Sari la conținut

askingalexander

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre askingalexander

  • Dată Naștere 05.06.1996

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

523 citiri profil

askingalexander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

25

Reputație

  1. A durat ceva până mi-am făcut timp, dar a meritat pe deplin. Aceeași experiență minunată, iar Mihaela e și mai tonifiată. Are buzele și mai mari, ceea ce nu-mi place neapărat, dar face treabă bună cu ele…
  2. Am fost și eu în vizită la Bianca și...wow, chiar a fost o experiență foarte placută. Să notăm: Locație 10/10: Bloc ușor de găsit, lifturi vechiuțe și o garsonieră mai mult decât suficientă cu un duș mare, mat mare și echipată cu de toate Ignienă 11/10: Igiena care se oferă și se impune este la superlativ, tot respectul ON 8/10: Bun, cu pasiune, dar se poate mai bine comparativ cu colegele NP 10/10: Deși venisem sincer pentru masaj, am făcut-o capră și a fost wow... fund... gemut... mișcări De revenit și parcă oră nu e de ajuns.
  3. A durat puțin până să las recenzie, dar am fost și eu la Maya, de 2 ori câte 2H, am zis că trebuie să văd și specificul local. Pe partea administrativă: stabilit pe whatsapp, cum îmi place, 250H, locația este ușor accesibilă, curată și cu o priveliște din balcon wow = 10/10 Acum vine partea interesantă: GFE 10/10 - o plăcere totală să petreci timp cu ea Oral (ON) 10/10 - și Deep și extrem de umed, din toate unghiurile și cu apreciere a biluțelor Din motive personale, afinitatea față de cauciuc, nu am încercat NP, dar priveliștea când ea este sus este de recomandat + Mișcările. Singura categorie unde se poate scade din notă este aspectul, Maya fiind plinuță, dar datorită conformației ajungem pe la un 7/10, cu niște sală se poate atinge un 10 lejer dar și un tarif cam dublu. Clar revin când mai trec prin Pitești!
  4. Un TLDR: este genul de fata la care am fost prima daca o ora si a doua 2 pentru ca una nu este suficienta. Locatie = 9.5 : pe Victorieri, locul super curat, dar scadem putin pentru scara pe care nu o suport. (patul este "la etaj") Aspect = 10 : O bruneta draguta, inalta, cu forme si corp tonifiat. Bonus: tatuaje si pierce-uri. Igienta = 10 : Face dus de fiecare data, nu doar servetele umede. GFE = 10 : dupa o asemenea experienta trebuie sa imi regandesc urmatoarele relatii... Oral = 10 : pasional, foarte umed, chiar si deep, pacat ca trebuie sa te termine... NP = 10 : se uda usor, diverse pozitii, nu oboseste rapid sus. Sper sa-mi permita timpul sa mai revin, iar pentru 250 / H, nu cred ca exista "oferta" mai buna pe "piata".
  5. Am fost si eu la Isabelle, in Bucuresti, si a fost o experienta super: - Locatia = 10: Nu foarte departe de celebrul Rond, un bloc nu foarte nou, dar apartamentul era wow. - Oral = 9+: Cu pasiune, stie ce face si are si pierce in limba, dar scadem nota comparativ cu restul colegelor din breasla. - Aspect 10: O bruneta slim, nici foarte inalta, nici foarte scunda, sani siliconati, fund moale si frumos, pierce-uri si tatuaje... fix ce trebuie Capra si misionar cu super priveliste, clar o sa mai revin.
  6. Dupa un absentism destul de lung in acest subiect am zis sa nu revin la "clasici", ci sa incerc ceva nou. A fost o foarte buna. Locatie 10: Clasicul Rond, se ajunge usor. Nu ma deranjeaza ca imparte locatia cu alte fete, arata super, este curat si comfortabil. (bonus pentru animalute) Aspect 9.5: Nu am apucat sa admir suficient tatuajele. Este o blonda ish scunda, cu forme super, totul se simte... wow! NP 10: Pozitii diverse, s-a udat natural. GFE 7: O fire foarte placuta, glumeata, dar nu saruta... (singurul minus, dar pentru mine conteaza mult la nota) ON / HJ 10: Super super tehnica, top 3 Bucuresti. O sa revin clar, a fost o super experienta, recomand.
  7. Hello, la ce număr de telefon răspunzi/dacă răspunzi?
  8. Ok, review: Programare: prin SMS, răspuns prompt și cam la orice oră Locație: pe lângă sala palatului, blocul arată bine. Casa este super curată, gel de duș și prosop (erau și vreo 4 tipuri de șampon pentru pasionați) 10/10 Aspect: ca în poze, feminină, dar la început de drum 8/10 Personalitate: fun, întreține conversația și este o fire plăcută 9/10 ON: bun, umed, nu foarte adânc, dar am avut ghinionul să nimeresc după ce și-a mărit buzele deeci... 8/10 În ceea ce privește dorearea și alte chestii de genul, nu mă pasionează în mod deosebit senzațiile "tari", deci am rugat-o să fie pasivă. Cadou 300 pentru 1H + 50 pentru ON. Merită încercat.
  9. I-am vazut albastri de la lumina, poate mai ma uit o data pana pleci.
  10. O experiență interesantă și o fată deosebit de frumoasă. Am ales o oră, dar nu am fost atent când a spus prețul, așa că nu am avut suficient dar domnișoară a fost o drăguță și a făcut am compromis, în loc să mă trimită la plimbare cum meritam. Programare: telefonic pentru cei noi, cu 30 de minute înainte. (mie nu-mi place, dar fie) Locație: locația era curată, mi s-a oferit prosop curat și tot ce era nevoie. Mi-a oferit ceva de băut, dar am refuzat politicos. Aspect: O roșcată înaltă, slabă, cu forme și cu niște ochi albaștri superbi. Mai să nu-ți dai seama că a fost cândva băiat până să nu vezi "monstrul". (10/10 - aspect extrem de feminin) GFE: Discuții destul de interesante și o fire plăcută, dar nu a fost foarte multă chimie între noi și de aici lipsa de sărutări. (6.5/10) ON: Suge cu pasiune și se pricepe, atunci când o face. (8/10 - cam puțin ca durată, mare păcat) HJ: O, wow, se pricepe maxim. (10/10) AP: Nu am încercat, dar are un fund superb. Experiența sexuală nu a fost cea mai reușită, dar experiența per total a fost plăcută, aș mai încerca dar ar rămâne mai mult pe aici. Recomand să încercați.
  11. Buna, un numar de telefon, te rog frumos? (si un orar) Multumesc!
  12. Buna, astazi esti disponibila? Daca da, in ce interval orar? Multumesc!
  13. Runda a doua primeste aceeasi recenzie ca si cea initiala (doar pentru ca nu pot sa dau note mai mari). Pentru mine este clar ca daca ajung prin zona si dau de Maya, it's showtime.
  14. Aparent nu doar Orasul cluj este superb, ci si oamenii din el, sa nu mai zic de fete... Cea mai faina surpriza a fost "dupa program", unde eu obijnuit cu Bucurestiul (totul pe ceas si cat de rapid se poate) am avut alarma pusa si dupa ce a sunat de ~1H eram gata sa fug la care domnisoara m-a oprit si m-a invitat la un pahar de discutie si de apa. Cea mai faina experienta de pana acum, sincer! Dar sa folosim si formatul, nu doar povesti (300H, in caz ca nu gaseati): Programare: SMS, cu un mic delay initial, dar dupa a fost fluent si ok. Locatie: Theodor Mihali, la maxim 3 minute de statia de autobuz, un bloc nou si cu lift. Aspect: Cu tocuri pe la ~1.85m, in jur de 30 de ani, un fund fain si pare natural (nu lucrat sau altceva) si ,cireasa de pe tot, niste sani WOW. Daca fetele au forme nu ma deranjeaza ca nu sunt anorexice, deci voi da un 9/10. GFE: Daca e sa o compar cu tipele cu care am fost trebuie sa ii dau un 15/10 sau mai sus, dar cred ca si pentru mofturosi are o personalitate WOW, regret ca a trebuit sa plec. (la saruturi nici nu mai zic, nu poti sa te saturi) ON: cred ca este, daca nu cel mai bun, unul dintre cele mai bune ever, face de TOATE. 10/10 NP: cowgirl, misionar, reverse cowgirl si cred ca am fi putut continua dar au fost vreo 15 minute (super tari), dar orarul ala a fost prea prea si mai doream. 10/10 O experienta completa si de neuitat, clar mai trec o data pana ma intorc in capitala.
×
×
  • Creează nouă...