Sari la conținut

jamesbone

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jamesbone

Vizitatori Recenți Profil

454 citiri profil

jamesbone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputație

  1. Ai un corp dragut, dar te imbraci groaznic (galben cu rosu + negru). Cand simti ca nu ai inspiratie opteaza pentru negru. Nu ai cum sa dai gres...
  2. Drsgostea te face poet. Toti am trecut prin asta macar o data. Nice
  3. Mai bine sa iti para rau ca nu a fost cum ai visat, decat sa regreti mult timp ca nu ai avut curaj sa incerci.
  4. Am facut Antoniei o recenzie completa dupa prima vizita. O gasesti pe pagina 6 undeva in prima treime a paginii. Era mai bine sa verifici mai intai inainte sa dai cu batu. Acum, daca tu vrei detalii picante la fiecare postare cred ca tinzi catre voaiorism, si acesta, my friend, e un drum pe care nu vrei sa mergi.
  5. Exact in maieul acesta de matase m-a asteptat in seara asta, fara nimic pe dedesubt, cu fundetul aproape la vedere, suficient sa o iei razna. Ea tocmai mancase si avea chef de vorba si o tigara. Eu nu stiam cum sa ajung mai repede la dus. Uneori sunt atat de necivilizat... Au urmat chestii superbe si intense, care vor ramane intre mine si ea.
  6. Clar te-a inlocuit cu cineva care a luat o ora. Urat. Se pare ca e un trend, am patit si eu de multe ori asa, am cerut la prima ora confirmare pt 30 de minute si primesc mesaj dupa ceva timp ca nu mai este loc. Cei cu ora au intotdeauna prioritate.
  7. Am fost de multe ori la Jessy, dar nu i-am facut niciodata o recenzie. Mie imi place cel mai mult genul skinny si aici Jessy este la superlativ: de inaltime medie, cu un fund grozav, picioare superbe si sani mici foarte frumosi. Desi initial nu a excelat la GFE acum este ca o iubita/amanta si ne impartasim multe experiente personale. Este genul de fata care iti intra usor si sigur pe sub piele, daca stii cum sa te comporti cu ea. Din acest motiv am ajuns sa o apreciez foarte mult. Locatia ei de langa P-ta Norilor este perfecta pentru mine. Avand biroul in zona sunt la cateva minute distanta si cand am o fereastra libera dupa pranz o vizitez cu placere. Apartamentul este foarte fain si modern, nota 9. Ca actiune, Jessy accepta orice pozitie si face un oral foarte bun, deep si f umed. Nu sunt un fan al oralului si il fac mereu protejat, dar nu as sari peste el niciodata. E o placere sa o privesc cum reuseste sa o ia pe toata in gurita. Din pacate ma refuza inca la anal din cauza dimensiunii peste medie pe care o am. Maybe someday... Ca si concluzie eu o recomand pe Jessy, dar nu pentru orice grobian care la prima jumatate de ora se asteapta la o experienta ca in cele mai deosebite fantezii erotice. Jessy, ne vedem saptamana viitoare. Te pup cu drag.
  8. De ce nu ne dai noua o lectie, pe care s-o tinem minte toata viata, si incepi tu prin ai da lui Bugs Bunny 500 pe ora?
  9. In seara asta am am vizitat-o din nou pe Antonia si din fericire, de data asta, am facut click reciproc. Pentru ca a fost o interactiune deosebita nu o sa dau detalii despre actiune, dar pot spune ca a fost intens si foarte erotic. Am dat amandoi ce am putut mai bine. Doi oameni conectati intr-o seara cu ploaie marunta. La sfarsit am stat de vorba si am fumat impreuna tigarea de dupa la care am optat amandoi pentru o guma mentolata. Antonia, esti o fata deosebita. Te pup.
  10. Buna. Pune si tu in semnatura tarifele, locatia si serviciile. Este enervant sa cauti prin zeci de pagini aceste informatii.
  11. Cand e prea frumos ca sa fie adevarat, de cele mai multe ori este fals.
  12. Fugiti spre dealuri! Nu mai pleaca odata sclifositele astea.
  13. Am fost si eu azi la Antonia. M-a asteptat direct in pizda goala si cu un tricou scurt. M-a nimerit direct cu asta, fiind o fantezie de a mea. Piercing-ul din pizda este foarte sexy. Locatia modesta, dar curata cu tot ce trebuie. Oricum nu ma duc la escorte sa admir finisajele din casa. M-a rugat cu apa, cola, tigari ceea ce este f frumos. Eram pe fuga si am stat doar putin de vorba apoi la dus. Actiunea f buna, OP cu multa saliva de se scurgea pe pula, deep si cel mai important mi-a alintat coaiele intr-un mare fel. Nota 10. Eu nu fac neprotejat, dar sunt sigur ar fi fost de nota 11. NP foarte bun, da contre, accepta pozitii, si foarte atractiv pt mine ca nu a folosit lubrifiant. Am schimbat 3 pozitii si am finalizat f misto in doggy. Desi nu am fost super sociabil ca de obicei, din cauza timpului, Antonia a fost f ok. Data viitoare o sa fie altfel. Anal nu face. Amenda 100 pt 30 min. Daca pastreaza tariful o sa revin cu siguranta.
  14. Cum sa ceri 150 pe 30 de minute cu un asemenea corp? In fine, cui ii place.
×
×
  • Creează nouă...