Sari la conținut

andreshanul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andreshanul

  1. Face si oral neprotejat? Finalizare orala? Ms
  2. Salut, am fost si eu la Antonia. Respectuoasa, cuminte. Aspect fresh, de pustoaica, supla, ochi foarte frumosi. Este atenta la igiena, m-a rugat sa astept cateva minute ca sa aiba timp sa se igienizeze. Inainte de de actiune, am primit un prosop curat si am trecut si eu pe la baie, geluri de dus, tot ce trebuie. Iti spune din start ceea ce face, deci nu e loc de surprize neplacute. OP, nu m-a grabit,apoi la cererea mea am trecut la NP. Am schimbat mai multe pozitii , isi da silinta sa iti faca pe plac, nu te grabeste sa termini mai repede. Per total, o experienta placuta. Dupa mine, este genul de fata care are grija de ea si de sanatatea ei , si este de apreciat pentru asta. Numai bine si intalniri cat mai reusite!
  3. Mai lucrezi? Mai ai si colega? Ne poti spune programul tau de lucru?
  4. Buna Ana, ne poti da cateva detalii despre colega ta, ce servicii ofera?
  5. Pai daca sunt 2 colegi care au confirmat ca a dublat pretul, ce dovada mai vrei? E clar ca asa e. Sa confirme chiar ea care sunt preturile actuale. Cand am fost eu, a avut probleme mari de igiena, e atat de greu de acceptat? Hai sa nu mai ridicam in slavi curvele care isi bat joc de clienti, avand o prestatie de toata jena si pe deasupra marind pretul cand vrea pizda lor (sau cand vrea pestele). Spor la treaba.
  6. Pai nu a facut dus. Ce era sa zic? Ca a facut? E vina celor care dau 300 pentru o astfel de curva care are impresii de diva si de fapt ea cand se intoarce cu spatele, iti muta nasul din loc. Cumetre, eu n-am de ce sa fiu suparat ca a marit pretul , pentru ca am specificat ca nu m-as mai fi dus nici la pretul de 100/150. Dar se pare ca citesti doar ce iti convine. Eu sunt suparat pe cei care lauda o curva ca si-a dublat pretul de la o zi la alta , si are servicii de toata jena, profitand de prostia fraierilor care pun botul la pretul asta. Hai sa nu mai incurajam curvele de genul asta si o sa vezi cum nu mai mareste pretul. Mergem inainte.
  7. In concluzie, fata e de evitat cu siguranta. Vad ca mai nou schimba preturile de la o zi la alta. Eu am fost cand avea 100/150. In 2 cuvinte: neseriozitate si sictir. Ajungand la ora stabilita de comun acord, dupa ce o sa sun de cateva ori fara raspuns, intr-un final raspunde si imi spune sa astept putin, ca ma suna ea. Si m-a tinut sa astept vreo jumatate de ora. Locatie: Eroii Revolutiei, mizerie, prezervative folosite aruncate care incotro, fum de tigara sa-l tai cu cutitul. Fata pe la un 35 de ani, infatisare comuna, era mahmura, parea dupa o noapte de betie. A inceput cu un oral, parea ca se implica la inceput, dar s-a plictisit repede. Am schimbat vreo 2 pozitii la normal, ea se misca in sictir, si i-am dat sa o suga si mi-am dat drumul in gura ei si i-am dat sa inghita de era sa se inece. CIM +50 lei Anal face pentru 50 de lei in plus, dar nu am facut, pentru ca, atunci cand s-a intors sa o fut pe la spate, a venit un miros greu si am zis pas. Nu a facut dus nici inainte,nici dupa. Eu nu ma mai duceam nici la 150 lei ora. Nu are nici o justificare sa dubleze pretul. La 300 lei ora, ar trebui sa-i scada drastic numarul de clienti. Eventual se mai duc unii din curiozitate, dintre cei care nu citec forumul, dar a doua oara nu mai ai de ce sa te duci. Propun mutarea escortei la De evitat. Spor la treaba.
×
×
  • Creează nouă...