Jump to content

dandavid

VIP Member
 • Content Count

  1,647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

412 Reputatie Excelenta

About dandavid

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Arad
 • Interests
  Femei

Recent Profile Visitors

4,169 profile views
 1. Detalii despre serviciile tale și eventual câteva poze te-ar ajuta să ne convingi să te vizităm.
 2. Am reușit într-un final să o vizitez și eu pe Rebeca. Am cunoscut-o și pe colega ei,Gabi, care arată mult mai bine în realitate decât în poze. Programare cu o zi înainte, confirmată cu 30 de minute înainte. Acțiunea - Rebeca m-a așteptat îmbracată într-o lenjerie rosie, care îi venea foarte bine. Am refuzat sucul si apa cu care am fost servit, preferând socializarea în pat, asa sunt eu, mai ciudat!😜 După câteva minute de socializare, am început cu un oral din partea ei, am continuat cu un oral din partea mea și am finalizat în LOT, executat extrem de bine și foarte intens. În poziția ast
 3. La Alina cred că-i place Ca cordacii să se-npace Și s-o pună de-o partidă Unu-n cur și altu-n pizdă Și ea iasă triumfătoare Că topicul i-e în floare!
 4. Eu te știu de când ai început să postezi pe nimfomane.com, știu că nu ești pește!😉 Dar și dacă ar avea pește, si peștele și-ar face treaba bine, pe mine nu m-ar deranja! Acum deja trebuie să ne dea 2 cafele bune, la amândoi, că-i ținem topicul sus!😁😜
 5. Doamnă, eu în locul lui pisicuts vă ceream 30% din creșterea încasărilor, față de săptămâna precedentă. Aici aveți parte de cea mai bună reclamă posibilă. Fiți sinceră și recunoașteți că va crescut cererea la masaj de când ați postat pe forum!
 6. Eu nu am intenția să o denigrez, eu am scris în speranța că va citi și va înțelege că în meseria asta este foarte important să ai un minim de respect față de un potențial client. În decurs de mai bine de 24 de ore, interval în care i-am scris, a fost on line de multe ori pe whatsapp și a ignorat mesajele. Concluzia e că ori ea, ori peștele, nu-și fac bine meseria. Sper să citească și să-și remedieze comportamentul, iar la prima vizită, dacă va exista, aștept să mă servească cu o cafea bună, pentru consiliere!
 7. Nu spun că nu ar avea servicii bune, doar că o escortă nu se poate limita doar la servicii bune. Din punctul meu de vedere comunicarea, amabilitatea, igiena, bunul simț și respectul față de client, sunt la fel de importante, și sunt calități la care poți lucra în timp. Bineînțeles că foarte importante sunt și frumusețea, carisma, spontaneitatea, dar aici e mai greu de lucrat, aici Dumnezeu te-a înzestrat în funcție de genetică părinților. Sper ca fata să-și revizuiască atitudinea și să-și trateze potențialii clienți cu bun simț!
 8. Am încercat și eu să o vizitez pe domnișoară ieri și astăzi, i-am scris pe whatsapp, de mai multe ori, în zile diferite, am încercat și prin apel telefonic, și mesaj privat pe nimfomane.com, dar în zadar. Probabil are servicii bine, dar are mari probleme de comunicare. Din partea mea e un mare "pass"! Îmi cer scuze în cazul în care nu știe să scrie și să citească!
 9. Ești printre puținii membrii ai forumului după a cărui recenzii mă ghidez. Cu siguranță o voi vizita și eu pe Larisa!
 10. Doamna Mia a fost pentru mine o experiență extrem de plăcută, am vizitat-o de câteva ori și de fiecare dată am plecat extrem de satisfăcut. Cu siguranță serviciile sunt extrem de bune, și eu pentru asta am mers. Și dacă ținem cont de vârstă ei, eu zic că arată destul de bine. Abia aștept să o revizuite. Sper că mai prestează!
 11. Mai ești la Arad, Giulia?
 12. Să știi că în trecut pe forum erau membrii care făceau recenzii și vizitau fetele. Acum, de când site-ul s-a dezvoltat, sunt, din păcate, o mulțime membrii care vorbesc doar ampulea, majoritatea analfabeți funcționali și retarzi. Văd persoane care la 20 de postări au maxim o recenzie și aia vai de mama ei. Gândiți-vă că și fetele citesc aceste postări și faptul că nu vă mai primesc e o consecință firească a comportamentului vostru. Rebeca e o fată minunată și voi îi stricați topicul cu discuții aiurea.
 13. Spune-ne ce știi să faci și ce tarife ai!
×
×
 • Create New...