Sari la conținut

arks

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre arks

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Toate drumurile duc către Roma

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

3.174 citiri profil

arks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputație

  1. Mersi, apreciez răspunsul sunt curios dacă mai activează
  2. Are cineva vreo idee pe unde ar mai putea fi dameza asta? :-? Spusese că era din Aiud sau Arad, nu prea mai știu
  3. Prieteni, romani, concetățeni, Am urmărit topicul pentru puțin timp până să mă hotărăsc să merg la Alina. I-am dat sms (nr. 0721061652 - luat din titlu) acum câteva zile pentru astăzi la ora 18:00, oră pentru care a fost disponibilă și bine organizată. Are locația undeva prin Mărăști, cartier Între Lacuri; apartament modern, mirosea totul bine și baia curată și echipată, dar pe care n-am folosit-o fiindcă venisem direct de acasă și am întrebat-o dacă are nevoie de mine să fac sau nu. Am făcut cunoștință cu o tipă matură care arăta și mirosea foarte bine, iar corpul îi doar complimenta vârsta. I-am dat bănuții înainte (fiindcă așa am vrut, cu toate că n-a pomenit deloc de ei de când am intrat - mare plus) mi-a oferit un pahar de apă/suc și am fumat o țigară, timp în care am povestit fel și fel de lucruri. Am rămas pentru o oră, timp în care am avut vreme doar de o finalizare, dar cu siguranță că data viitoare va veni și momentul celei de a doua. Oralul îl face foarte bine, adânc , umed, multe sunete.. într-un cuvânt, porno! (exact de ce-s amator eu cel mai mult) iar la normal am simțit că-i place să fie în control mai mult; că veni vorba, pe spusele ei și gândurile mele e "strâmtă", deci un sentiment bestial. Am mai fumat o țigară și am mai povestit de București și Cluj și ce le aseamănă și deosebește. La final mi-a făcut un masaj care a fost chiar relaxant, cu toate c-a spus că nu prea a mai făcut sau chiar deloc. N-am discutat de tarife, fiindcă le știam din postările ei de pe topic și din semnătura ei, așa că am lăsat două sute de lei pentru o oră (cu toate că n-a fost chiar o oră, mai degrabă 70-75 de minute; prin asta cer să fiu scuzat, Alina, îți luasem prea mult din timp ). ON = 9 - foarte mișto! adânc, umed, soldații comandantului au fost dezmierdați și ceva de ce n-am mai avut parte a fost un anilingus NP = 8 - carne bună, sâni buni, mișcări faine, tot tacâmul GFE = 9 - foarte vorbăreață și zâmbitoare, cum pe niciuna nu v-aș avea altfel Profitați, ardeleni nemernici, fiindcă miticii abia așteaptă să le vină înapoi! Experiența a fost una, per ansamblu, foarte plăcută. Este de recomandat (pentru alții) și de revenit (pentru mine)!
  4. Trebuie să recunosc, mă consider destul de descurcăreț și pot să găsesc destule lucruri care mă interesează, dar aceste "grupuri" pe fb îmi scapă ) soo, I am also interested
  5. Lol, ai spus-o de parcă Meda ar fi ultima parvenită și singura care face asta pe bani, restul s-ar distra benevol. Nu fii ipocrit, chiar și tu ai face așa ceva pentru suma corespunzătoare, poate chiar cu mai multă dăruire Cu asta încheiase-și deja conversația
  6. A postat la 01:02 și a dat următorul răspuns la și 01:06.. no, acum, unii ar spune că ar fi o coincidență, dar oare chiar mai credem în coincidențe?
  7. Caută plebea de pe Turzii, altundeva nu-ți găsesc baftă..
  8. Loganul trezește golanul din tine! Nu lua în derâdere mașina cu sigiliul unui desfăcător de bere
  9. Dramă/Politică - House of Cards, Rome Dramă/Fantastic - Game of Thrones, Vikings, Black Sails
  10. Ți-a răspuns Claudia de aici https://nimfomane.com/forum/topic/60974-noua-in-oras/ ? Am mai sunat-o zilele acestea și era tot închis telefonul, mai e activă?
  11. Prieteni, romani, concetățeni, Tocmai ce am fost la domnișoară de treizeci de minute. Am sunat-o (nr. 0757536822 - luat dintr-un alt anunț) și am programat o ședință la ora cincisprezece și jumătate. Mi-a dat mesaj cu puțin timp înainte cu locația, și odată ajuns, am fost întâmpinat într-un fel de body fishnet (sau sună mai bine plasă de pește? Lol! Nu prea știu cum se numește ce a purtat), iar tipa arată chiar bine, undeva la un metru 75-80 pe tocuri, fund mare, sâni măricei (cum am mai spus, îmi place să aibă carne pe ele, nu într-atât încât să fie bbw sau mai mare, dar să aibă de ce te prinde); deci @kazonde10, na, fiecare cu preferințele sale.. îți dai seama, dacă nu mi-ar fi plăcut orice din ce am găsit, nu aș fi stat. Am stabilit doar o finalizare (o sută de lei) și acceptă să fie corporală, facială sau orală. Am stat pe urmă la o țigară, timp în care am povestit de una alta. Mi-a spus că a mers și prin Cluj o perioadă, dar preferă Alba; mi-a mai spus că un număr și-a pierdut, dar îmi pare rău, nu mai știu care era.. deși pe cel la care am sunat puteți să-l folosiți cu încredere; și programul îl are până la ora 19:00. ON = 8 - bun oralul și atenție și pe zonele sudice, cu toate că nu au fost încercări de deep NP = / - asta va rămâne pe data viitoare! GFE = 8 - e dezghețată și poate întreține o conversație În termeni de prețuri, rețin că o finalizare este o sută de lei, iar o oră este două sute. Experiența a fost una, per ansamblu, plăcută. Este de recomandat (pentru alții, deși nu și pentru cei care preferă să fie mai slăbuțe) și de revenit (pentru mine)!
×
×
  • Creează nouă...