Sari la conținut

pelicanul01

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pelicanul01

pelicanul01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Salutare razbunaregrea am cautat adresa , nu am gasit deloc, imi poti trimite adresa corecta prin sms . Cind vezi acest mesaj, te rog,suna-ma,multumesc.
  2. Salutare , stiti ceva de fata asta, corect...mai sti careva de ea? Multumesc
  3. Salutare , da_mi un semn pe telefon ,multumesc, am informatii noi,
  4. Salutare goehun, da faza cu drogurile e ceva extrem de rau ( de prostitutie te poti lasa dar de droguri .... ),am impresia ca in zona Dristor pe langa escorte , foarte multe , indoielnice, mai nou functioneaza mai multi dealeri de droguri.Am stat aproape o noapte in zona Dristor - Mcdonald ,pe banca , la Mc, plimbat prin zona, in masina, crede-ma am vazut multe chipuri foarte dubioase in grupuri de 2-4 insi rasfirati in perimetrul McDonald,saormaria Dristor ,gura de metru Dristor 2 ( tatuati,alura de atleti ,soldati ,toti erau "pe telefoane" ).Nu stiu de ce dar am impresia ca Politia este in tema cu ce se petrece in zona ( vezi cazul Caracal unde politia,da politia cere informatii de la un clan din regiune ). In orice caz , zona Dristor devine sau a devenit , pe langa trafic de persoane si o zona trafic de droguri . Am fost mai demult intr-o "vizita" , crede-ma cind am vazut-o pe fata am renuntat imediat,nu era ok , gesturile ei mi-au dat de banuit ,iti dai seama ca nu am avut timp sa ma uit pe bratele ei,pur si simplu am plecat. NUMAI BINE!
  5. Salutare geohun , la ce zvon te referi? Numai bine!
  6. Salutare costel4321, da, intr-un fel ai dreptate in legatura cu Facebook-urile dar am vrut sa demonstrez ca nu spun prostii si nu dezinformez. In privinta Innei , este majora, este foarte greu de prins la telefon. Am stat de vorba cu ea ( stii, nu sar direct la actiune - socializare inainte de ...toate),para-se ca are mici probleme de sanatate,gastrita sau Doamne Fereste! un inceput de ulcer,spun asta ca, in timp ce vorbeam ,mi-a arata niste poze cu ce a vomat ( voma cu sange ) ,sper sa ma insel,SPER! Inna este ok ,ma refer la corp,atitudine ok fata de client ; MARELE MINUS - nu este punctuala si cred ca toti cei care ne propunem sa facem astfel de vizite,ne dorim punctualitate din ambele parti.
  7. Salutare costel4321, am facut niste sapaturi tipa este din Basarabia si este prietena cu Lena, cea din urma este din Ukraina , https://www.anuntul.ro/anunt-ely-rrOk00#VoMvK , in zona Dristor . Am senzatia ca se drogeaza, poata nu Inna dar Lena sigur .Inna are cont pe Facebook : Este activa si nu prea. Lena, buna ei prietena are si ea cont pe Facobook : Inna nu e cine stie la pat, e la inceput de drum.
  8. Salutare , este unul la 1,75 - 1,75 ten putin inchis ( probabil de la soare ) par scurt vopsit cu suvite blond
  9. Salutare,cred ca ne-am intilnit pe scari ,tu urcai eu coboram ,numai bine!
×
×
  • Creează nouă...