Sari la conținut

dragos13

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dragos13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.995 citiri profil

dragos13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

79

Reputație

  1. Buna seara tuturor! De curand am reusit sa ajung si eu la Xenia,am ramas foarte placut surprins de ce am gasit,recunosc ca eram destul de reticent in privinta ei,nu stiu exact de ce,pentru ca s-a dovedit a fi exact opusul a cum ma asteptam sa fie. A raspuns din prima la nr din titlu,am stabilit sa ne vedem in aproximativ o ora,odata ajuns la locatie,Octavian Goga,am sunat din nou asa cum am stabilit,a raspuns ,m-a rugat sa mai astept vreo 10 min,sincer sa fiu credeam ca am facut drumul degeaba dar nu a fost cazul,dupa aceste 10 min am reusit sa ne vedem.Am fost intampinat de catelul f simpatic si bineinteles Xenia,la a carei vedere am cam ramas putin masca,este intr-adevar o fata deosebit de frumoasa.Totul a decurs foarte natural datorita GFE-ului ridicat,am beneficiat de FK,oral nep+normal,cadoul fiind de 150 ron. Locatia:Octavian Goga,nota 9 Servicii:10 Xenia:din punctul meu de vedere,10,mi-a placut f mult Nu pot decat sa ii multumesc,mi-a incarcat bateriile la maxim,eu cu siguranta o voi mai vizita,mi-a lasat o impresie foarte placuta.
  2. Salutare! Am reusit si eu sa ajung la Deea,a fost una din cele mai inspirate alegeri,intr-adevar este o aparitie deosebita,mult peste medie atat ca aspect cat si ca atitudine.Programarea a fost respectata fara probleme desi a fost facuta cu cateva ore bune inainte,ceea ce este de apreciat.Locatia este cea cunoscuta deja,pe O Goga,un apartament frumos si curat,unde am avut parte de intimitate,deoarece era singura Am beneficiat de oral protejat +normal iar lipsa anumitor servicii din meniu nu m-a deranjat,am inteles si respectat,cu toate ca un FK ar fi fost minunat.Compenseaza mult prin implicare,care cu mine cel putin a fost fara repros,chiar am simtit apropierea ei,mi-a placut mult . Fata:9,5,frumoasa,inalta,par negru lung ,ochi superbi Locatia:9,5 Implicare:10 Cadou:200 ron/1 h,cu mentiunea ca nu am fost grabit in nici un fel,cred ca am si depasit putin Una din experientele memorabile,m-am simtit f bine cu ea ,voi reveni cu placere ,merita!
  3. Salutare! As vrea sa confirm si eu ca nr. de tel din titlu(0721708973) intr-adevar este al Ralucai,initial si eu am cautat-o pe Roxana,sunand la acest numar mi-a raspuns altcineva decat Raluca,probabil vreo colega de-a ei,spunandu-mi ca Roxana nu mai activeaza in locatie . Fiind atras de poze, reale de altfel, dar care din punctul meu de vedere o avantajeaza destul de mult,m-am hotarat sa fc un drum pana la fata locului si sa vad despre ce este vorba.Locatia este la rond Piata Alba Iulia,scara de bloc are paznic dar la ora la care am fost eu acesta se pare ca nu era pe acolo,asa ca nu au fost probleme.Fugitiv am mai zarit pe cineva in locatie,probabil colega ,dar detalii chiar nu stiu sa va dau. Raluca este o fata micuta,cam 1,65 inaltime,vreo 45 kg,nu stiu de ce din poze mie mi s-a parut ca e mai voluptoasa cand de fapt e slabuta bine .Am ales varianta de o ora,am beneficiat de oral neprotejat+normal, s-a oferit sa imi faca un masaj pe care l-am refuzat,am inteles ca inainte a mai activat intr-un salon de masaj.Cele 2 reprize au durat f putin,fiind dupa o pauza destul de lunga,ideea e ca de implicat la normal nu prea a facut-o,in cazul meu nu era nevoie la cat de "nervos" eram,dar pt altii s-ar putea sa fie o problema ,s-a chinuit ceva mai mult la oral si am apreciat totusi. Fata:7 Locatie:8 Servicii:normal:6 oral:7 GFE:nu a fost cazul,nu cred ca poate oferi asa ceva Cadou:150/1h Cu siguranta nu voi mai reveni,nu este chiar pe gustul meu,iar raportul pret/calitate consider ca nu e chiar corect. Cam asta a fost vizita mea in acest cuib destul de controversat,o seara buna sa aveti!
  4. Salutare! Fara sa vreau am ajuns si eu la titulara acestui topic,initial stabilisem o intalnire cu colega acesteia,Maya,careia desi i-am promis ca voi ajunge la ea la ora stabilita si i-am si confirmat cu 30 min inainte acest lucru,tot mi-a tras teapa .Ma rog,m-a intampinat aceasta fata care s-a recomandat Sorina,mi-a spus ca Maya este ocupata cu alt client si ca s-ar putea sa stea cu acesta 1 ora dar ca ma asigura ca Maya intr-adevar exista in locatie doar ca a fost o mica incurcatura;desi mi-a propus sa stau sa cunosc pe fata pt care venisem initial ,nu am dorit acest lucru,am intrebat-o dk pot ramane o fin cu ea ,mi-a confirmat ca da ,asa ca am ramas,fiind atras de sanii interesanti ce mai tarziu am descoperit ca sunt siliconati.Am beneficiat de O.N+N.P,actiunea a durat f putin,maxim 10 min,dar a fost interesant,chiar a intrat bine in rol si mi-a lsat impresia ca i-a si placut;locatia este la blocul Zepter,eu am gasit cam greu scara ,apartamentul este in regula,actiunea s-a desfasurat in sufragerie pe o canapea,pentru mine destul de confortabila,dar pt cineva mai solid s-ar putea sa fie problematic. Fata:1,60,roscata ,sani siliconati:nota 7,5 Locatie:8 Servicii:8 Nr.de tel.nu stiu dk este acesta,mie mi-a raspuns pe nr Mayei Ca si concluzie,pt mine pt o finalizare la 100 ron a fost ok,nu cred ca voi mai reveni,cum a spus un coleg mai sus am impresia ca te cam prostesc cu zambetul pe buze,dar poate am fost noi mai ghinionisti.
  5. Buna seara tuturor, eu o sa incep prin a spune ca de foarte mult timp nu am mai mai avut ocazia sa petrec asa clipe frumoase cum am facut-o cu Rebeca,efectiv m-a facut K.O si este tare bine ,mi-a luat toate grijile si tot stresul acumulat cu felul ei frumos de a fi,natural si finut ,pe care eu il apreciez si pentru care ii multumesc. Totul a decurs bine de la inceput,modalitatea de contact a fost telefonul,programarea respectata fara probleme,sincer sa fiu nu ma asteptam sa iasa asa bine deoarece singura recenzie pe care o citisem sumar a fsot a colegului de mai sus si vag aveam intiparit in minte cum ca ar fi "fitoasa" , eu unul nu am simtit asa ceva,am simtit o atractie foarte puternica care a declansat lucrurile minunate de mai tarziu(pe care din principiu evit sa le detaliez ,acum ar fi chiar f greu pt ca as fi subiectiv ,ce va pot impartasi este ca am beneficiat ca si servicii de FK+normal protejat bineinteles,pentru mine a fost suficient,naturaletea a fost de nota 10). Igiena fetei este ireprosabila,locatia de asemenea este in regula,un apartament cu 3 camere cred ,in care se mai afla o colega care nu ne-a deranjat,mie unul mi-a placut locatia pentru ca este accesibila(Mall Vitan-Casa de Pensii)si in acelasi timp destul de ferita de un trafic aglomerat,deci pentru cei care prefera discretia este perfecta. Fizic:10,chiar daca este micuta este o fata f frumoasa si finuta(dupa standardele mele),par frumos ,bruneta,corp f bine proportionat si un fundulet delicios Atitudine(GFE):10+,nu am cum sa ii dau mai putin,implicarea a fost f mare Servicii:10,chiar daca nu am avut parte de cine stie ce artificii,de obicei nu sunt amator de asa ceva Locatie:9 Cadoul:200 ron /1 h,meritat din plin Ca si concluzie,o sustin pentru Top ,chiar merita pt ca este deosebita ,eu nu as mai fi plecat de la ea,mi-a placut enorm si ii multumesc pt tot ,cu siguranta voi reveni cand voi epuiza doza de dopamina,serotonina acumulata dupa aceasta intalnire
  6. Salutare,cele 3 propuneri reactualizate ale mele sunt: ALEXANDRA (SINCAI) CATALINA (UNIRII BCR) BIANCA (UNIRII ZEPTER)
  7. Se poate filozofa mult pe tema asta dar cred ca in mare parte oly a nimerit-o,cam asa e ,marea noastra majoritate cauta diversitate iar ele este clar pentru ce fac asta..pt bani;ca motivele pot fi diverse si de o parte si de alta asta e cu totul altceva...la faza cu respectul sunt total de acord,sunt de partea lor,ESTE OBLIGATORIU SA LE RESPECTAM.
  8. eu f rar am recenzat de 2 ori aceeasi fata si asta am facut-o la un interval cred ca de cel putin 3-4 luni,altfel nu prea vad rostul..
  9. Salut Afriq, ideea era tocmai ca nu vroiam sa induc in eroare pe cineva notand prestatia tinand cont ca actiunea a durat f putin,fata s-a implicat atat cat s-a putut ,nici nu trebuia sa faca un efort prea mare pt ca am fost f incins si mi-a placut ce am vazut,dar hai sa zic ca pt prestatie(O+N) ii pot da 9,dk accepta FK pt mine era de 10,iar la capitolul GFE chiar e greu de notat,promit ca o sa o fac data viitoare cand o sa stau mai mult O seara buna va doresc
  10. Va salut pe toti, banuiesc ca si eu am fost norocos tinand cont de interesul pe care il starneste printre noi aceasta fata ,eu unul am reusit sa dau destul de usor de ea,singura problema e ca nu am putut stabili ora pe care o doream eu initial,ci mai spre finalul programului ei pe aceea zi,in jur de ora 22 00;ce mi-a placut f mult este ca mi-a spus ca desi clientul programat la ora pe care as fi vrut-o si eu in prima faza nu i s-a parut rea convingator si nu stie sigur daca chiar vine,mi-a propus sa stabilim o alta ora convenabila pt amandoi ca sa nu fac un drum degeaba,deci eu zic ca totusi respecta clientii dar poate mai apar mici probleme organizatorice Intr-adevar fata este frumusica ,bruneta cu par lung ,frumos,ochisori frumosi ,cam 1.78 pe tocuri ,corp frumos,pozele sunt reale,ce mi s-a parut un pic ciudat e ca in putinul timp cat am stat de vb a preferat sa o faca din picioare ,lucru nederanjant pana la urma,poate asa simte ea . Locatia este cea binecunoscuta,dormitorul in care am fost invitatt este in regula,curat,la fel si baia ,nu am fost deranjati,nu am fost grabit dar pare genul mai profesionist,nu prea cred ca se intinde peste timpul alocat. Ca si servicii am avut parte de O.N+normal, am preferat sa stau doar 1 fin,eram destul de obosit si cred ca si ea,imi este destul de greu sa trag o concluzie aici pt ca totul a durat vreo 5 min si nu vreau sa va induc in eroare. cadoul:100 ron,1 fin locatia :9 fata:9 Mie mi-a lacut de ea,dk timpul imi va mai permite o voi vizita din nou cu placere. :bye
  11. Salutare, intrucat de curand am reusit si eu sa ajung la Bianca,ma simt dator sa mai contribui si eu cu o recenzie pozitiva la adresa ei pentru ca merita si asa e normal,vad ca a ajuns destul de repede in top,absolut meritat dupa parerea mea. Deoarece nu ne-am putut vedea in ziua in care mi-as fi dorit eu initial,am cazut de acord sa ne intalnim ziua urmatoare,lucru care s-a si intamplat pentru ca programarea a fost respectata ;locatia vad este f cunoscuta(Unirii,Zepter),eu am fost pentru prima oara si mi-a placut,dormitorul curat,atmosfera foarte interesanta,muzica ,lumina difuza ,lumanari..chiar frumos ...este unul din locurile unde m-am simtit f bine,in mare parte datorita ei pentru ca pe langa atmosfera creata si atitudinea a fost una placuta . In privinta fizicului din punctul meu de vedere este clar,arata ff bine,ingrijita ,par lung si frumos,f frumusica si la fata ,cum s-a mai spus funduletul este punctul forte,vad ca muti au capitulat in fata lui,recunosc ca si eu Ca si servicii am beneficiat de O+N ambele protejat,mi-ar fi placut sa fi fost si FK ,dar nu s-a putut,este decizia ei si am respectat-o,150 ron a fost atentia fetei pentru 30 min cu mentiunea ca nu am fost deloc grabit. Per total nota 9,5 doar pentru lipsa FK,eu cu siguranta voi mai reveni,sper data viitoare sa pot sta mai mult,chiar merita.
  12. In principiu cam in 2 feluri,ambele depind de noi : -pozitiv: partea financiara,care nu e deloc de neglijat si as vrea sa cred ca un comportament ok,respectuos din partea noastra poate anula macar intr-o oarecare masura partea -negativa,care consta intr-un comportament regretabil fata de ele,chiar daca nu le obliga nimeni sa faca ceea ce fac,consider ca trebuie sa le respectam pentru a ne bucura de clipele cu ele
  13. Catalina Alexandra(am inteles de la voi ca va reveni ) Maya(daca intr-adevar s-a retras si ea,o propun pe Adela-Mircea Voda) :bye
  14. Destul de greu de convietuit si in real life si virtual,intr-adevar aici e mai usor,atata timp cat individualismul va prima in fata altruismului si fiecare din noi va avea impresia ca detine adevarul absolut ,ca el e cel mai bun si cel mai tare,atata timp cat nu va accepta si parerea altuia fara sa il jigneasaca e cam greu;suntem asaltati de peste tot de scandaluri(ziare,TV),se pare ca asta prinde si ne si place...cateodata e chiar amuzant dar asta ar trebui sa fie o exceptie de la regula nu invers.
×
×
  • Creează nouă...