Sari la conținut

cliff 100

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cliff 100

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cliff 100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Si pentru ca am revenit pentru cateva zile in tara nu aveam cum sa ratez intalnirea cu Lory. Azi nu am avut cum sa stau decat doua ore cu ea deoarece avea deja alte programari facute cand am sunat o eu. Am incercat si cateva din serviciile noi la care mititica sa descurcat foarte bine deoarece de la inceput a existat o compatibilitate intre noi. E o blonda slim cu niste ochi albastri frumosi(combinatia perfecta) .Nu descriu actiunea doar atat pot sa spun ca timpul sa scurs prea repede. Pentru maine deja mi am rezervat patru ore pentru ca saptamana viitoare plec din tara si nu stiu cand mai revin. Dupa ce i am dat cadoul i am lasat si 200 extra pentru ca m am simtit foarte bine in compania ei.
  2. Azi am revizitat o pe Lory. Ne stim de mult timp. Are acum servicii mai bune si arata mai bine. Acum are si o diversitate mai mare de servicii si sanii mai frumosi si mai apetisanti. In locatie este curat si baia este utilata cu tot ce trebuie. Oralul dintre cele mai bune,pasarica strimta(zici ca i virgina😂) ,analul de vis . Ii place orice pozitie, nu m am simtit grabit. FaceFK,squirt,anillingus, cu cupluri,cu 2 sau 3 odata, face fuck,uro,dominare. Pe toate astea mi le a insirat in mesa😜j ca eu nu tineam minte. Mi a zis ca astea sunt servicii recente pe care le a adaugat. Oricum eu am luat o ora la ea tinand cont ca saptamana viitoare pleaca. Ne am simtit foarte bine impreuna. Stie sa faca clientul fericit si sa plece cu zambetul pe buze. Revin la tine cand vei reveni in buzau. Abia astept. Spor la ciocanit
  3. Buna. Cand revi si pe la noi? Mi sa facut dor de tine si de piersicuta ta.
  4. Am facut o programare de aseara pentru acm de dimineata. Programarea a fost respectata. A fost o intalnire reusita. O cunosc de mult pe Lory si pot sa spun ca acum arata mai bine ca inainte. Are niste sani superbi,ai pe ce pune mana,te lasa sa te joci cu ei, fundul este bombat si mi a oferit o priveliste superba cand am pus o caprita. Pot sa remarc si faptul ca are niste ochi albastri superbi. Actiunea a constat in mici joculete erotice imbinate cu un oral care m a ridicat pe culmile extazuli , normal in diferite pozitii, si anal pe care l am cerut de fiecare data cand am vizitat o. Mi ai facut ziua mai frumoasa Lory. Voi reveni cat de curand. PS Am inteles ca face si dominare si alte servicii extra. Zi buna!
  5. Azi am revenit la Lory. Este o fata de nota zece cu servicii impecabile. Merita fiecare banut. Te pup Lory. Abia astept sa ne reintalnim.
  6. Tocmai ce am plecat de la Lory. Aceeasi fata de nota 10 ca intotdeauna.
  7. Azi am revenit la Lory. Fiind presat de timp nu sm luat decat un numar. Ajuns la Lory am facit mai intai o scurta igienizare. Actiunea a constat intr un oral de nota 10, la care mi au tremurat picioarele. Are o tehnica deosebita la care m am simtit foarte bine. Lory face si deepthroat, si anal. Dupa ce am explodat in balonas am mai socializat un pic cu Lory apoi am plecat satisfacut. Note ON 10 Anal 9 NP nu am facut Igiena10 Locatie 9 De revenit? Desigur.
  8. Maine lucrezi? Vreau sa trec pe la tine.
×
×
  • Creează nouă...