Sari la conținut

stefanvl

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stefanvl

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

stefanvl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputație

  1. Am dat acum peste telefonul vechi Nokia, din liceu. Si i-am gasit nr. 0745199373. Acum nu mai e al ei (va rog nu deranjați persoana respectiva) dar m-am gandit ca dupa nr o recunoaște cineva si m-ar putea ajuta cu o informație.
  2. Dupa ce am vizitat-o pot spune fara nicio urma de îndoială: Gaina batrana face ciorba buna! Asta nu intr-un sens peiorativ dar eu sunt mai tinerel asa. Apartament: 10- la Mihai Bravu, garsoniera bloc nou, foarte mult mi-a plăcut. Poate un televizor in locul tabloului ieftin ar fi mai potrivit. Daca nu, un radio ar ajuta. Parea sa fie o oglinda ingusta in lateralul patului, dar am preferat sa nu ne orientam spre ea. Igiena: 10- nimic suspect Gfe: 10- educata si cu bun simt Aspect: 6- sunt sigur ca acum 20 de ani era bomba de 10. Inca iti poti da seama de asta, dupa corpul suplu cu carnea neașteptat de tare. Țâțe mici dar sxi. Fața imbatranita, pizda imbatranita. Eu sunt mai exigent la aspectul asta, fiind in floarea vârstei. OP: 9- femeia stie meserie. Oralul il face bine, cum ii ceri. Mi-a plăcut sa ma joc cu pasarica ei cat mi-o sugea. NP: 10 cu steluta- Am început cu ea peste si de cand merg eu la curve n-am gasit pe una care sa se descurce atat de bine la capitolul asta. Cine zice ca femeia asta e pe sex senzual habar nu are de ce e in stare. Deci, cu asa o pofta m-a futut de credeam ca era o leoaica in stepa africana. Rapid si puternic de mai sa ma invineteasca. A trebuit eu sa o mai temperez pe parcurs, dar ma calarea de zici ca de asta depindea viata ei. Si de la spate mi-a plăcut maxim. Anal- nu am încercat Halat: 250- 1h Recomand 100%. Femeia e la nivelul de maestru shaolin, top pe meserie, doar ca au trecut anii peste chipul ei (dar asta ne așteaptă pe toti) De revenit? Eu personal nu, mi-a plăcut maxim dar parca a fost un viol. La final am rămas cu impresia ca ea trebuia sa ma plateasca. M-a futut bine cum nu am mai simtit de la 16 ani. Dar asa sunt eu pampalau si nu cred ca i-as mai face o vizita.
  3. Azi la ora 7 am fost. Altceva nu iti voi mai răspunde niciodată. N-am dc sa-ti spamez topicul si nici nu merita sa pierd timpul cu tine.
  4. Eu ti-am cerut banii înapoi? Pe ce lume trăiești? Niciodată nu am pretins asta de la vreo curva, oricat de prost s-a comportat. Habar nu ai despre meseria asta. Cu atitudinea ta, ma mir ca nu ai mai multe recenzii negative. Eu sunt asumat, daca vrei sa stii la WhatsApp am si numele scris si poza, pt ca nu am dc sa-mi fie rușine. De aia, nici nu scriu recenzii aiurea, nici nu tepuisc oameni. Hai, acum dc nu zici ce părere ai u despre transpirația noastră? Ca faci cosuri de la ea! Spune cum te lauzi cu mulțimea de clienți de care nu duci lipsa. Sau, spune cum iei 40 euro ca jumătate din timp sa o faci laba trista. Cand mi-ai zis ca tu nu esti curva, aveai mare dreptate. Esti o escroaca!
  5. Da, era vorba de par pubian. Eu asa sunt mai paros dar sunt curat, mereu merg la dus înainte de actiune. Si in general am grija de corpul meu- sanatos, merg la sala, de nicio culoare nu fac neprotejat fie el si doar oral. Am uitat in recenzie, 200H- imi place sa cred ca a fost pomană si am ajutat pe cineva care are nevoie.
  6. Nu si-a schimbat locatia. Am fost eu la ea. Tot zic ca nu mai scriu recenzii la cald, dar m-am simțit tepuit si pana la urma vreau sa stie si membrii forumului. Locatie: 7- apartament prost dar nu e asta cea mai mare pb la ea. Prosopul e mic Igiena: eu cred ca are dermatomicoza pe care ar trebui sa o trateze. Nu as vrea sa ii scad nota pt ca nu pot pune diagnostic, dar chiar o invit sa mearga la un dermatolog iar daca a fost sa ne spună ce sunt petele de pe corp In rest nu am simțit ceva suspect la ea Aspect: 9- corpul e singurul punct forte, fața nu mi-a placut dar sanii, abdomenul, fundul, coapsele mi s-au parut superbe. Cicatrice de cezariana OP: 3- nici nu stiu ce as putea sa scriu mai mult. Sictirita, nu asculta de nicio culoare pt ca "ea are multi clienti si asa il face" Np: 5- pizda tanara si buna. De la oral cand ma jucam cu pasarica ei, am vazut cum se umezeste natural. Ar fi putut fi de zece daca ducea dar de la si jumate, cand e sexul mai bun ea refuza sa se fute. Intra pula in ea ceva de vis, doar ca efectiv nu vrea sa faca sex ci bani. Gfe: 2 Anal: nu cred ca face Atitudine: 0 barat Sa te tot scarpini in nas, sa stai pe telefon cand te fut, sa vorbești de clienti, sa-mi zici ca ti-e scarba de mine pt ca am par, sa iei bani pt o ora si sa faci o laba trista 25 de minute, sa-ti zic o data sa termini cu gemetele false si sa nu intelegi- E JENANT. Are un plus ca o ia din pizda direct in gura. Fata e pe fast fuck, dar e mult sub ce am gasit in vitrine prin Europa. Atitudinea ei lasa mult de dorit. Eu nu voi reveni si din punctul meu de vedere e de evitat.
  7. Am fost si eu la fatuca asta. Programare pe whatsapp, raspuns prompt, politicoasa, nimic de reprosat. Am facut eu o incurcatura cu programarea dar din fericire, nu am deranjat-o pe ea cu nimic. Locatia e cea de care zice. Apartament misto rau, poate usor ciudat cu prosopul de picioare din baie care inevitabil se uda, dar nu prea stiu cum sa rezolve asta- poate daca ar lua niste papuci de unica folosinta dar si aia se uda. Are un plus pt oglinda mare din dormitor. Igiena: 10 nimic suspect Aspect: 7, ar fi dragutica asa. Mie mi-a placut de ea si sincer nici nu imi prea pasa cum arata prostituatele la care merg. Trebuie notat ca are sanii lasati, burtica cam grasa care arata rau cu membrele ei slabute, cicatrice de la cezariana oarecum inestetica. Daca ar avea timp, ceva sala pt tonifiere ar face minuni. Fata sexy, fundul micut si spatele musculos as zice ca sunt punctele ei forte. Asta asa pt membrii care pun accent pe aspect. OP: 7 l-as nota ca mediocru, plictisitor. Parca se simt si dintii putin, nici nu incearca adanc. Nu m-a impresionat. Insa mi-a placut sa ma joc cu pasarica ei, cat timp se "chinuia" ea la oral. Are un plus pt asta NP: 9 Sunt foarte subiectiv aici. Mi-a placut maxim sa o fut cu toate ca retrospectiv trebuie sa recunosc ca ea nu a facut nimic special. Nu a vrut sa o ia din picioare la zid- ceea ce pt mine a fost o dezamagire. Mi s-a parut ca geme fals, mi-ar fi placut in misionar sa-i pun mana peste gura doar sa taca, dar cum era prima vizita m-am gandit sa nu se simta ea incomod. Si cu toate astea a fost un futut de m-a dat pe spate. La final tremuram, atat de bine m-am simtit. Nici nu stiu cum am ajuns acasa, pt ca atunci cand am vazut banca din fata blocului, ma gandeam ca as fi putut dormi neintors pe ea pana dimineata. A avut fata asta un je ne sais quoi de as fi futut-o ore in sir. Atentie ca e stramta rau, si exista momente pe parcurs cand se strange si mai tare. Anal: nu am intrebat GF: 2 sau 10- depinde cum vedeti situatia. Eu m-am simtit cu ea ca cu iubita dar nu in sensul bun. Oricine apeleaza la serviciile astea, se asteapta la o anumita atitudine pro-client. Nu sa i se reproseze de cand se dezbraca ca are par corporal (hbn de unde a pornit moda asta cu barbati epilati si nu o inteleg de nicio culoare). Sau sa te apuci sa-mi vorbesti de fosti clienti, sa ma critici ca nu ma uit la ce trebuie si sa-mi zici ca sunt ciudatel, nu mi se par deloc acceptabile in industria asta. Deci sfatul meu Daniela, e sa-ti schimbi atitudinea, in sensul de a o orienta spre client, pt ca vei avea mult de pierdut si e pacat. Halat: 200h De revenit: DA- si cu toate ca am adus si critici as vrea sa intelegeti ca per total m-am simtit foarte bine si chiar o recomand.
  8. Si din punctul meu de vedere e la de evitat.
  9. In loc sa scriu la licenta pe care nici dracu' nu o va citi, zisai sa las si eu o recenzie la domnisoara asta. Fatuca arata bine la corp, nu e cea mai bomba curva din B, dar mie mi se pare ca are un aer asa tineresc, as putea spune ca e chiar frumusica. Daca pozele o avantajeaza sau nu, asta ramane sa hotarasca fiecare. Eu am avut ceva pb cu programarile si mici întârzieri. Nu m-a deranjat dar m-am gândit ca trebuie menționat, ca doar nu suntem toti studenti si unii dintre voi aveti si neveste. Locatie: 10 Bulevardul Unirii aproape de Alba Iulia, apartamenr ireproșabil Igiena: 10 De menționat ca nu era chiar bine epilata, eu nu am astfel de pretenții dar cum pt unii contează merita mentionat. Pe viitor ar trebui sa aiba mai mare atentie la zona din jurul fundului si la zona lombara Gf: 10 Pt mine a fost iubita perfecta, tace si face. Si sincer e nevoie de profesionalism sa lasi clientul in pace daca nu-i place sa vorbeasca. Mare + pt ea aici OP: 9 Eu oricum peste tot unde merg asa il cer dar din cate am inteles nu face neprotejat. Înainte sa va plangeti de OP ar trebui sa va ganditi la fete, la sanatatea lor/ a voastră. Doar asa ca un subiect de gândire cand aveti timp si chef. Are un piercing in gura. Nu il face adânc, poate puțin grăbit. Nu m-ar mira daca altii ii vor da note mai mici dar mie mi-a placut. NP: 9 Aveti grija ca e foarte stramta. Ea peste, nici nu rezista prea mult si nici nu e foarte priceputa. Doggy, la început plictisitor. As zice ca geme fals, dar culmea ca dupa si-a ținut gura si a început sa faca treaba buna. Mergem frumos la zid, si se descurca excepțional din picioare. Acum, nu stiu dar notele sunt subiective. Mie fata mi-a placut, mi s-a parut corecta, si experienta a fost ireprosabila. Sincer, vin si dupa o serie de curve unde s-a terminat cu scandal, ceea ce nu e deloc profesional. V-o recomand cu toata încrederea. Anal: Nu face Halat: 200h De revenit: Cu siguranță da Recomandari pt ea: Sa-si puna o oglinda deasupra patului, ar avantaja-o la doggy. Sa continue treaba, pt ca o face bine.
  10. Bifat si eu domnisoara care nu e chiar domnisoara, are si semn de cezariana si ar putea fi de dat exemplu dc ar trebui introdusa educatia sexuala in scoala. Bine, personal cred ca oricum o introduc degeaga dar asta e o pb care nu mai prezinta de mult timp de interes pt cei care citesc forumul. As vrea sa o pot recomanda, cred ca sa misca bine, simpatica asa, dar la final a fost foarte obraznica. Ar fi putut fi sexi daca trecea peste si continua dar chiar m-a dezamagit. Programarea nu a fost respectata de ea, o inteleg ca nu e usoara activitatea asta dar nici sa faci clientul sa astepte cat iti scoti pestele cu copilul (copiii? - nu as putea zice) din garsoniera. Ea neaga asta dar fiecare e liber sa creada ce vrea. Garsoniera foarte mica, doua paturi inghesuite pt a putea dormi toata familia. Baia e practic o gluma. Apa! Acum mie mi se parea corect sa anunte din timp ca nu are apa calda. Poate unii clienti nu sunt asa dispusi sa faca dus rece ca mine. Si nici nu veneam daca stiam ca e nespalata. Nu mirosea sau ceva dar totusi nu se face (ea sustine ca s-a spalat la o prietena dar sunt sigur ca mintea) Cada sa stiti ca nu e jegoasa cum pare. E doar patata. Practic primul numar a fost foarte bun. Si al doilea pana cand a luat-o rasna. Am ramas masca cum o persoana care iti ia pula in gura si se lasa fututa de oameni pe care nu ii cunoaste poate sa aiba atatea aere si pretentii. Igiena: 8 nu avea mirosuri sau sa arate suspect dar am scazut pt ca nu a facut dus si pt ca mai trebuia sa se epileze la pasarica. Aspect: 8,5 frumusica asa, genul skinny. E cea din poze. Pata aia de care zicea cineva mai sus e ca o alunita, nu e contagioasa sau ceva. Poate n-ar fi rau un consult dermatologic dar nu m-a deranjat in niciun fel. Op: 8 (optiunea mea) primul nr ok, l-a facut cum i-am zis incet si cu incercare de deep. E bine ca o suge si dupa ce i-o bagi in pasarica. Era si mai bine daca nu o stergea inainte. La final nu mi-a mai placut asa pt ca incepuse sa foloseasca dintii. Np: 8 ea peste pune suflet, chiar se fute. Pe la spate incearca sa reziste dar parca a cedat cam repede. Misionar scandura, niciun pic de implicare (bine facea si ea chestia aia cu degetele pe lateralul toracelui cum isi inchipuie tarfele ca e placut). Nu a acceptat si din picioare deci inca un minus Anal: nu am intrebat Halat: 200 h (m-a dat afara mult mai repede) Eu sigur nu ma mai duc, nici nu cred ca m-ar mai primi. De recomandat, nu stiu, am indoieli, poate am prins-o eu intr-o faza proasta dar pt mine atitudinea pro client a mai importanta decat aspectul. Este ce trebuie pt cei interesati de fast fuck, sau care si-au pierdut vitalitatea tineretii. Sau pt fraierii care viziteaza vitrinele din Occident. Eu am si ambitia sa experimentez tarfe variate, si am vrut sa vad cum e la tiganci pe ritm de manele. In final not great not terrible. Recomandare pt ea. Sa lucreze la atitudine+ Daca ar intra cu tipa aia tanara care cred ca ii e fata ar putea cere o caruta de bani. Ar avea mult mai mult sens financiar sa se adreseze domnilor cu astfel de fetishuri ca sa poata trai si ei mai bine. Viata lor este la momentul actual extrem de deprimanta.
  11. Gonoreea nu ar fi o pb daca o diagnosticati si o tratati corect dar de herpes, indiferent de care, nu aveti cum sa va vindecati. Virusul are perioadei lungi de latenta dar se poate reactiva oricand si o luati de la capat.
  12. Am tot citit ca recenziile bune nu se scriu la cald si ca ar trebui asteptat cateva zile asa ca va sfatuiesc sa luati in considerare ca tocmai vin dupa o experienta ff placuta si ca notele ar putea fi umflate. Cu gandul la un examen naspa care ma asteapta sapt asta am dat o raita la aceasta tipa pt a ma destresa. Inutil sa mai spun ca s-a dus dracu' invatatul ca acum numai de asta nu am chef. Programare telefonica (nu are WhatsApp) respectata de ambele parti, locatie pe str, Zizin usor de ajuns. Apartamentul si fata au ceva Proustian, de la igrasia din baie, la lampa cu abajurul cazut, la mirosul cateilor, la semiobscuritatea din camera si la aspectul ei fizic- trecuta de prima tinerete, probabil complexata de cum ii arata sanii pt ca ii ascunde (stiu ca s-a discutat mult despre varsta ei). Dar cum nu discriminez in functie de varsta am ramas. Punct in plus pt oglinda din dormitor, minus pt prosopul mic de la dus. Nu stiu daca eram mai plinut as fi primit unul mai mare sau nu. OP: 7,5- daca ar face deep siguuur ar avea mult de castigat. Dar cum fututul e 50% psihologic si chiar m-am simtit atras de ea mie mi s-a parut un oral demential. NP: 9- buna la reverse cowgirl si misionar. La doggy se mai tot eschiveaza dar fara a fi deranjant. Imi place ca o duce o ora fara sa comenteze, e supusa si se conformeaza. Pare ca stie meserie de multi ani. Atitudinea: 10- Este punctul ei forte. M-a facut sa ma simt bine. Nu are aere sau figuri. Cum eu merg la futut si nu la tete-a-tete mi-a placut ca nu a tinut mortis sa vorbim. Anal, FK: nu stiu/ nu ma intereseaza Halat: 200h De revenit: Eu da Recomandari pt ea: 1) Sa stranga bani cat mai poate. Prevad ca va veni o perioada economica mai proasta iar piata va fi plina de prospaturi. Nu cred ca vor mai zbura banii ca acum si oricum va fi si inflatie. Sunt sigur ca un segment de clienti tot va putea atrage dar competitivitatea si chiria nu se prea pupa. Era bine daca pana la varsta ei isi lua apartament. 2) Sa o ia in gura direct din pasarica 3) Sa o suga deep sau sa incerce intr-un fel sa isi diversifice oferta Concluzie: Daca nu se leaga lucrurile si imbatranesc singur o tipa ca ea o sa-mi caut cand fac 45 de ani.
  13. Pe mine asta ma excita in general daca nu ajunge la punctul unde devine deja agasant. Nu vreau sa spamez topicul fetei, mai ales ca nu am vizitat-o pana acum si poate chiar e OK. Dar ca o recomandare ar trebui sa rareasca clientii sau sa o vada un ginecolog pt ca ce zice ea ca are bazinul mic nu prea are treaba.
  14. Nu pune la suflet ce scriu mistocarii pe forum. Si eu tot la tipe de 100(150) cu 200 merg dar iti urez multa bafta. Vad ca 250 h a cam ajuns norma asa ca nu ceri un tarif deplasat. Si mai arati si bine amandoua daca sunt pozele reale
×
×
  • Creează nouă...