Sari la conținut

da da da

Serious Contributor
  • Număr conținut

    613
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre da da da

  • Dată Naștere 24.08.1944

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

da da da's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

363

Reputație

  1. Doamne Iisuse Hristoase Mantuitorul lumii... PS Vorbiti cu pestele
  2. Din seria experiente formative pentru curvari novici...
  3. Probabil ca este mai dolofana ca acum un an, dar e the genuine article
  4. Pentru cei carora le era dor de ea, Carina a revenit: www.anuntul.ro/anunt-alina-mosilor-zKeVjQ 0767319710
  5. Este una din cele mai duse cu pluta boarfe pe care le-am vazut, plus nesimtita bonus. Mi-a dat o teapa cand am ajuns la locatie, dar pentru ca "vorbeam prea tare" la telefon si "ma auzea toata mahalaua" n-a mai vrut sa ma primeasca. Dupa o perioada am ajuns din nou, dementa iar nu mai voia ca sa nu repet la telefon ce spune ea ca ne aude lumea. Pe strada era pustiu. Pana la urma urc si ii spun ce voiam sa facem, lucruri pe care le discutasem si la telefon. Zice da imi place si mie, dar azi nu am chef ca sunt obosita. Era pe la pranz. Vino saptamana viitoare dimineata si facem atunci. Acum pot sa ti-o sug 2 minute si aia e. Am trimis-o undeva si am plecat. Tipa are o privire fixa si o atitudine ciudat de degajata, daca era o pustoaica ziceam ca-i drogata, dar la varsta ei e doar dusa cu capul. Pentru cei care vor sa dea o muie (scurta) vanzatoarei de la alimentara e persoana potrivita, daca nu va da teapa. Pentru ceilalti e de evitat.
  6. da  da  da

    Bety 0721575256

    A vorbit cineva cu ea la telefon ? Nu pe WTP, TG, MM etc.
  7. Esti o mincinoasa de joasa speta. Mi-ai spus ca fata va fi libera la 23:30 si sa va sun cu o ora inainte pentru confirmare. Daca nu stiai cand "se elibereaza", atunci imi spuneai ca nu stii sigur si sa revin mai incolo. De fapt tu recunosti ca procedezi exact ca boarfele din tiganie, iei programari fara sa stii daca le poti onora, iar riscul cade in seama clientului. Daca intre timp prindeti o ofera mai buna te stergi la fund cu intelegerea, clientul ramane cu teapa si tu nu ai nici macar bunul simt sa mai raspunzi la telefon. PS Urmeaza sa-mi spui ca ai si buze reci.
  8. Am postat acest comentariu ieri seara pe topicul lor, dar dupa cateva ore l-au sters, dovedind inca o data ca au un caracter infect. Au mai sters inca un comentariu legat de poze luate de la alte saloane. Sunt niste tepari ordinari. I-am sunat intr-o seara pe la 9 si am facut programare pentru 11:30. O fufa imi spune sa sun la 10:30 sa confirm ca vin. Atentie sa confirm ca vin eu, nu ca e libera maseuza. Presimtind ca ceva nu e in ordine ii sun din nou pe la 9:40, sa fiu sigur ca nu imi dau teapa. Raspund din pix, telefonul suna si nu raspunde nimeni. Zic nu-i nimic, sunt ocupati, asa ca revin peste 20 de minute. Ghinion, iar nu raspund. Si tot asa, i-am sunat de vreo 10 ori, daca tot imi dau teapa macar sa-i bag in ma-sa. Ceea ce am si avut ocazia sa fac, cand au raspuns in final, la cateva minute DUPA ora la care trebuia sa ajung (23:30). La telefon tot boarfa aia era deranjata, ca de ce sunt atat de insistent. Pai nu aveam o programare ? Nu ca daca nu ti-am raspuns trebua sa-ti dai seama ca nu mai e valabil. Hai sa mori tu si cu pestele tau ? Ce s-a intamplat de fapt ? Probabil a venit altul mai repede, sau a platit mai mult, si ei s-au pisat cu bolta pe programarea mea. N-au avut nici macar bunul simt sa raspunda la telefon sa-mi spuna ca s-a anulat. La fel ca tigancile alea penale de la Dristor care iau mai multe programari si raspund cui vine primul. Ma rog dupa ce am vazut pozele mi se pare ca am avut de castigat ca nu m-am dus, ca faceam drumul degeaba...
  9. Sun Tzu a zis: To win one hundred victories in one hundred battles is not the highest skill. To subdue the enemy without fighting is the highest skill. Invatati sa evaluati pe loc situatia si sa plecati daca ceva nu va convine. Charley Waite a zis: Most time, people will tell you their bad intentions if you listen. Daca sunteti atenti si faceti un pic de conversatie, va puteti face o idee despre cum va evolua intalnirea. Voi sunteti cei care aveti cartile, dar trebuie sa le folositi.
×
×
  • Creează nouă...