Sari la conținut

remus18

VIP Member
  • Număr conținut

    1.096
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de remus18

  1. Poate doar vreuna cu circuit inchis. Intreaba tovarasi de ai tai.
  2. Asa frate. Mai invatane si pe noi ca e mai bine asa decat sa o luam la fuga🤣🤣🤣🤣
  3. Am fost zilele trecute pe la Lory. Desi eram familiarizat cu ea pentru ca ne cunoastem de ceva timp nu a incetat sa ma uimeasca de fiecare data cu talentul unic de a ma face sa ma simt in largul meu si sa dau frau liber imaginatiei. Mi a indeplinit fanteziile pe care le aveam si a dat dovada de profesionalism de fiecare data. Ne am simtit bine ca de obicei. Merita sa fie vizitata deoarece isi da interesul sa multumeasca clientul ,este punctuala, curata ,finuta si are un stil aparte de a se mula pe cerintele clientului. Zi buna!
  4. Buna. Maine vreau sa vin la tine dupamiaza. Esti?
  5. Tura asta nu pot sa va prind dar poate este cu noroc cand veti reveni.
  6. remus18

    0791230445 Diana

    Ne dai si noua un link?
  7. De ce nu i ai luat tu un numar de telefon cand te ai intalnit cu ea?
  8. Am revizitato azi pe Lory. Aceleasi servicii de calitate. Voi reveni cat de curand.
  9. Azi am fost la titulara topicului. Mi a raspuns la telefon si am intrebat o preturi ,sevicii la care a raspuns foarte prompt. Am ajuns la locatie relativ repede deoarece eram prin zona. Mi a deschis usa o fata draguta si zambitoare. Desi facusem dus inainte i am cerut permisiunea sa fac un dus la ea deoarece era foarte cald afara. Mi a dat un prosop curat. Dupa dus am intrat in camera racoroasa (are aer conditionat). Am stat un numar deoarece eram pe graba. Lory a inceput cu un oral de zile mari ( lins,supt,deep,atentie la zonele adiacente si o tehnica care sa lasat cu tremuraturi de picioare) Dupa cateva minute am pus o capra si alte pozitii la care am alternat intre normal si anal. Note Locatie 9,5(curata cu tot ce trebuie) ON 10( pentru tehnica) NP 9( se misca bine dar e loc si de mai bine) AP 9,5( curat,strimt) Atitudine10 ( comunicativa,fara figuri) De revenit cu siguranta.
  10. Am sunat dar nu mi a raspuns
  11. Ieri am fost la Lory din nou. Aceleasi servicii de top. Am ramas doar la o runda deoarece timpul ma presa. Lory are un oral inedit cu o tehnica foarte buna. Daca scap de radar saptamana viitoare o revizitez. Spor la ciocane.
  12. Lucrezi maine? Vreau sa te vizitez.
  13. Buna Lory. Faci cu 2? Vreau sa vin cu un prieten.
  14. De doua zile te tot sun si nu mi raspunzi. Te am supatat cu ceva?
  15. Maine cum ai program. Doresc sa revin la tine, dar mai pe seara.
  16. Am sunat o dar nu a raspuns la telefon.
×
×
  • Creează nouă...