Jump to content

xzibits

Maistru Curvar
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Reputatie Excelenta

About xzibits

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am prins-o la Oradea, femeia este bombă dar sta cam prost cu respectarea programarilor. Pe lângă faptul ca arata bine se și fute pe măsură. Dacă este pe la voi merita încercată,trecand bineînțeles peste inconvenientul cu programarile.
 2. Salutare, știe cineva dacă mai activează dame a și pe unde? Acum vre-o două luni era prin Coresi dar vad ca și-a schimbat numărul și nu mai dau de ea
 3. Din introducerea făcută am impresia ca ai întins navodul, cauți o captura anume?
 4. Au ridicat fetele tariful, 200/300,locatie pe Park Lane (cred ca așa-i zice) destul de ospitalieră. Sunt 3 în locație, bănuiesc ca ap cu 2 camere, destul de ok, baia curata dar nu am găsit prosop. Fatuca din anunț cam urâțica la fata dar corpul bunicel, un oral mediocru fără atenție la oo, normal destul de strâmtă dar se cam trage sa nu între toată. Cam mare prețul raportat la servicii dar fiind în trecere și necunoscand piața am cam mușcat-o.
 5. Da, dar cum nu era nimic disponibil când aveam eu timp am zis să-i trag o beregata dar m-am răzgândit rapid! 😂😂
 6. Are poze fake în anunț, locație pe Republicii, oral doar protejat nu face cim,, cof, anal. Am zis pas.
 7. Din câte se pare e citita fata, are și ceva cunoștințe de marketing, știe și cum sa le pună în practica deci se bazează pe ceva.Tu... 💪💪💪💪 tot bombardier?
 8. Credibila recenzia ce sa zic? 😂😂😂Suna mai mult a promovare, ești guvidul sau prestatoarea?!?
 9. Care testate? La "de evitat" direct!! Am fost la ea avea locație pe Moisil, o harca de vre-o 45-47 de ani rablagita. Pozele sunt probabil de acum 10 ani. Nu am rămas.
 10. Vezi ca prietenul tău a greșit cabinetul, la psiholog cred ca vroia sa meargă dar a greșit numărul.Specializarea domniei sus-menționate este cu totul alta. On: an trecut pe la ea când se afla în Sibiu, deși nu am lăsat recenzie, pot spune ca își merita banii indiferent de forma în care o prinzi. Multe nu ar fi de adăugat la cele deja menționate de cei care au vizitat-o! Ps:cont nou, user vechi.
 11. Pai lasă instagram - ul aici sa vedem și noi despre cine e vorba.
 12. Știe cineva cum prestează dameza? Am înțeles ca este colega cu una pusa pe fast fuck, are aceleași apucături?
 13. Deci te rupi în cur dar nu saruti, sa fie clar!
 14. Deci pana la urma ce număr are?
 15. Sigur urmărește și forumul asta, acum s-a mutat pe Brașov și aplica aceiași placa cu banii de transport. I-am spus ca sunt de acord sa sponsorizeze doar ce fut, aici s-a terminat toată vrăjeala.
×
×
 • Create New...