Sari la conținut

guy222

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre guy222

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

guy222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Bună seara șogori. Văzând recenziile, iar eu fiind un client fidel al Liei, a trebuit să testez dacă s-a schimbat ceva la comportamentul ei, față de cum a fost ultima dată. Nu știu cum s-a comportat cu voi, dar eu am primit exact ce m-am așteptat: un oral adânc, ca la carte, și un futai bun. Am luat doar o finalizare, văzând recenziile de mai sus, dar cu siguranță data viitoare o să iau o oră. Este o fată superbă, și arată extraordinar, pozele ei confirmă cele spuse. Mulțumesc Lia pentru momentele frumoase!!! Te pup!!!
  2. guy222

    Beiuș?

    Salut Rocco, îmi poți da și mie detalii in privat te rog despre ceva fete din zona Beiușului. Mulțumesc anticipat!
  3. guy222

    Beiuș?

    Ceva detalii? As fi interesat de ceva căprioare prin zona Beiușului, trec des prin zona.
  4. Buna seara! Am avut și eu ocazia sa o întâlnesc azi pe frumoasa Maryamm. Programarea am făcut-o prin whats-up cu doua zile in urma, programare care a fost respectata de ambele părți! Despre Maryam ce as putea sa spun..este o fata foarte frumoasa cu niște sani pe carea le-ai tot savura, și cu un fund pe care ai tot pompa-o pana la nesfârșit. Când am ajuns m-a așteptat într-un halat subțire care se mulă pe formele ei apetisante. După ce am schimbat câteva vorbe am intrat in camera de nebunii unde a început cu sărutări pe tot corpul și încet încet a ajuns la junior unde s-a descurcat foarte bine, cu priviri și cu atenție la vecini, după oral am trecut la LOT unde se mișcă foarte bine, se mulează după corp și in final nu puteam rata fundul ăla perfect și am trecut la doggy unde am și finalizat!! Pentru mine a fost o întâlnire de nota 10!! Mary, îți mulțumesc pentru clipele petrecute cu tine!
  5. Anea aștept sa te întâlnesc!!! Sa nu uiți de programarea mea de la ora 9.00. Te sărut!
  6. Am revizitat-o pe frumoasa Lia. Ca de obicei o prezenta wow, la fel ca și serviciile ei. O recomand cu încredere!!! Te pup Lia și abea aștept sa te revăd!!!
  7. Salutare tuturor!!! Ieri am avut ocazia sa o întâlnesc pe frumoasa domnita. Poze reale, mult mai frumoasa in realitate. Contact: pe mobil, mi-a răspuns din prima, am avut noroc, am stabilit întâlirea, care a fost respectată de amândoi. Locația: Prima Universității. Detalii: apartament nou, dotat. Am fost servit cu un pahar de apă și o tigara deoarece mi le uitasem in masina. Este o femeie foarte frumoasă, curată, bronzată la solar, exact cum se vede în poze. Atentă la detalii, vorbăreață, GFE ridicat. Dupa ce am fumat tigara și am povestit, ea s-a dus la baie pentru o reinsprispatare, eu făcusem dush înainte, după care ne-am retras in camera unde am avut parte de un oral foarte plăcut, umed cu priviri perverse, menționez încă o data ca este extrem de frumoasa fata, după oral am trecut la LOT unde se mișcă bestial și ulterior doggy unde am și finalizat. Note: aspect 10, e foarte frumoasă, ochi superbi, carne tare, comunicare 10, oral 10, atentă la oo, adânc, umed, GFE 10. Concluzie: de revenit DA, categoric DA. De recomandat: DA, categoric. Dacă ar fi FK ar fi chiar de vis. Tarife: finalizare 150 finalizarea/300 ora. Frumoaso, mi-ai făcut plăcere sa te cunosc, ne mai vedem. Te sărut P.S Lia sper sa te ajute recenzia mea ca sa ajungi unde îți este locul!!!
×
×
  • Creează nouă...