Sari la conținut

alinflorea1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre alinflorea1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alinflorea1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Buna Denisa, te asteptam cu drag! Poți sa ne transmiți o actualizare a listei de servicii/preturi?
  2. Am vb și eu cu ea pe wattsapp acum câteva seri, foarte amabila. Mi-a trimis pozele care sunt postare și la începutul forumului. I—am scris mai apoi a doua zi, inclusiv ora pana la care sunt disponibil ca sa îmi răspundă, însă , cu toate ca a citit mesajele , nu am mai primit niciun răspuns. In prima faza atitudinea de pe wattsapp a fost foarte ok, pro client … sper sa reusesc sa ajung la ea zilele astea și voi posta o recenzie
  3. @denisamasaj când revii in Timisoara? masaj de relaxare 9 masaj erotic 10 aspect 10
  4. Ori asta, ori e altcineva care doar ii folosește pozele Biancăi , intr-unul din primele comentarii spune ca e noua in orașul nostru.
  5. Pozele sunt ale Biancăi de la salonul de masaj Iulia. https://masaj-iulia.ro/galerie-foto/
  6. Buna Carina, ești superba ! Te asteptam la Timisoara!
  7. Tocmai m-am întors de la Any și pot sa va confirm ca a fost o întâlnire extrem de reușită. Locația curată , modernă, ușor de găsit cu un mic minus pt locurile de parcare. Baia curată dotata cu tot ce trebuie+prosop curat. Am optat pt 1 finalizare: footjob + oral cu CIM. Oralul bun, cu tente de Deep și foarte umed, la footjob mai trebuie sa exerseze, dar acceptabil și acesta. Any este o blonda de 23 de ani, cu un corp frumos, fund bombat și sâni potriviți, este foarte frumoasa la fata, lucru care pt mine este important. Atitudine foarte prietenoasa. Locatie:10 Aspect:10 ( foarte frumoasa la fata) On: 9( fără atenție la vecini, dar nici nu am cerut) Halatul:150 lei înmânați la început, fără sa îmi spună ea DTD: 20 min, inclusiv cele 2 dușuri De revenit: cu siguranța ( posibil sa își schimbe locația in curând ) Multumesc Any!
  8. Salutare, voi fi in trecere prin București maine și m-ar ajuta o recomandare pt un salon de masaj erotic sau o maseuza care face in privat.
×
×
  • Creează nouă...