Sari la conținut

juniorulhehe

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de juniorulhehe

  1. Multumesc Mădălina pentru primirea călduroasă de azi mi-a fost dor de tine sa te revad ! Te pup și îți sta foarte bine cu noul tău look ! Sper sa ne revedem cât mai curând când mai am drum la Cluj .
  2. Ești superba Bella ai un corp de nota 10 , felicitări !
  3. Superba ca de fiecare data , te pup si iti doresc o zi minunata !
  4. Mare dreptate ai , si eu m- am simtit foarte bine in compania ei si nu este grasa deloc Madalina arata foarte bine .
  5. La cum arata iti dai seama ca sunt dispuse sa faca orice pentru banii , dar ele nu sunt constiente ca sunt expuse la orice boala cu transmitere sexuala .
  6. Mădălina multumesc pentru primirea de astăzi m- am simțit foarte bine in compania ta , nu mai are rost sa dau mai multe detalii pentru ca am mai fost de multe ori la ea și de fiecare data m- am simțit foarte bine in compania ei ! Te pup și sa ne vedem cu bine !
  7. Hai ca ești cam aroganta și suferi prea mult de tine , ești și tu o fătuca de la țara ai descoperit și tu hârtia de 500 de lei și acum te crezi mare doamna , pur și simplu ești o curva la care mergem și ne satisfacem nevoile atât tot . Nu te luam de nevasta !👎
  8. Emma este o fata frumosa din poze mie nu mi se pare ca este o fata grasa cred ca mai mult de 60 de kg nu are și este și mai scunda din câte văd eu in poze , unii dintre voi știți numai sa dați cu hate numai răutăcioși ! Emma când te întorci o sa te vizitez sa ma conving eu cu ochii mei ! Te pup și nu lua in seama răutăcioși !
  9. Probabil sunt pe circuit inchis , trebuia sa te bagi și tu cu ele in seama 😉
  10. Weekend fain Mada arati foarte bine in costumul de scolarita !kiss
  11. Duminica plăcută Mada ! 🤗😘
  12. Buna Eva când mai revii ? Multumesc !😘🤗
  13. Superba draga mea ! Pana când mai ești in Oradea te-as face vizita !
  14. Salutare! Am revizitat din nou pe domnisoara Madalina locatia este aceeasi in Piata 1 Mai , pot spune ca este o persoana de nota 10 si cu atitudine foarte pozitiva si tot timpul zambareata ma simt foarte bine in compania ei , am ramas la o fin azi pentru ca eram pe graba 😔, ON foarte bun cu atentie la vecinii si cu multa saliva , NP 10 are o pasarica stramta si foarte frumoasa 😜 . Nu mai intru prea mult in detalii dar recomand cu mare drag! Cadoul : 200 lei ( 30 de min )! De revenit :DA!
×
×
  • Creează nouă...