Sari la conținut

deepandhard

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre deepandhard

Informatii Personale

  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    Women, Sex

Vizitatori Recenți Profil

367 citiri profil

deepandhard's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

92

Reputație

  1. Nici nu înghite nici nu o lasă pe tine. O ține acolo până la baie , și după îți aruncă copii în chiuveta.
  2. Am vizitat-o și eu pe Diana. Programare făcută printr-un apel la numărul din anunț, foarte ușor, pe whatsapp nu mi-a răspuns (asta ca și notă pentru cei ce preferă whatsapp) Locația, în spate la Grădiniță 22, relativ ușor de gasit, etaj 2, fără lift și AC (dar totuși era răcoare înăuntru), amenajat cu gust, lipsa geluri de dus la baie, un 7.5 pentru locație - 1.5 puncte scad pentru lipsa de geluri de dus, 1 pentru AC. M-a întâmpinat o brunetă tipul skinny foarte drăguță la față și la corp. Am stat la o țigară, m-am igienizat rapid, am optat pentru ON cu CIM și NP(dar nu am mai ajuns acolo), decartat 200 leuti și am întrat în camera de nebunii. Sâni micuți cu sfârcuri sensibile si pierce-uri bune de lins si "mușcat",fundul tonifiat și tare, confirm si eu faptul că pozele sunt reale, ce vezi aia primești. Am primit un oral bun spre foarte bun, cu multa salivă, încercări de deep, schimbări de ritm, fără atenție la sateliți, priviri porno în timp ce îl răsfață pe micuț (nota 9 aici...plăcut plus că oferă și CIM - dacă ești neatent ca și subsemnatul te poate răpune ușor la oral). Am încercat și un 69 iar aici am simțit un mic miros la un momentdat, deci pentru igiena un 7.5 cu indulgență, am văzut că, colegii din-ainte nu au avut întâmplări de genul...poate a fost doar o întâmplare sau am eu mirosul mai dezvoltat. Am finalizat în 69 in guriță, a continuat și după finalizare câteva momente bune, senzație plăcută. M-am igienizat rapid, am mai stat la o țigară acompaniată de o bârfă ne-am pupat de rămas bun pe obraz și dus am fost. DTD undeva la 20 de minute...nu m-am simțit deloc grăbit, dar am fost neatent și s-a terminat mai repede toată acțiunea. De revenit, nu sunt 100% decis din cauza întâmplării cu mirosul, dar înclin spre nu. Merită încercat pentru Oral in special, este plăcut, nu am mai fost la alte fete în Severin deci nu pot compara cu "piața". Normal nu am încercat, dacă cumva o să mai revin voi încerca cu siguranță. Ciocane tari vă doresc!
  3. Merci pentru recomandări colegii. Am contactat-o pe Diana aștept un răspuns poate am noroc.
  4. Salutare, Cum colegul @mihaimihai5 mi-a spulberat visele (Giulia și Selena nu sunt în oraș). P.s. mersi de răspuns Mihai Cine este prin oraș și merită colegii? Mulțumesc de ajutor/recomandări!
  5. Salutare, Știe cineva dacă mai este prin Severin? Dacă da, care ar fi modul de contact ideal? Am încercat aseară pe whatsapp dar nu pare să fi primit mesajul. Nu lucrează în week-end?
  6. Salutare, Știe cineva dacă mai este prin Severin? Dacă da, care ar fi modul de contact ideal? Am încercat și aseară(nu am primit nici un răspuns) și azi pe whatsap(tot fără raspuns). Merci anticipat pentru răspuns!
  7. Pe căldurile astea...și cu masina ma gândesc de 2 ori înainte sa plec de acasă :)))
  8. Merci de info, eu am fost mult dupa ora 19
  9. Salutare, Am reușit (printr-o minune să o vizitez și eu pe Mira). Contactat pe whatsapp, ușor, răspuns prompt, plecat spre locație (vestitul Rebreanu), ce nu e fain acolo, că nu prea sunt locuri de parcare(sau nu știu eu). Sunat ,primit detaliile, urcat sus, plăcut surprins de înfățișarea Mirei, care este o tipă brunetă, cu păr lung , cu o față inocentă de mai că îți vine să o mănânci. NOTA: Era obosită(terminase programul) și totuși m-a primit. Nu o sa întru foarte mult în detalii, dar mie sincer mi-a plăcut experiența , păcat că nu o s-o pot repeta cel mai probabil(sau cine știe....poate norocul îmi surâde și totuși va mai reveni după ce pleacă acum din TM) OP - 8.5 , nu mă lasă inima sa dau mai mult doar pentru faptul ca este protejat, dar are tehnica bună, lent, cu salivă, se joacă frumos cu limba, și cred că dacă nu era plasticul între micuț și gura/limba ei se termina povestea mult mai repede. NP - 9 am încercat 2 poziții - LOT și vestitul misionar ,se simte bine, sunetele scoase sunt plăcute și nu par "teatrale" , te mângâie, te ia în brațe Igiena - nu am băgat botul desi aș fi vrut ))(mi-a zis frumos ca este prea obosită si este posibil să am surprize), pielea este fină și miroase foarte plăcut Aspect - 9.5 , este pe placul meu, se simte plăcut fundulețul ăla când îl "iei în mâini" Locație - 8 totul frumos aranjat, prosop curat, punctele in minus doar pentru că au fost câteva geluri de duș goale și mi-a luat ceva să îl găsesc pe cel norocos )) și...pentru ca Rebreanu, nu sunt fan zona asta (si pentru ca sunt rău la ora asta) ) DTD - 25 min ish, cu maxim 20 acțiunea Cadoul 200 leuți De revenit, da , dacă mai am ocazia, încerc să vin mai devreme. O experienta plăcută cu o fata foarte frumoasa, mai ales ca era obosita(am discutat legat de asta înainte de a pleca spre locație, fata chiar a fost fair) Mulțumesc @Mira1 (dacă cumva mai intri pe aici) pentru că m-ai primit la o oră așa de târzie și pentru clipele frumoase!
  10. Salutare, Am vizitat-o pe titulara topicului Lunea trecuta într-un moment de inspirație. Am ajuns la locație (Academician Remus Radulet) , am fost invitat sus, la etajul 1 , locația dotată cu tot ce este nevoie pentru astfel de "sporturi" (geluri de duș, prosoape curate, apă de gură șiii o minunăție de fată). Am picat de acord pentru 30 de minute , fumat o țigară și băut un pahar de apă pe balcon în timp ce am socializat. Mie mi s-a părut o fată foarte drăguță, lipicioasă și poți vorbi cu ea despre orice. După socializare am mers la duș pentru reîmprospătare iar apoi am revenit în cameră de tortură unde Adina mă aștepta langa pat imbracata( dacă există haine ce trebuie îndepărtate...există preludiu...I loved this). Ne-am luat în brațe și am început să ne sărutam, am stat așa pentru câteva minute bune , timp în care m-am jucat cu fundul și sânii ei si am dezbracat-o foarte lent. Apoi am fost întins în pat și totul a inceput cu un ON (schimbări de ritm, tente de deep, muuultă salivă , un oral pe placul meu). Primind răspuns afirmativ(ca să citez "cui nu îi place") la întrebarea "îți place să primești oral?" Am întors și eu favorul, unde am observat câteva gesturi/tremurături și cred ca am fost aproape de finish pentru că la un moment dat am fost atenționat că nu mai poate/se gâdilă. M-am întors eu în poziția de drept la orizontală, iar Adina a venit peste mine și a început să se frece de micuț, care mai că voia să explodeze atunci, dupa câteva minute am cerut anveloparea și am fost călărit intr-un LOT de zile mari cu sărutări din belșug. Când am simțit ca este aproape momentul am cerut sa revină la oral și am ales finalizare cu CIM. Am făcut duș și eu și Adina, și apoi am mai stat la o țigară de socializare. Ne-am sărutat de rămas bun și am plecat cu marele regret că am ales doar 30 de minute (dar eram în criza de timp). Mai sunt multe de încercat cu Adina și abia aștept sa revină. Note...nu cred că își au rostul, pentru mine a fost o întâlnire foarte reușită. Locatie:9/10, tot ce trebuie, singurul inconvenient este drumul (cel puțin când am fost eu, se lucra pe strada ei) Aspect: 9.5/10 Adina este superba, o minunăție de fată FK: 9/10 întreținut, urmărește sărutul, nu se trage înapoi GFE:9/10 FK + socializare foarte ok, m-am simțit ca si cu prietena ON: 9/10 foarte bun cu CIM NP: 9/10 se simte foarte bine , săruturile sunt din belșug și muncește, își dă interesul să te simți bine Igiena: 10/10 , foarte curată, fără nici măcar o urmă de mirosuri suspecte...și m-am înfruptat din ambele ei perechi de buze cu nerușinare Amenda - 250 (200-30 min +50-CIM) bine investiți Timp petrecut DTD cred ca a fost undeva la 35-40 min. Din care 20-25 de acțiune propriu-zisă. De revenit: pentru mine da, de câte ori se poate. Mulțumesc pentru clipele minunate @adina2000 Sper ca nu am uitat nimic, numai bine!
  11. Salutare, Am vizitat-o pe titulara topicului acum 1 luna și ceva cred. O să fiu scurt și la obiect fără detalii prea multe legate de acțiune. Contactat domnișoara, pe whatsapp, programare făcută rapid și respectată Am ajuns la locație, undeva lângă un profi(nu îmi mai amintesc exact locația), bloc nou, am urcat, și în prima faza am fost "surprins" pentru ca domnișoară este cea din poze, dar pozele o avantajează foarte mult,are câââteva kg în plus, nu pot să zic că este pe placul meu, dar imi ardea buza și citisem că oferă un oral bun , așa că am ales să rămân. Decartat 200 de lei(150 plus...50 nu știu exact pentru ce...mai multa atentie, tandreturi etc. - așa a fost prezentată oferta) pentru 30 de minute, dezbrăcat și aruncat în pat(făcusem duș cu doar câteva minute înainte). Ca și acțiune a început cu un ON(destul de bine executat, cu tente de deep, atenție la sateliți, mângâieri pe abdomen) urmat de un doggy, unde nu a fost încântat juniorul(se simte destul de bine, dar priveliștea nu este cea mai wow...pentru mine) și a vrut sa renunțe, așa că am ales să revenim la ON cu CIM și așa s-a încheiat povestea. Locație : 8/10 apartamentul arată bine , nu știu cum arată baia, am și plecat pe fugă Aspect: 6/10, foarte draguta la față dar cam atât, no ofense, gusturile nu se discută Atitudine:7/10 fata încearcă să se facă plăcută și îți vorbește vulgar atunci când i-o tragi ON: 8.5/10 s-a simțit bine și face CIM NP: 6.5/10 nu pot să zic că fost un NP de foarte lungă durată, dar cam asta ar fi nota din partea mea Igiena: nu știu ce să zic...nu am simțit mirosuri suspecte dar nici nu ne-am apropiat atât de mult Timp DTD cred că a fost undeva la 20-25 de min, nu m-am simțit grăbit Cam astea ar fi de spus. Părerea mea... este ok pentru iubitorii de bbw, eu unul NU o sa revin. Numai bine, mersi Cătălina.
  12. Fara suparare, dar am impresia ca te plictisești grav colegu, dacă fix asta ti-a atras atenția din toată recenzia și ai simțit nevoia sa îmi răspunzi (*era cu o notă de umor pusa acea paranteza ,dar am uitat emoticoanele - le pun aici ca să "compensez" 🤣 🫠). Mersi de sfat si iti urez o zi buna în continuare!
  13. Salutare, Vizitat titulara topicului astăzi. Ajuns la locație (Rebreanu), urcat la apartament(este lift) poftit înăuntru unde domnișoară mă aștepta intr-o ținută neagră, sexy. Am fumat o țigare la un pahar de apă/vorbă. Mi s-a părut obosita/distanta/mai arunca câte un zâmbet din când în când, dar răspunsuri foarte seci în timpul conversației. Mers la duș , unde sunt prosoape(nu foarte mari), folosit apa de gura și eu și ea, și apoi mers în dormitor la locul de joaca. Înainte de a mă pune în pat mi s-a amintit de cadou(uitasem, scuze), decartat 150(la început pentru 30 min) +50 pentru cim(la final). Mers în pat am fost invitat sa ma întind, ascultător am făcut asta. A fost inspectat meticulos juniorul iar apoi am fost întrebat dacă doresc OP sau ON. Am optat pentru ON, decent, are tehnica bună, pe mine unul ma putea termina în primele minute din oral. Am întors și eu favorul, unde nu am văzut reacții foarte convingătoare așa că am trecut la misionar, stat puțin acolo, iar la un moment dat am întrat puțin mai adânc și am auzit un "au" iar apoi am continuat "bătrânești" puțin timp, schimbat în doggy unde se vede frumos fundulețul, trecut înapoi la oral și finalizat cu cim (scuze pentru...surpriza). Acum, ca și note: ON: 8.5 , are tehnica bună, este plăcut plus ca face CIM Normal: 8 se simte bine dar nu da contre , geme(placit zic ei), fundul se vede bine din doggy GFE: ...4 ,pentru mine unul nu a fost atitudinea cea mai ok iar FK nu am primit(sunt mai urâțel) Igiena: 10, foarte curată, fără mirosuri străine Acum....fata nu cred că face asta din plăcere(parerea mea), iar mie unul îmi place sa ne simțim amândoi bine. DTD undeva la 30 min (aproximativ 15 min acțiunea) De revenit, pentru mine unul nu, dar puteți încerca pentru oral și fundulețul frumos Sper că nu am uitat nimic, mersi Emilia. Ciocane tari, cum am văzut că se urează pe aici.
  14. Bună @adina2000, Scuză-mă că întreb(sunt puțin în criză de timp), în ce zonă ai locația? Mulțumesc anticipat
  15. Salut, Mai activează fătuca? Ceva poze exista?(anunțurile sunt inactive toate din ce am verificat)
×
×
  • Creează nouă...