Jump to content

bossbo

Maistru Curvar
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Reputatie Excelenta

About bossbo

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ceao dragă Am trimis mesaj dimineața pot sa mi dai niste info?? Te pup😘😘😘
 2. bossbo

  Renata

  Ceao Pot sa ne dai niste detalii despre serviciile tale??😘😘
 3. Salutare Ieri am avut plăcerea sa întâlnesc cu Bryana este o fata foarte frumoasa naturala cu zâmbetul pe buze, locația ușor de găsit,am cerut la baie găsești tot ce ai nevoie apartament lux cum este și Bryana.Am stat doar la o finalizare pt ca era foarte ocupată.Totusi mersi pt ca ai anunțat ca ești libera pt 30 de minute. ON:10+ NP:10+ Cadoul:150 ron bine investit. De revenit: Da ,recomand 100% . Ps:Data viitoare fac programare pt o ora Mersi te pup Bryana.
 4. Ceao Ești singura sau ai adus și pe colega ta? 😘😘😘
 5. Ceao Când revii la Satu Mare dragă??😘
 6. Ceao dragă Ești la Satu Mare??
 7. Salutare Am reusit si eu sa ajung la Ella saptamana trecuta,e o fata foarte frumoasa slim are un corp de nota 10. Am stat doar la o finalizare,sper ca saptamana viitoare ,mai o sa fie pe zona. ON:10* NP:10* Achitat 150 pt o finalizare, De revenit:pt mine da ,aleea astept sa stau cu tine o ora 😘😘😘
 8. Salut baieti Recent am ieșit de la Antonia, pozele sunt reale o fata draguta,pot sa vorbesti cu ea orice,curata, slim locatia usor de gasit apartament nou.Totul protejat. Aspect:10 OP:8 NP:9 se misca bine Am stat la o finalizare 100 ron ,am lasat 150. Spor la futut, sta o luna in oras asa o zis. De revenit pt mine Da
 9. Am sunat dar intr a casuta Esti ocupata?
 10. Ceao mai esti in Oradea? 😘
 11. Salutare Recent am ieșit de la Andrada este o fata naturala,frumoasa, are si colega.Totul protejat se implica ,pot sa vorbesti cu ea orice vrei foarte simpatica . Am stat la o finalizare Amenda 150 ron. De revenit pt mine Da Te pup Andrada.
 12. Salutare Acum am iesit de la Madalina,arata beton,nota 10 . Am facut programare ieri,am asteptat c am 20 de minute ca sa pot sa primesc nr la interfon,pt ca a uitat programarea. Nu a vrut o ora pt ca era prea dimineata,deci am stat la o finalizare. Ca si servicii e ok fata, cadoul 150 ron pt 30 de minute. De revinit:Da ,daca accepta ora. Spor la futut Ps:daca sunt greseli scuze scriu de pe telefon.
 13. Ceao Raluca imi zici te rog care ar fii următorul oras după Bistrita??
×
×
 • Create New...