Jump to content

mihaixx3

Serious Contributor
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

320 Reputatie Excelenta

About mihaixx3

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Las' ca te duce pe tine, martalogule! Iar te bagi in seama ca chilotii in cur. Ti-ai supt-o prin alte orase -vezi sibiu- si acum iti versi veninul pe unde ti se permite. Mars naibii de pe forumul de alba si vezi-ti de pensie linistit.
 2. mihaixx3

  Curioasa

  Cu suguranta politia are altele de facut decat sa ne urmareasca pe noi pe site. Titulara topicului pare, mai degraba, o donsoara care s-ar imbogati de pe seama noastra, dar sa nu participe prea mult in ecuatia asta. Ea viseaza la Feti-Frumosi care ar fute-o si ar plati sume fabuloase pt "onoarea" asta. Nu am vazut-o, nu o cunosc dar era un user pe aici care se jura ca e rupta din soare. Sincer, ma indoiesc, avand in vedere ca fetele cu asa de multe calitati fizice si disponibilitate de a le valorifica si comercial (calitatile) nu mai au nevoie de forumuri pt promovare.
 3. mihaixx3

  Curioasa

  Fuffy, hotaraste-te in plm ce vrei. Faci sex pe bani sau nu. Ca tot o dai la intors mai rau ca un coi intr-o caldare. Ba vrei, ba nu vrei. Unora le spui niste preturi, aici te dai doar curioasa.
 4. mihaixx3

  Curioasa

  Cum arata, la scorul asta?
 5. mihaixx3

  Curioasa

  E femeie? E reala? Cum ai vb cu ea? Face to face? Daca e asa, inseamna ca e varianta 2
 6. mihaixx3

  Curioasa

  Nu. Nu incalcam legea. Cel mult, putem fi audiati, ca martori, de catre organele care investigheaza infractiuni de proxenetism, de ex. Sunt sigur ca nu e nici cea mai mica problema sa primeasca un shogor o citatie in posta. Iar plicul sa i-l aduca nevasta. :))
 7. mihaixx3

  Curioasa

  Intr-adevar e un topic iesit din comun. Eu cred ca avem trei variante: 1. Este sotia, prietena, amanta vreunui sogor de aici care vrea sa isi verifice sotul, prietenul, amantul daca e fidel. Sau o persoana pusa de o sotie sa isi atraga sotul in pacat pentru a-l verifica sau a avea motiv de divort. Aviz amatorilor! 2. Este o fetiscana care s-a hotarat sa faca niscaiva banuti din sex, dar nu vrea sa se scoata la "vanzare" pe publi 24, considerand ca acest site ii asigura mai multa discretie. In mod fals, pentru ca orasul e mic si e suficient sa o vada un shogor mai incuiat la minte si sa o arate
 8. Madboy ce mama dracului ai? Nu ma dau mare expert pe acest site, dar m1ch3l nu pare deloc a fi peste. De unde atata ura? E loc pentru toti
×
×
 • Create New...