Sari la conținut

hazard7

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hazard7

  1. Salut! A fost cineva de aici la ea? Ce prețuri are?
  2. Nu cred că mai activează. Ultima dată am fost pe 13 decembrie, de atunci am mai intrebat-o dar nu am mai primit nici un răspuns.
  3. Salutare! Tocmai ce am plecat de la Antonia. Super! Revenită cu forte proaspete din vacanță! A fost o întâlnire cum nu ma asteptam! Este de mers la ea, este în formă bună asa cum nu a mai fost demult!
  4. Salut! Doar ce m-am întors de la Antonia. Cu toate ca o știu de ceva timp si chiar dacă am mai scris despre ea, Antonia continuă să mă surprindă în mod plăcut. Puține escorte au o eleganță , as putea spune- nativă, ca a Antoniei, iar de comportament și bun simț știm toți cei care i-am trecut pragul. Într-adevăr este o femeie frumoasă și cum spunea colegul, în comentariul de mai sus, are niște ochi hipnotici. Cu ce m-a surprins? M-a surprins cu oralul, chiar dacă a fost protejat, a fost umed și cu mai multe tente de deep, cu priviri provocatoare, soft face fuck...as fii stat zeci de minute, dar nu puteam rata trupul ei de "sud-anericană"! Normalul a fost "de acolo", cu o amantă frumoasa și dornică de nebunii. Am plecat relaxat și cu zâmbetul pe buze. Am ajuns acasă si incă mai am in minte gemetele ei, parcă prea naturale!
  5. Buna, Monica! Un sfat: încearcă 150 lei/ 30 min și 250/ 1h,, pt 1 lună. Îți vei mulțumi ție și bineînțeles , nouă.😉
  6. Nu cred ca era ea, ai fi recunoscut-o. Data viitoare te uiți mai atent și ne spui. 😉
  7. Salut! Nu am mai văzut-o din noiembrie anul trecut. Nu cred că este pe camera și nici locația nu si-a schimbat-o. Posibil sa se fii retras sau a luat o pauză. Dacă o vede cineva probabil ca vor scrie aici.
  8. Wow ce imagine, dar nu bate realitatea! 😍 Am fost plecat ceva vreme din oraș, dar mă bucur că m-am întors. Antonia ești același "măr proaspăt" (citez un coleg cu note mari la compunere...cred) din care abia așteptam să mușc! Nu doar de "măr" mi-a fost dor, ci și de conversațiile "deștepte" și pline de umor. Te😘 Om frumos!
  9. Salut! Pe "Pisi " de pe strada Padina, de lângă Academia de Politie, a mai vazut-o cineva?
  10. Doar am scris o recenzie, dar bine ca mi-ai spus tu, ca altfel nu as fi stiut!
  11. Salut! Este prima mea recenzie și nu cred ca voi mai face alta pentru altcineva. Nu sunt genul. Sunt membru pe acest site din 2018. Sunt multe fete frumoase aici, dar niciuna nu m-a facut sa simt acel gol in abdomen si sa exclam: "Ea este!". "Ea este", ce? Am cunoscut-o pe Antonia în luna iulie 2022 și am un mare regret ca nu am vazut-o de la început, dar renunțasem sa mai caut acel ceva care sa te facă sa tresari. Mi-am luat inima in dinti si am sunat-o. Prima întâlnire a fost asa cum a trebuit sa fie. Antonia este o fata care te lasa sa o "citești " și ceea ce era scris în ochii ei mi-a plăcut. Emoția și rigiditatea primei întâlniri s-au topit. Nu o sa va povestesc despre OP și NP si actiunea in sine. Este subiectiv , intim și fata de ea ar fi un sacrilegiu. Am spus asta pentru ca mai rar găsești un om cu o asa educație, bun simț si respect! Am fost la ea de mai multe ori de atunci. Au fost zile când am ajuns primul , (cum s-a întâmplat astazi) dar au fost zile cand am ajuns si mai tarziu. Întotdeauna am remarcat, indiferent daca era obosita sau poate avea o zi mai proasta, (cum avem si noi) dorinta ei de a te face sa te simti bine, de a-ti face pe plac. Este drept ca s-a mai întâmplat cand am ajuns sa astept 5 minute in plus, dar avut grija sa se revanseze altădată cand timpul i-a permis. Eu cred ca mulți nu au scris recenzii pentru ca îți creează senzația sa o ai doar pentru tine. Nu orice femeie frumoasă este sexy, dar o femeie frumoasă și inteligenta este întotdeauna sexy! Aceasta este părerea mea despre Antonia.
  12. Programat aseară pentru astăzi, (02 ian 2023) ora stabilita de ea, confirm și...nimic. Nu a răspuns, nu a citit, cred ca este K.O!
  13. Mulțumesc! Când am fost ultima data la ea, prin octombrie, spunea ca nu crede ca o sa mai facă asta ca au crescut copiii. Dacă revine, da și tu un semn, te rog.
  14. Salut! A mai vazut-o cineva pe Pisi, în ultimele 2-3 săptămâni?
  15. Am trăit s-o aud și pe asta! Cine știe ce se ascunde în spatele acestor sacrificii! Dar nu mi-ati zis dacă ați mai vazut-o pe "celebra Pisi" la treabă (cei care aveti drum in zonă)?
  16. Și când era gravida, doar în primele luni de sarcina, nu prea se vedea. Cred ca 2 copii are.
  17. Da, asa este dar, uite ca lipsește! O știu din 2011, o vedeam acolo. De anul asta nu mai lucrez în zona, dar tot am mai trecut pe la ea, chiar dacă are o atitudine mai rece (la cati clenti are zilnic, minim 20). Au mai fost perioade când a lipsit, atunci când a fost însărcinată, dar a revenit. Acum o luna zicea ca mai vine un timp și se oprește ca au crescut copiii. Este prea obsedata de bani și cred ca o sa revină. Voi care aveți drum în zona ati mai vazut-o în ultimele zile?
  18. Era la strada când erau -10 grade!
  19. Salut! Da de ea. Voi ați mai vazut-o săptămâna asta? Ciudat ca nu mai are nici nr de telefon. Am trecut de câteva oridar e prea departe pt mine. Dacă o vedeți dați un mesaj, va rog.
  20. Ca noutate, am văzut ca Pisi nu mai este de sâmbătă la locul știut. Am încercat sa o sun și numărul a fost scos din serviciu. Sa se fi retras? Știe cineva?
×
×
  • Creează nouă...