Sari la conținut

ardo78

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ardo78

ardo78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Da.Sunt cele mai nereusite poze in raport cu realitatea.De obicei traba sta invers
  2. O noua experienta placuta cu o nou aparuta pe AT,dar deloc noua in domeniu.Am sunat si vocea mi-a parut calda si prietenoasa.Am decis sa-i trag o vizita.Mi-a explicat cum se ajunge la ea(intersectia Ferdinand cu Carol).Locatia este curata,locuieste intr-adevar singura,are aprox 25-26 ani.Cere 100 ron pt 40 min,dar nu sta cu ochii pe ceas.Eu am stat 1 ora,asta cu dus cu tot.Oralul este punctul ei forte,calitatea nr 1.Pot sa spun ca a fost cel mai tare oral pe care l-am intalnit pana acum(nota 10+).Normalul protejat,nimic spectaculos dar oricum peste medie(nota 8)In discutia din "pauza" am inteles ca face aproape orice doreste clientul,inclusiv uro(la mine nu a fost cazul pt ca nu-s adeptul).Este o fata inalta,corpolenta si destul de amabila iar la fata este ok.Locatia este micuta(o garsoniera cf 3)dar este curat.O experienta placuta pot spune.Spor la ciocanit:shy: http://www.anuntul.r...c-sa-te_4839678
  3. Dap.Nasol moment cu sms-ul dupa 2 ore.Se vede treba ca e incepatoare,adica prea incepatoare:@.Urat.Pacat de celelalte calitati.Oricum,am incercat in ultima vreme sa o sun si se pare ca ori a schimbat numarul ori a schimbat meseria.
  4. Revin cu detalii despre Andreea.Am vizitat-o din nou azi inainte de serviciu(inviorarea de dimineata). Efectiv m-a cucerit cu totul,m-am simtit ca si cum as fi fost la o veche amanta)Amabila,m-a intrbat daca vreau sa servesc o cafea,dar cum eram un pic grabit am refuzat-o politicos si dupa o tigara am trecut la treaba. Aceeasi prestatie superba(cred ca imi fac abonament la ea) Oralul parca mai bun ca data trecuta,spunandu-i ca ador deep-ul s-a straduit exemplar sa-mi faca pe plac.De data asta acord nota 9,5 la oral.La normal a reusit efectiv sa ma excite maxim.In asa fel traia clipa de bine incat luat de val am terminat ca un incepator dupa cateva minute in "caciulita".Foarte rar se intampla sa termin asa,eu fiind adeptul CIM.Sunt comvins ca merita nota 10 din partea mea la normal.Locatia este curata,am facut rapid un dus dupa,singura obiectie...erau la baie rufe intinse la uscat langa cada si trebuia sa ai grija sa nu le iei in cap.Dar sa nu fiu carcotas doar pentru asta.Va recomand aceasta fata atat pt atitudinea ei cat si pt cum arata fizic.Spor la ciocanit!
  5. Ca detalii voi incerca sa aduc cate ceva in plus fata de comentariul meu anterior.Aspectul fizic se poate observa in poze,care sunt reale,dupa parerea mea arata bine fata.Ca varsta ea spune ca are 22 ani,dar pare mai tanara,vestimentatia este ok,nimic special.M-a frapat modul ei de a vorbi,un mod extrem de placut si de prietenos,care te face sa te simti in largul tau inca de la intrarea in locatie.Presteaza un oral sublim cu incercari(uneori reusite:rolleyes:)de deep.Pt oral primeste nota 9.Accepta CIM.La normal in schimb se implica f mult si te face sa o simti ca pe o veche prietena,geme f frumos si se umezeste.Aici as da nota 10,dar cum din principiu intotdeauna cred ca exista ceva "si mai si",o sa-i dau tot 9.De anal nu am intrebat pt ca nu ma pasioneaza.Ca nota generala,acord fara nici o retinere nota 9. Voimerge din nou si maine si voi spune daca atitudinea ei fata de client va ramane neschimbata. Spor la ciocane tari:D
  6. Vrei o comp placuta? Buna,sunt Andreea 22 ani,o fata finuta te astept in locatia mea pt o companie placuta.Ofer masaj erotic,sex oral si normal.Poze 100% reale. Mai am si o prietena 0726489689 Scz daca am postat gresit,dar sunt nou pe aici si voiam sa va impartasesc experienta mea de azi.Anuntul este de pe AT. Am sunat la numarul din anuntul de mai sus si o voce placata m-a intampinat si mi-a dat foarte amabila toate detaliile pe care i le-am cerut. Locuieste singura la intersectia dintre carol si mosilor,chair la rond la izvorul rece.Intrarea la ea se face direct din bulevard,locuri de parcare se gasesc(cel putin la ora la care am fost eu) E foarte amabila,arata exact ca in poze(nu ma asteptam,avand in vedere ca are si cu fata). Locuieste singurica intr-o garsoniera de la parter,destul de curat acolo.Se vede ca e noua,dar ca prestatie e ok.Oralul e sublim,accepta neprotejat cu ejaculare faciala. Normalul protejat si se pare ca traieste clipa foarte bine(daca e sa mimeze,atunci o face f bine).Anal nu accepta.Ca suma ceruta(150ron/h,100/fin),m-i s-a parut f ok. O FATA NATURALA,PE CARE O RECOMAND DIN TOATA INIMA,CARE PARCA VREA SA URCE STANDARDELE IN DOMENIU LA UN PRET DECENT.
  7. Vrei o comp placuta? Buna,sunt Andreea 22 ani,o fata finuta te astept in locatia mea pt o companie placuta.Ofer masaj erotic,sex oral si normal.Poze 100% reale. Mai am si o prietena 0726489689 Vrei o comp placuta? Buna,sunt Andreea 22 ani,o fata finuta te astept in locatia mea pt o companie placuta.Ofer masaj erotic,sex oral si normal.Poze 100% reale. Mai am si o prietena 0726489689 Scz daca am postat gresit,dar sunt nou pe aici si voiam sa va impartasesc experienta mea de azi. Am sunat la numarul din anuntul de mai sus si o voce placata m-a intampinat si mi-a dat foarte amabila toate detaliile pe care i le-am cerut. Locuieste singura la intersectia dintre carol si mosilor,chair la rond la izvorul rece.Intrarea la ea se face direct din bulevard,locuri de parcare se gasesc(cel putin la ora la care am fost eu) E foarte amabila,arata exact ca in poze(nu ma asteptam,avand in vedere ca are si cu fata). Locuieste singurica intr-o garsoniera de la parter,destul de curat acolo.Se vede ca e noua,dar ca prestatie e ok.Oralul e sublim,accepta neprotejat cu ejaculare faciala. Normalul protejat si se pare ca traieste clipa foarte bine(daca e sa mimeze,atunci o face f bine).Anal nu accepta.Ca suma ceruta(150ron/h,100/fin),m-i s-a parut f ok. O FATA NATURALA,PE CARE O RECOMAND DIN TOATA INIMA,CARE PARCA VREA SA URCE STANDARDELE IN DOMENIU LA UN PRET DECENT.
×
×
  • Creează nouă...