Jump to content

morero63

Maistru Curvar
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Utilizator De Incredere

About morero63

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Cluj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, am fost in vizita ieri. Fata e tanara, 25 ani, amabila, slabuta cu sani medii. Am stat pt o finalizare- 150 lei. Se comporta foarte frumos, eu o recomand. Zona parc central. Programare prin WhatssApp, are si colega in apartament. Spor la baroase!
 2. Salut, am fost in vizita la Ema. Fata este deosebita, foarte amabila, zambitoare. Corp super, comportament foarte placut. Am mers cu programare, programul respectat, fata serioasa. Are un corp foarte frumos, subtire. Eu o recomand cu un plus pentru comportament. Sper sa stea cat mai mult pe la noi.
 3. Salut prieteni, am vizitat-o aseara pe domnisoara. O recomand calduros pentru atitudinea ei. Este o fata foarte placuta, amabila, asa cum te astepti de la o escorta. Este subtirica, cu un fund bestial! Spor!
 4. Va salut, am fost azi la Alexa. Am facut programare prin SMS, am fost un norocos. Fata este extrem de amabila, sociabila. Ai cu cine povesti. La pat e o dulceata! Am stat o ora si am lasat 300 lei. De revenit, clar!
 5. Salut, am fost si eu azi la Daria. Pot sa spun ca am fost norocos! Am facut programare prin SMS si totul a fost ok. Fata arata foarte bine, mult mai bine decat in imagini. Spune ca a mai slabit si merge la sala- se vede transformarea. Fata este amabila, sociabila, exact asa cum ti-ai dori sa fie prietena ta pe care nu ai mai vazut-o de mult timp. E dragastoasa si afectuoasa. Am stat la ea 50 minute si halatul a fost 250. Nota 10. Cu siguranta voi mai reveni. Va recomand sa o vizitati!
 6. Va salut, am fost prima oara la Raluca si fata e simpatica, deschisa. Am inceput cu un ON, apoi pozitia 69. Dupa aceea am incercat inca trei pozitii. Fata e deschisa, simpatica, mi-a placut. Halatul 100 lei, timp efectiv 20 minute. Mi-a placut, am sa mai revin!
×
×
 • Create New...