Sari la conținut

wildgreenus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wildgreenus

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.826 citiri profil

wildgreenus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

25

Reputație

  1. @Annka, pentru trio, ce optiuni de pret/disponibilitate propui? Se poate ca cateva poze cu colega ta? Multumesc frumos!
  2. Eu am vizitat-o pe Ana. Am contactat-o pe whatsapp. A raspuns destul de repede, am agreat ora. A revenit ea cu 30 minute inainte si a cerut sa reconfirm. Rapid si eficient. Locatia este in 21 Residence. Eu am parcat inainte de intrarea in complex dar am inteles ca se poate intra si parca si in interior. Oricum nu este departe - cam 100 metri de mers pe jos de la bariera complexului (ne-am auzit la telefon si m-a ghidat perfect). Deci nu am avut nici o problema pe partea cu comunicarea. Am urcat, mi-a deschis, era imbracata normal, tricou si pantaloni scurti (nu cred ca este genul imbracaminte provocatoare, etc. ... bine, in poze apare machiata, cu tocuri... cred ca in realitate prefera sa ramana mai discreta si nu cred ca vom vedea curand alt set de poze). In schimb eu am descoperit o fata finuta, draguta, naturala, deschisa si comunicativa. Exact ce apreciez. Veneam de acasa, dusat, asa ca am trecut direct in pat. Am inceput cu ON, clasic dar fin si cu naturalete, Mi-e mi-a placut foarte mult (apreciez f mult cand persoana este deschisa, naturala, si se implica). Am incercat si 69, pasarica frumoasa, curata, cred ca era rasa acum 1 sau 2 zile (deci cu ceva tepisori) - ceea ce nu m-a deranjat, ci mai degraba excitat. Am trecut ulterior la normal, aici am avut eu o mica problema, am pierdut din erectie (este un pat cu o saltea in valuri). Ana a propus imediat o revigorare orala cu finalizare - si a fost o super idee, asa ca am finalizat oral. Fara graba, fara presiune. Sincer m-am simtit ca si cand am vizitat o fosta amica 'mai apropiata' pe care nu am vazut-o de ceva ani. In concluzie, eu m-am simtit f bine in compania Anei (comunicativa, deschisa, naturala). Si o sa mai revin (trebuie sa incerc si normalul). Si revin pentru ca m-am simtit bine in compania ei si apreciez atitudinea. 150L/ 30 min
  3. Buna Raluca! Peste weekend (duminica) esti disponibila? Ai cumva vreo recenzie? (daca da, poti pune un link te rog) Am cautat pe site dar nu am gasit. Multumesc!
  4. Am citit postarile anterioare si am gasit mai sus detaliile. Merci!
  5. Ce tarif este pentru intrarea la dublu cu tine si colega? Multumesc! (O poza cu colega se poate?)
  6. Un detaliu privind zona/ locatia...te rog
  7. Ce locatie ai? Astazi esti disponibila?
  8. Buna! Esti cumva disponibila zilele acestea? Multumesc!
  9. Poze cu pasaricile ca rog... Interesat de labi (mai) mari 😁
  10. In weekendul 3-5 septembrie esti disponibila? merci!
×
×
  • Creează nouă...