Sari la conținut

oldfan

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oldfan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

oldfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Cleo, am fost la salon acum vreo 10 zile dar nu mi s-a propus oferta, desi era valabila. Secretara m-a intrebat doar cand am fost ultima data. Oferta nu este pentru toata lumea?
  2. Credeti ca coronavirusul nu este o chestiune serioasa?
  3. Sugestie! Stati acasa pana trece nebunia cu virusul. Nu-i joaca.
  4. Am fost azi la stimabila din acest topic. Mie mi-a lasat un gust amar. Ne-am inteles la 235 /h. Am sa fiu scurt. Amabila cum ai intrat, ne intelegem, dus, incepe actiunea, ea direct incepe sa mi-o frece, eu incerc sa o stapanesc cu sarutari pe corp tentative de fk cand observ ca avea guma de mestecat in gura. Cu chiu cu vai s-a ridicat soldatelul trecem la lady on top. Pentru po clipa uitasem de guma de mestecat, dar mi-am adus aminte de ea si a inceput regresul la semierectie. Eu am 1,83 inaltime, ea sub 1,6 nu aveam multe optiuni, am vrut sa termin repede si sa plec. Nu s-a intamplat finalizarea. Am renuntat. La plecare am asteptat sa vad daca are bun simt sa restituie macar o parte din suma. I-am cerut eu 100 de lei dar a considerat ca nu e vina ei si ca o data ce a primit banii nu poate sa-i dea inapoi. Doamna este de etnie, bucuresteanca. Comentariul meu poate parea subiectiv. Prin urmare eu nu recomand. Numaibine!
  5. Am fost si eu la d-soara. Nu am prea multe de scris pentru ca au facut-o foarte bine alti colegi inaintea mea. Ce vreau sa mentionez este corectitudinea ei. Clar imbina utilul cu placutul. Eu m-am dus la ea cu intentia de a sta la 2 finalizari, total. Din pacate eu am avut o problema astfel incat abea am reusit o finalizare orala. Repet, eu am fost de vina poate din caza oboselii, poate din cauza dorintei prea mari cateodata nu-ti reuseste si nici nu mai am 20 de ani. Dupa finalizare am zis ca nu are rost sa insistam si ma opresc aici. Eu decartasem 250 de lei desi nu-i ceruse inainte. Fara nici o problema mi-a returnat 150 de lei fara sa mai zic eu ceva. 10 pentru atitudine. Alinutaa poate mai incercam cand te intorci la Cluj. Numai bine.
  6. Bine v-am gasit! Credeti ca un tanar de 45 de ani are ce cauta pe aici?
×
×
  • Creează nouă...