Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

angelmro

VIP Member
 • Content Count

  3,538
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,926 Reputatie Excelenta

About angelmro

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  medias
 • Interests
  girls girls and girls

Recent Profile Visitors

8,332 profile views
 1. Cat despre FK mie imi place asa lung, cu limba cat mai adanc, cum am primit ieri in Mures de la o fata.
 2. Ba au importanta punctele minus si plus, sunt pentru cei ca voi care va dati cu parerea fara sa cunoasteti fata, sau care pun intrebari aiurea. Din postarile tale, djbobo, si tu esti doar unul dintre troli.
 3. postez aici @playmaker mai atacat pe un topic, nu mai tin minte pe care, ca tiam dat zeci, sute de minusari. aratami, te rog, unde sunt acele minusari. mam uitat pe profilul tau. ai 92 de pagini de postari, de la mine ai doar 3 minusari.
 4. Azi am avut programare la domnisoara doctor Diana. La ora programarii am fost prezent in cabinet. Ma intampinat ca de obicei, a inceput consultul direct la buze si limba, timp in care ma tinea in brate. Am continuat o scurta poveste, nu neam mai vazut din august, a trecut o vreme. Dupa un mic dus si a continuat, pe pat, consultul. Bineinteles a mai verificat odata buzele si limba pana si incet a coborat la junior si la inspectat cu o atentie marita, a facuto in stilul caracteristic. Dupa terminarea consultului, am mai stat cat timp a fumat o tigara, la o mica poveste si dus am fost. Este ultim
 5. pana la urma au impartit punctele.
 6. what? zi pe romaneste ce vrei sa zici, nu limbi straine.
 7. numa sa futi topicele fetelor, postezi acolo, aici nu poti sa te iei de mine? atata numa iti place sa futi topice, ca pe ele nu.
 8. eu sunt mai darnic si vreau sa impart cu tine. ce zici pe cand ne intalnim sa iti indeplinesc dorinta?
 9. acum am dat si eu ep digi am lucrat pana la 18
×
×
 • Create New...