eu la Salon..au redeschis! In total eu am vazut 7 fete.Mai sunt și fete noi super drăguțe și la.intrare se iau unele masuri sanitare pentru a te simți în siguranță!
  5. Tu chiar esti obsedat!!! Ti-a supt-o bine concurenta? Cred ca e unul din cele mai curate si legale localuri din Suceava...si daca esti decent esti primit cu decenta... Probabil esti unul din nespalatii care nu stie sa respecte o femeie si de aia nu-ti convine locatia! Pot sa spun ca am fost primit excelent si voi merge mereu acolo
  6. Cum adica , -atitudine buna, prietenoasa,masaj plictisitor???? Te cam contrazici singur...nici tu nu stii ce spui exact :hmmm :hmmm si apropo, am fost sambata,erau 5 fete ... Super ok masajul! deloc mecanic!
  7. Buna baieti din nou! eu merg mai mereu..scorul a ramas 150 - 45 minute si 200 1 ora.Aceleasi reguli si daca stii sa te comporti si sa respecti esti respectat. te relaxeZi si ai cu cine vorbi.Eu m-am obisnuit , decat sa merg dupa altii sa dau “ la galeata”
  8. Buna băieți! Da , mai activează salonu'..Am fost recent..si erau 5 fete...erau si câteva fete noi pe care nu le-am mai vazut pe acolo de cand tot merg...Bafta!✌ðŸ»ðŸ»
  9. baieti sunteti de belea, eu chiar merg mereu ...nu stiu de unde ati scos voi comentariile astea, cat e de simplu sa verificati.Pur si simplu mergeti acolo si vedeti conditiile.Parerea mea e ca este singurul salon de masaj erotic din tara in care chiar se respecta tot ce se vorbeste la inceput, adica doar masaj erotic.Si de aceea supravietuieste de aproape 10 ani pentru ca e altceva in orasul Suceava, e un loc in care merg baietii care se respecta si au cu cine discuta.Si chiar am fost special si am intrebat de recenzia de mai sus si mi-au explicat fetele ca e vorba de o fosta angajata a salonului care a incalcat toate regulile si a fost data afara si din razbunare a facut coment-urile respective.Mi s-a spus ca a fost descoperita si a fost data in judecata.Pacat, ca e usor de documentat si se poate verifica oricand. :beex2 Doar daca sunteti clienti ai salonului va puteti da seama imediat cat e de serios, mai ales ca oricat ati incerca nu se incalca regulile.Poate asta ii deranjeaza pe multi , dar pt cei care nu inteleg sunt alternative.Fiecare cum prefera :bye
  10. Aha,am fost recent,e 150 o ora, preturile celelalte au fost pentru perioada sarbatorilor din cate am inteles. Si am incercat si masajul la dublu ,m-a costat 300 de lei ora si a fost un show de exceptie,dar nu conteaza pretul,chiar te simti respectat si rasfatat !
  11. am fost si eu la Senzual si a fost super! Pretul a ramas tot 150 lei /ora ,fete dichisite ,aranjate, chiar mi-a placut ...am avut cu cine discuta,am stat 3 ore,am facut cu 3 fete si chiar o sa mai merg de cate ori o sa mai trec prin Suceava. am avut parte de un rasfat adevarat chiar s-a meritat !
×
×
  • Creează nouă...