Sari la conținut

razerseries

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre razerseries

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

razerseries's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputație

  1. Bună, ne-ar motiva puțin niște poze noi. Mâine la cât începi programul? Mulțumesc.
  2. Am incercat sa fac o programare la telefon si pe whatapp - din pacate fara succes... mai incercam
  3. Buna Karla, cand mai revii in Brasov...? Te asteptam!
  4. Ahhh! Si planuiam sa-i fac maine o vizita... cand mai revii?
  5. Bună, lucrezi week-end-ul acesta? Cu întâlnire în locația ta sau doar pensiune și hotel. Nu îmi e clar. Multumesc.
  6. Mulțumesc pentru răspunsul prompt. Deci o ora cu 2 finalizări CIM ar fi 400 RON. Locația este tot in avangarden, nu? Ai considerat vreodată sa muți locația la Coresi? Ar fi un avantaj pentru tine. Eu unul (cred ca și alți membri) te-as vizita mult mai des dacă locația ar fi la Coresi - parcare mare + acoperire pentru noi. Multumesc.
  7. Salut, sa înțeleg ca la 350 RON ora, ai avut parte de ON, NP și CIM? In cazul asta as revizita-o și eu. Multumesc.
  8. Te așteptăm! Ca și locație recomand zona Coresi Mall - e mai ușor cu parcarea și “acoperirea” pentru noi.
  9. Salut. am vizitat-o si eu saptamana trecuta. Locatia faina, ap. 2 camere curat, tot ce iti trebuie la dus, aerisit, etc. Femeia e foarte deinvolta, stie cum sa vorbeasca cu tine si te face sa te relaxezi. Nu este vreo frumusete la fata, dar eram super excitat, mi-au placut pozele si daca i-am scris am zis ca trebuie sa o vizitez. E inalta, carnea faina pe ea, ai pe ce pune mana, sani mari dar foarte moi. M-am bagat la dus dupa care am trecut la actiune. A inceput cu mangaieri, sarutari pe corp dupa care a urmat oralul... care a fost foarte bun. Prima daca eram pe pat ea in genunchi in fata oglizii : l-a supt, l-a sarutat, scuipat lins tot ce vrei.. am rugat-o sa ma tina asa cat mai mult timp.. se oprea exact inainte sa explodez. Am coborat, s-a pus in genunchi... i-am prins usor parul cu mainile la spate si am inceput sa o fut usor in gura din ce in ce mai deep.. la un momentat ea a avut initiativa si s-a infipt in pula asa de adanc incat ii simteam "amigdalele". Senzatia asta mi-a pus capac si explodat pe sanii ei. Experienta per total a fost ok.
  10. Zahari Stancu - zona mall coresi mult mai ok - mult mai multe motive pe care le putem folosi pentru “acoperire”. Mai ales pentru parcarea mașinii pe care ți-o știu cunoscuții. + ca ai mall-ul foarte aproape. Te așteptăm.
  11. Buna Iulia, mai ești și astăzi in Brașov sau ne-ai părăsit? Multumesc.
  12. Servus Alina, esti disponibila astazi? In program scrie "luni-vineri", dar am zis sa intreb. Multumesc.
  13. Bună Adda, finalizare orala mai faci? Parca as trece sa îți umplu puțin gurița. Ultima oara ai spus ca nu mai faci ON și nici CIM. Mersi
  14. Am fost acum ceva timp la ea - locația vis a vis de Mall Coresi. Arata puțin mai bine în poze decât în realitate, dar e ok pentru un număr doua. Am rămas la un oral NP - atenție la detalii, supt oua, fiecare pe rand, scuipat, saliva... Toate astea în fata oglinzii. Am rugat-o sa ma tina in punctul de a-mi da drumul și a făcut asta un timp - asta în timp ce vorbea porno. Când a spus ca "vrea niște sloboz" au început sa sara jeturi de spermă din pula în felul urmator : un jet în gura, unul pe buze și tot asa... La sfârșit a stors în gura tot ce mai rămăsese pe teava pana la ultima picătură.
×
×
  • Creează nouă...