Jump to content

shadow0123

Serious Contributor
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

480 Reputatie Excelenta

3 Followers

About shadow0123

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mult mai buna decat colega .. exact ca si in poze .. sani frumosi, fund ok, picioare bulanoase .. nici slaba, nici grasa .. corp placut la atingere .. piele fina .. nu rupe in materie de frumusete dar nu’i nici urata .. m’a excitat inca de cand am intrat .. se vedeau bine formele pe sub haine. Am intrebat in engleza daca accepta finalizarea in gurita sau finalizarea pe sani si mi’a spus ca doar in prezervativ .. aici nu prea mi’a placut .. imi doream sa finalizez pe sanii aia frumosi. Sexul oral l’a facut protejat .. nu’i cine stie ce .. si am zis sa trecem la sex. A venit ea
 2. Finalizarea unde ? .. accepta pe sani ?
 3. Nu exista GFE fara FK .. nu exista nota de 10 pentru GFE cat timp nu exista FK in meniu .. uneori exagerati cu aceste note .. 10 la GFE trebuie sa fie doar atunci cand expereienta este COMPLETA.. asta asa ca o paranteza. Pot sa trec peste asta pentru ca imi place atitudinea ei si cum arata... si poate in viitorul apropiat o sa’i fac o vizita. Felicitari pentru atitudine .. se vede un creier antrenat acolo unde exista.. nu’i usor sa’ti pastrezi calmul intr’o lume care te solicita asa de mult din punct de vedere mental.
 4. Nu prea imi placea mie ce imagine ti’ai facut pe un alt topic dar vad ca aici ai o atitudine ok in comentarii si asta imi schimba putin parerea .. esti si genu’ meu .. asa mai cu forme .. daca te mai prin in Arad din 16 martie incolo cu siguranta o sa te vizitez.
 5. Si unde sunt pozele ?
 6. Poate nu pune poze cu ea sa n’o recunoasca taica’su .. cauta omu’ sa futa ceva si da de fata lui.
 7. 200 lei, 20 de minute .. dar ce intrare ti’ai facut. Macar de aveai meniul bogat dar nici macar asta ...
 8. Eu nu vreau servicii totale. Vreau sa te fut 30 de minute. Cat costa ?
 9. Aici ai scris 150 numarul, acolo ai scris : “Ma găsiți de miercuri dupa 12 si voi sta cateva zile prețurile sunt 100 lei o finalizare de apx 30 min cu oral normal 200h, 150 finalizare cu servicii totale 250 h !”
 10. In Sibiu ai avut 100/200 .. in Arad 150/250. Noi avem mai multi bani sau care ii faza ? ... sau crezi ca suntem mai fraieri ?
 11. Top’model ? .. Hai sa nu exageram totusi :))
 12. Intri cu Larisa si colega si rezolvi doua deodata.
 13. Larisa, n’o rata .. mie mi’e frica sa merg .. merg gen s’o fut si o sa fiu futut.
×
×
 • Create New...