Sari la conținut

dsadmn

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dsadmn

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanța

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dsadmn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. Intra pe publi24 la Mangalia și sunt vreo 7 anunțuri de la un număr de tel cu poze diferite, alte 5-6 anunțuri de la alt număr de tel, tot cu poze diferite.
  2. Au apărut niste dameze peste drum de "Golden eyes". Că servicii, ar avea, oral ne / protejat și normal protejat la 150 fin și 300 ora. Personal nu am ajuns la ele, dar nu cred că pozele coincid cu realitatea.
  3. Bună dimineața. O locație aproximativa, se poate?
  4. Buna Andreea. Pe la Constanța când mai ajungi?
  5. Salutare, Referitor la celelalte baruri nu știu ce să zic, dar la Ninfas Night Club din Santos am ajuns și eu în 2019, înainte de panarama asta de pandemie, fiind marinar și având port acolo( acum nu se mai pot permite astfel de vizite). Am ajuns la clubul asta împreună cu alți 3 colegi, cu ajutorul unui șofer de taxi care vorbea o engleza mai pocită, dar înțelegând ce anume căutăm noi, ne-a transportat până în parcarea privată a clubului, care spre surprinderea noastră se afla undeva la subsol, și cu porți închise. Ajunși acolo, am fost întâmpinați de o domnișoară drăguță care ținea loc de portar, care ne-a și escortata până la etaj, unde se și află clubul. Noi fiind primele persoane din tot clubul in acel moment( era aproximativ 20:30). Până au început să apară fetele, am fost serviți cu băuturi de către administrator, care începuse disperat sa le aducă pe fete din camerele de la etajele superioare. Undeva in jur de ora 21:00 nu mai aveai loc în club de fete, atunci se și deschisese oficial barul pentru restul lumii. Din club, ușa din spate, de lângă bar dădea către un hol lung și plin de camere pentru nebuneli. Că și diversitate, găseai acolo aproape tot ce îți doreai, de la fete slim, bbw, scunde, înalte, cu pielea de culoarea alba, măslinie, chiar și neagra, cu cur mare sau nu. Oricum, noi ne-am apucat de băut și am început să socializam cu fetele care erau călare pe noi, că șacalii pe o antilopa rănită. Preturile la partidele de sex erau fixe și se plăteau la casierie, care era fix lângă bar. O jumătate de oră ajungea la 50$ și o oră 80$. In banii ăștia aveai camera și fata plus o sticla de vin. Odată ajuns in camera cu respectiva domnișoară, nu comenta la nici o fantezie pe care o aveai și vroiai sa o pui in practica, și mai mult de cat atât, cât plăteai, atâta stătea în camera cu tine, nici un min in minus sau in plus. Multe din fetele de acolo nu vorbesc engleza, dar sunt și câteva care vorbesc, iar din discuțiile cu ele am aflat că aveau seri tematice aproape în fiecare seară, iar în seara în care am ajuns noi acolo era seara de lenjerie intimă. Per total eu unul am fost foarte satisfăcut de prestația fetelor( ajungând cu 3 din ele la camera, prima data cu una și apoi cu 2 odată), de felul în care am fost tratați de tot stafful clubului( știind să se facă plăcuți și să ne întrețină atmosfera, că sa ne ia banii). De recomandat, DA De revenit, cu siguranță, când mai ajung pe acolo și se ridică panaramele astea de restricții. In total, s-au cheltuit undeva la 1200 $( băutură, fetele și consumația lor) pentru tot grupul de 4 haiduci. Spor la ciocane și o să mai revin și cu alte povestioare de la escapade personale și prin alte locuri din lume pe unde am mai colindat.
×
×
  • Creează nouă...