Sari la conținut

curiositybuc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre curiositybuc

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Not much, normal things

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

curiositybuc's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

70

Reputație

  1. Salutare, am fost și eu la fata asta care își tot schimba locația prin sct6,acum o are pe B-dul Timișoara, o garsoniera sărăcăcioasă într-un bloc comunist, cu iz de mizerie și mobila antica. Fata și acum tot 20 de ani are după spusele ei:)) s-a mai îngrășat,deci e destul de grasa,cu igiena care lasă de dorit,nu am văzut să facă dus,iar la dos are par. Oricum la baie furtunul de la dus e înfipt în para de la chiuveta, nu are prosoape și nici gel de dus.Nu mai zic de așternuturi sau curățenie pe jos,că mă ia durerea de cap. Prestația de maxim 5, igiena maxim 3,locația 1. Cere 300ora cu total, înțeleg că face și anal neprotejat,deci mare atenție!
  2. curiositybuc

    Ema 0722416808

    Buna, in ce zona este locația? Ms
  3. Salutare, poți detalia ce accepta și ce nu ? Oralul doar protejat? In locație cum e..ai primit prosop curat,era apa calda,gel de dus .? Ms mult pt un eventual răspuns.
  4. Întrebare colegilor din branșă,scuze de offtopic...as vrea să știu dacă se merita deranjul. Vad că la servicii mai mult nu ai voie sa faci mai nimic..iar ea nu face sărutări pe corp,lins oua,fin orala...etc..deci în afara că arată ok,de ce mergeți la ea ? Că nu am văzut nici f multe recenzii...ms mult și sper sa nu se supere donșoara.
  5. Buna, fin orala sau faciala este extra 100 de finalizare? Sau 100 pe total,adică poate fi una orala și una faciala?
  6. Salutare, am fost eu la ea de curând și pot spune următoarele: 200 fin cu 300 ora, oral np cu fin,normal și anal protejat. GFE-0, abia scoți doua cuvinte de la ea. Oral np -se folosește de mana,doar capul îl ia in gura, se uită sec in alta parte și o freacă in gura până termini cam 80% și fuge la baie. NP - este strâmtă dar sta fara sa vezi daca simte ceva, efectiv nu schițează nimic..așteaptă să termini. Nu oferă FK și nu vrea sa fie linsa pe nicăieri. Anal - poți încerca dar nu o să reușești..o doare și f posibil sa o scoți dacă reușești totuși să o bagi puțin, cu maro pe preze Locația e la etaj superior, o gars mica cu o baie și mai mica, fara papuci cu gresie pe jos și f rece..prosop îți dă dar a mai fost folosit și de alții..deci nu e curat. Gel de dus de bărbați nu are. In fine..ar mai fi de zis..dar pt o idee...cred că fiecare poate trage o concluzie. Părerea mea - nu mai revin și corect ar fi că și prețuri...maxim 100 cu 200..daca totuși vrei sa te doară capul.
  7. Salutare, abia am plecat eu de la ea. Are un nou numar de tel: 0752755019 Este pe la Budapeste, pe bdul Marasesti. Este blondina, ochi albastri, sexi miniona si graviduta. A fost super bine, am ales 1h 300 ron cu oral cu fin si normal prtj.. Recomand cu incredere, este cu super GFE, fara fitze.
  8. Hi guys, am fost si eu acu nu mult timp la ea, dar nu am fost asa impresionat de ea, pe total. Locatia e cam departe, dar poti parca la strada sau in parcarea Kaufland. Ea sta la parter, o gars ok cu o baie decenta dar nu avea dus de barbati pe acolo. Patul e cam jos, depinde cat esti de inalt.. Ea arata bine la corp, vopsita cum e acum cred ca nu o avantajeaza, dar e dupa gusturi. Ca idee, vrea masaj de la toti daca e posibil,îi place sa i se faca masaj pe spate. Nu o sa detaliez f mult, doar intreb pe toti care ati fost la ea: la voi nu pune mana la pla cand o f..ti? Ca sa nu iasa prez.. Practic nu te lasa sa dai cum trebuie ca tot tine mana.. Si strica tot cheful! Prin urmare, NP l-as nota cu 5. Oral- 8,are o tehnica buna, daca era si cu CIM, probabil primea 9 Cotizatia de 300 ron/h fara CIM/COF, Locatie modesta si departe, fara cine stie ce GFE si fara FK, mi se pare mult. Un 250 ora maxim ar fi mai ok. Eu unul nu mai revin, sunt oferte mai bune la banii astia. Spor la ft..t
  9. Salutare, a fost cineva la https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDhtUDi.html? Zice ca ofera: Masaj de relaxare pe masa de masaj, eu imbracata , fara atingeri din partea ta cu finalizare manuala la sfarsit 50 min pret 150 sau masaj erotic body pe pat eu goala ( se permit mangaieri, sarutari pe corp ,limbute la pasarica ) cu finalizare manuala la sfarsit 50 min pret 200. Str Armeneasca pe langa Biserica Armeneasca. Program L - V 13 - 20.30 ( ultima programare ) . Nu lucrez sambata si duminica. Cand am intrebat daca se poate face fin cu sanii.. Pe sani, a zis NU. La intrebarea mea: atunci unde se face fin manuala, a raspuns:pe undeva. (red flag) si apoi a devenit irascibila si i-am spus ca nu ma duc. A reusit totusi sa se duca cineva?
  10. Salutare, revin si eu cu o opinie despre experienta mea cu bety, sper sa nu se supere nimeni pe mine. Programare usoara pe whats app, locatia ok, se poate fuma in bucatarie. Bety e o persoana ok, cu un GFE bun, ai ce discuta cu ea si chiar se vede ca e o pers sociabila. Prestatie: dupa dusul de inceput, pus pe pat, putine sarutari( nu face FK cum poate si-ar dori unele pers) unde se simte ok, are buze augmentate. Dupa am zis sa o ling putin, ceea ce am si facut dar nu pare sa se excite, se vedea ca suspina asa incet.. Fals. A taiat putin din elan, dar na.. Nu e un impediment prea mare. A trecut apoi la oral nep soft, incet, cu ceva atentie la sateliti dar nu mult si am terminat in gurita ajutata de mana,luat capu doar asa cu buzele cat sa termin si nu a stat pana la final. Deci fin orala, nota 5 cu indulgenta. Dupa pauza putin oral nep..cu aceeasi intensitate ca la primul nr.. Maxim 3-4min,graba sa puna preze si direct mama iedului, dat acolo... Finalizat in balon, imbracat si aia a fost. Experienta pe total, nici nu stiu... Fiecare trage ce concluzie doreste. Eu unul cred ca la 400h sunt oferte in piata mult mai ok, demne de pus in top. Don't hate.. Make love! E doar o opinie, sper sa ajute.
  11. Salutare confrati, revin cu o recenzie calda.. Sa zic asa.. Ca am fost mai devreme la ea si cred ca multa lume merge, dar nu lasa aici o impresie obiectiva. Naratiunea: programare usoara pe whats app de dimineata, reconfirmata cu 1h inainte, totul ok. Locatia se stie, e aceeasi unde a fost o tipa bruneta buna rau, dar care nu face fin orala sau anal.(pentru cunoscatori, daca mai stie cineva ceva de ea.. Sa dea un semn :)) Am ajuns in locatie, facut cunostinta si mers direct la dus, inmanat un prosop curat. Intors si inceput ostilitatile dupa un mica conversatie cu un oral deep si foarte deep, super bun. Am pus-o pe pat, aplicat un cuni bun, i-a placut din ce am vazut. Apoi m-am pus pe spate unde a revenit la acel oral f bun, finalizat CIM dupa 2..3min:)) Pauza de reimprospatare si de o tigara si intors in pat unde dupa un 69 aplicat corect si f bun, montat preze si am trecut in pozitia misionarului unde am obs ca e destul de stramta, apoi doggy unde privelistea e minunata daca iti plac fetele minione cu un fundulet obraznic unde am si terminat... Dupa aprox 7-10min max. Igienizat, imbracat si plecat cu totul in aprox 40..45min. Este o pers amiabila, joviala si face tot ce poate sa se faca placuta si sa aibe servicii corecte. Consider ca la 400h serviciile sunt corecte si fata isi merita banii. Eu unul o recomand si sigur o sa revin la ea. Va salut si bafta la cat mai multe experiente bune si f bune!
  12. Salutare, revin si eu cu o scurta recenzie. Am vizitat-o la sf sapt trecute si bine am facut. Pozele reflecta realitatea, mie unul imi place cum arata iar la partea de GFE, as da un 10 linistit. Este o fire comunicativa, simpatica si cu care eu unul am facut click de cum ne-am vazut. Actiunea:dupa dus am revenit in camera de actiune si dupa ce am avut o scurta repriza de mangaieli, FK si DFK a coborat in genunchi pt un oral deep cu saliva si consistent. Am oprit-o ca sa pot sa o savurez si eu putin si dupa ce am pupat-o, sarutat-o.. Am coborat jos si am lins-o pana a avut un mic orgasm. Pe urma s-a apucat de un oral cu lins vecinatatile, adanc cu multa saliva pana am terminat si a stat acolo pana la ultima picatura. Dupa o pauza de tigara si o gura de suc, ne-am intors pt tura 2 si am inceput iar cu FK si DFK bun de tot, apoi cu un 69 si mai bun. Dupa montat prezervativ si s-a urcat pe mine unde stie ce face, simteam ca nu mai rezist dupa 3min. Am cerut caprita unde stie cum sa stea sa fie penetrarea cat mai buna si s-a umezit natural. Am terminat asa, dupa putin timp. Aproape 1h petrecuta in compania ei, o dulceata de fata cu servicii de top. Abia astept sa revin. Cotizatia se stie, 300ron/h. Pe total, nota 10. O zi cu spor la fttttt
  13. :))))) mie nu mi-a zis nimic de asa ceva, dar bine ca mi-ai spus. E de evitat.
  14. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/alexia-kaufland-valea-oltului/660200fe5g597f5gd2904i1heg515he5.html Salutare, stie cineva de ea? Cerea 150 fin si 350 ora, fin orala extra 50 acu nu mult timp, acu cere 200 fin cu 400 sau chiar 450 ron ora.. Nu am apucat sa ma duc ca intre timp a marit scoru, are cica silicoane. Din vorbe pare pusa pe facut bani rapid si cu multe fite. Dar as vrea sa stiu daca a fost cineva totusi.. Are anunt de mai bine de 2 luni si nimic pe aici.. Ciudat.
×
×
  • Creează nouă...